Модератор: Модераторы форума
ШАМПАНЬ написав:Гальмує, мабуть не яmotofanat написав:товарышу! зробы инакше не газуй а ГАЛЬМУЙ а мотор хай працюе на середних обертах.на ручному газу напрыклад.
я с диагоналок так вылажу частенько.натыскай на гальма импульсно и побачиш шо трапытся![]()
! Я в цій темі мислю над тим як і шо в вояки- поставить!!! А покищо що хоть гальмуй, хоть газуй всіравно получиш....
Цей спосіб працює незалежно від того, встановлено самоблоки чи ні.motofanat написав:ШАМПАНЬ написав:Гальмує, мабуть не яmotofanat написав:товарышу! зробы инакше не газуй а ГАЛЬМУЙ а мотор хай працюе на середних обертах.на ручному газу напрыклад.
я с диагоналок так вылажу частенько.натыскай на гальма импульсно и побачиш шо трапытся![]()
! Я в цій темі мислю над тим як і шо в вояки- поставить!!! А покищо що хоть гальмуй, хоть газуй всіравно получиш....
не хош как хош.я пока не пробовал тож газовав як хворый на голову .а тэпер гольмуюи працюе.такшо если БТР на машину встоновлено спробуй зробыть так як напысано.а там выбор за тобою чи газовать чи гальмовать.
удачи.
А в тебе в обох мостах БТРовські блокіровки? І як ? А просто, як обично в натяг, без тормоза, неброкірує?motofanat написав:я сколько не пробовал защёт тормоза без блокировки (не на вояках) выезжать у меня не единого разу не выходило.может тогда понижайки такой небыло не_знаю. с БТР в мостах это работает ну просто элементарно.
прижал -залочилось и отпускаеш. на простом дифе так не получится.!
при отпускании тормоза биф прокручивается.
по сылке меня не пускает просит познакомится.
В галерею запхав, а далі не втну.по сылке меня не пускает просит познакомится. Smile
Mykola STARyy написав:В галерею запхав, а далі не втну.по сылке меня не пускает просит познакомится. Smile
Така сама конструкція блокіровки на моїх автобусах! Коля так це ти сам зробив?BoBeG написав:Mykola STARyy написав:В галерею запхав, а далі не втну.по сылке меня не пускает просит познакомится. Smile
ШАМПАНЬ написав:Така сама конструкція блокіровки на моїх автобусах! Коля так це ти сам зробив?BoBeG написав:Mykola STARyy написав:В галерею запхав, а далі не втну.по сылке меня не пускает просит познакомится. Smile
Ні, тільки хочу. Спер на ГАЗ69 ру.ШАМПАНЬ написав:Така сама конструкція блокіровки на моїх автобусах! Коля так це ти сам зробив?
Повернутись до Трансмиссия, ходовая, тормоза, рулевое, колеса и шины
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість