как поднять зад уаза?

Круг вопросов по трансмиссии, ходовой, тормозной системам, колесам и шинам обсуждается тут

Модератор: Модераторы форума

Повідомлення аир болотный » Сер листопада 09, 2011 19:21

Вставлю i свое слово.
На мою думку якщо вже морочитися з кронштейнами, то не краще вже встановити волгорессори бо рiднi УАЗiвськi (усих типiв) нормальними назвати неможна нi в якому вiдношеннi.
Це був би мабуть самий бюджетний шлях отримати нормальну пiдвiску яка в першу чергу вiдповiдае медецинським нормам.
аир болотный
Участник движения

Повідомлення: 291

Повідомлення Mykola STARyy » Сер листопада 09, 2011 22:11

аир болотный, ви маєте наувазі буханочні? На подушках?
Гріх сумувати, коли є інші гріхи...
Mykola STARyy
Участник движения

Повідомлення: 1174
Машина: УАЗ31512"Бабай"

Повідомлення RomGT » Сер листопада 09, 2011 22:31

у меня проставки между мостом и рессорой были 50мм, отъездил 2 года, сильно по говнам не ездил, но бывало всякое, и лёбедились, и брёвна забивали. ни намёка на S - образный изгиб, рессоры 8ми листовые. стремянки делал на заказ, нашел металл пруток 16 мм из хорошей стали, порезали нарезали резьбу мелкую 12Х1,25 вместо 12х1,5, отдал в кузню, нагрели и согнули так как надо. потом при переходе на волгорессоры, эти же стремянки нагрели, выпрямили , укоротили, нарезали резьбу и согнули по другому(рессора шире чем у уаза). Неразрешимых задач не бывает)
4х4 это диагноз!
мотор+КПП+РК 4JG2-TС,webasto, ГП-4,55, блокировки.Волгорессоры,много чего... http://www.drive2.ru/cars/uaz/31512/31512/uazo-isuz/
RomGT
Участник движения

Повідомлення: 412

Повідомлення Патриот » Сер листопада 09, 2011 22:43

RomGT написав:
Патриот написав:
RomGT написав:заказывал проставки себе в кузне 30 мм кому надо могу продать, лежат без дела, ещё из алюминия есть проставки по 10 мм итого получается суммарный лифт 50 мм. есть ещё проставки из алюминия между креплением рессоры к раме и башмаком рессоры 40мм.

Фото вперёд

а чё там выкладывать? прямоугольник с дыркой и высотой 30 мм

Я то думал фирмозные, самопал и я делал.
Патриот это состояние души.
Патриот
Участник движения

Повідомлення: 654

Повідомлення аир болотный » Сер листопада 09, 2011 23:04

Mykola STARyy написав: аир болотный, ви маєте наувазі буханочні? На подушках?

Нi.
Рессори вiд Волги ГАЗ-24, 2410, 3110 ну i т. д. Тi, що 5-ти листовi. Вони мають усi пiдходящi для нас характеристики, окрiм максимального навантаження яке зменшиться до чотирьохсот кiлограмiв. Але я думаю, що власний позвоночник важнiший за максимальну нагрузку.
А ще перехiд на цi рессори покращуе характеристики проходимостi по пересiчнiй мiсцевостi, через збiльшенi ходи пiдвiски машину дуже не легко вивiсити дiагонально.

Правда е i мiнус, машина в поворотах буде бiльш валкою але в рамках безпеки, тому не слiд боятися.
аир болотный
Участник движения

Повідомлення Айри » Сер листопада 09, 2011 23:40

Olexa написав:А ти на скільки розраховував, враховуючи ще й те, що амортизатори під кутом?
Теоретично міст мав опуститися на 19 мм.
Нам был интересен сам практический результат. Получилось чуть больше 12.
На днях ради интереса вставил сзади на своем проставки 6 см:

Зображення Зображення

Буду снимать - пугает такая "высота". Поставлю - 2...4 см.

Olexa написав:kubik сказав, що хоче спробувати опустити передні кінці ресор,
встановивши на раму кронштейни передніх ресор 469-2902440
Но, если мы переносим и передние крепления задних рессор, то мы увеличиваем угол работы кардана у фланца моста. В 7 градусов уложитесь? Больше - будут проблемы с нормальной его работой.
И тут мы плавно приходим к предложенной ранее мной идее опускать крепления рессор относительно рамы (тогда предлагалось по поводу 452го). А заодно и крепления КПП/РК.
Каждый человек - эгоист, поэтому больше всего любит то, во что больше вложил себя...
Всегда улыбайся... Себе жизнь продлишь, друзей порадуешь, врагов побесишь.

http://aerie.io.ua
Айри
Участник движения

Повідомлення: 5818
Машина: УАЗ-31601

Повідомлення Прапорщик » Чет листопада 10, 2011 0:28

А проставки которые снимеш не будеш случаем продавать,или может кто знает где их можно приобрести?Возможности сделать самому нет(
Трактора туда не едут.....
Прапорщик
Участник движения

Повідомлення: 384
Телефон: 067-715-нольпять-15
Машина: УАЗ 3151,Камри 40,Ланос

Повідомлення Айри » Чет листопада 10, 2011 1:39

Ответил в личку, чтобы тему не зафлуживать. Есть варианты.
Каждый человек - эгоист, поэтому больше всего любит то, во что больше вложил себя...
Всегда улыбайся... Себе жизнь продлишь, друзей порадуешь, врагов побесишь.

http://aerie.io.ua
Айри
Участник движения

Повідомлення: 5818
Машина: УАЗ-31601

Повідомлення аир болотный » Чет листопада 10, 2011 5:35

Айри написав:
Olexa написав:А ти на скільки розраховував, враховуючи ще й те, що амортизатори під кутом?
Теоретично міст мав опуститися на 19 мм.
Нам был интересен сам практический результат. Получилось чуть больше 12.
На днях ради интереса вставил сзади на своем проставки 6 см:

Зображення Зображення

Буду снимать - пугает такая "высота". Поставлю - 2...4 см.

Olexa написав:kubik сказав, що хоче спробувати опустити передні кінці ресор,
встановивши на раму кронштейни передніх ресор 469-2902440
Но, если мы переносим и передние крепления задних рессор, то мы увеличиваем угол работы кардана у фланца моста. В 7 градусов уложитесь? Больше - будут проблемы с нормальной его работой.
И тут мы плавно приходим к предложенной ранее мной идее опускать крепления рессор относительно рамы (тогда предлагалось по поводу 452го). А заодно и крепления КПП/РК.

В продолжение темы ещё добавлю что вместе с опусканием передних кронштейнов можна пойти ещё дальше и поднять заднюю часть рессори перевернув серьгу наоборот (ей всё равно как работать) и тем самым изменить наклон в более благоприятную для управляемости сторону.
Получаем в результате эфект просаженого брюха, как например у Гелека.
А угол мост-кардан регулируем с помощью клина между чулками и рессорами.
В результате если всё сбалансировать можем получить лифт подвески при неплохой управляемости, а можно и без лифта.
аир болотный
Участник движения

Повідомлення Olexa » Чет листопада 10, 2011 11:31

Айри написав:А заодно и крепления КПП/РК.

А навіщо тоді ліфтуватися? І це лише заради збереження кута роботи кардану? Он аир болотный написав про клин.
Olexa
Член Совета Клуба, Админ форума

Повідомлення: 7741
Машина: УАЗ 31602

Повідомлення Mykola STARyy » Чет листопада 10, 2011 11:32

аир болотный написав:Нi.
Рессори вiд Волги ГАЗ-24, 2410, 3110 ну i т. д. Тi, що 5-ти листовi. Вони мають усi пiдходящi для нас характеристики, окрiм максимального навантаження яке зменшиться до чотирьохсот кiлограмiв. Але я думаю, що власний позвоночник важнiший за максимальну нагрузку.
А ще перехiд на цi рессори покращуе характеристики проходимостi по пересiчнiй мiсцевостi, через збiльшенi ходи пiдвiски машину дуже не легко вивiсити дiагонально.

Правда е i мiнус, машина в поворотах буде бiльш валкою але в рамках безпеки, тому не слiд боятися.
Незрозуміло. Я не знаю характеристик, але бачу на УАЗі висота дуги ресори 40-60мм, а на 3110- 25-30. З ваших слів виходть, шо волгоресора на УАЗі випрямться ще більше. Звідки тоді більші ходи? Хтось таке робив?
Mykola STARyy
Участник движения

Повідомлення аир болотный » Чет листопада 10, 2011 12:19

Mykola STARyy написав:
аир болотный написав:Нi.

Незрозуміло. Я не знаю характеристик, але бачу на УАЗі висота дуги ресори 40-60мм, а на 3110- 25-30. З ваших слів виходть, шо волгоресора на УАЗі випрямться ще більше. Звідки тоді більші ходи? Хтось таке робив?

Бiльшi ходи ми одержимо завдяки бiльшiй довжинi та эластичностi самого пакета який краще нiж рiдний працюе на вiдбiй що важливо при дiагональному вивiшуваннi, тобто мiст за рахунок эластичностi рессори не зависае i тим самим колесо не втрачае контакт з поверхнею.
Ще при встановленнi ми одержуемо лiфт пiдвiски приблизно на 5-ть см. , що збiльшуе хiд на зжимання .
А, що до прямих рессор то вони такими i повиннi бути для отримання жосткостi вiд вивертання при бокових навантаженнях особливо коли рессора знаходиться над мостом тому що збiльшуеться плече мiж оссю моста та верхнйою точкою крiплення рессори.

Прикладiв встановлення вже е багато але чомусь у Росiян, ми з цим чомусь дуже вiдстали.
аир болотный
Участник движения

Повідомлення DJ дядя Вася » Чет листопада 10, 2011 17:09

[quote] RomGT

мотор+КПП+РК 4JG2-TС,webasto, ГП-4,55, блокировки.Волгорессоры, 33-e Super Swamper TSL,Come up 9000, AVM, крыша, шумка, люк, гур E34, салон беж кожа recaro E39,руль и колонка Civic Hatch. гена 110A[/qВ

Вот есть у товарища рессоры с волги, можно спросить об впечатлениях.
На уазбуке тема "нестандартные решения с рессорами" очень объемная, 2 варианта установки, читал, правда, давно.
DJ дядя Вася
Участник движения

Повідомлення: 485

Повідомлення Mykola STARyy » Чет листопада 10, 2011 17:36

аир болотный написав:
Бiльшi ходи ми одержимо завдяки бiльшiй довжинi.
Давайте визначимося з термінами: Довжна однакова -1350мм.http://www.ressora.biz/product/ressora/gaz/24z [url]/http://www.ressora.biz/product/ressora/uaz/31512z/[/url] Еластчність - здатність відновлювати форму після припнення дії сили. Може ви говорили про меншу жорсткість? То якось назвайте речі своїми іменами.
Я до того, що волгоресора виходячи з призначення авто, розрахована на меншй хід і груз, ніж УАЗо-.Як нею можна ліфтувати - ніпанятна! Покажіть фото, звіти. Нехай чужі.
Може я надто категоричнй, не гнівайтесь.
Mykola STARyy
Участник движения

Повідомлення Olexa » Чет листопада 10, 2011 17:47

Mykola STARyy написав:Давайте визначимося з термінами: Довжна однакова -1350мм.http://www.ressora.biz/product/ressora/gaz/24z

Загальна довжина-то однакова, а от довжина переднього кінця менша. Відповідно, міст зсунеться вперед.
Olexa
Член Совета Клуба, Админ форума

Повідомлення: 7741
Машина: УАЗ 31602

Поперед.Далі

Повернутись до Трансмиссия, ходовая, тормоза, рулевое, колеса и шины

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість