...коли я сів за баранку цього УАЗа. Блін дістав !!!! Звідколи його купив- я під ним. За ті три роки що він у мене,- колеса відламувались по живому разів п"ять... Тиждень назад поміняв переднього моста, по причині розбитості чулка на містці посадки поворотного шара. Раз з"їздив на охоту в Канівські яри (де РЕАЛЬНО) опозоривсь з своїми джиперськими примочками), як чуть не згубив ліве переднє колесо... Согодні давай роздивлятись, тамже де в чулок входить поворотний кулак (де крепиться на п"ятьох болтих з хрестиком) уже знову відпадає! При вскритії вияснилось що ці з "хрестиком" болтики на міліметрів 5 неначе відкрутились- садив на червоний фіксатор різьби... Почав викручувати, оказалось кожен болтик має "осину талію"- їх (з хрестиком) розтягло... Короче в жопі уже довгий чулок (щитай міст) та і поворотне яблуко теж...
Від УАЗа в мене залишились тільки мости та роздатка 69го. Цього мені хватає- з початку зими замінив задній міст, два рази робив роздатку, Уже другий раз роблю передній міст. По остальних "детських болєзнях" уже мовчу. Отак і живу- суботу неділю полюю, остальні дні один два моїх працівника разом зі мною ремонтуєм, як не вспіваю, то ще й мисливці приїжають помогать...
МЛЯ, ДІСТАЛОООООООО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!