Модератор: Модераторы форума
RomGT написав:Патриот написав:RomGT написав:заказывал проставки себе в кузне 30 мм кому надо могу продать, лежат без дела, ещё из алюминия есть проставки по 10 мм итого получается суммарный лифт 50 мм. есть ещё проставки из алюминия между креплением рессоры к раме и башмаком рессоры 40мм.
Фото вперёд
а чё там выкладывать? прямоугольник с дыркой и высотой 30 мм
Mykola STARyy написав: аир болотный, ви маєте наувазі буханочні? На подушках?
Нам был интересен сам практический результат. Получилось чуть больше 12.Olexa написав:А ти на скільки розраховував, враховуючи ще й те, що амортизатори під кутом?
Теоретично міст мав опуститися на 19 мм.
Но, если мы переносим и передние крепления задних рессор, то мы увеличиваем угол работы кардана у фланца моста. В 7 градусов уложитесь? Больше - будут проблемы с нормальной его работой.Olexa написав:kubik сказав, що хоче спробувати опустити передні кінці ресор,
встановивши на раму кронштейни передніх ресор 469-2902440
Айри написав:Нам был интересен сам практический результат. Получилось чуть больше 12.Olexa написав:А ти на скільки розраховував, враховуючи ще й те, що амортизатори під кутом?
Теоретично міст мав опуститися на 19 мм.
На днях ради интереса вставил сзади на своем проставки 6 см:![]()
Буду снимать - пугает такая "высота". Поставлю - 2...4 см.Но, если мы переносим и передние крепления задних рессор, то мы увеличиваем угол работы кардана у фланца моста. В 7 градусов уложитесь? Больше - будут проблемы с нормальной его работой.Olexa написав:kubik сказав, що хоче спробувати опустити передні кінці ресор,
встановивши на раму кронштейни передніх ресор 469-2902440
И тут мы плавно приходим к предложенной ранее мной идее опускать крепления рессор относительно рамы (тогда предлагалось по поводу 452го). А заодно и крепления КПП/РК.
Незрозуміло. Я не знаю характеристик, але бачу на УАЗі висота дуги ресори 40-60мм, а на 3110- 25-30. З ваших слів виходть, шо волгоресора на УАЗі випрямться ще більше. Звідки тоді більші ходи? Хтось таке робив?аир болотный написав:Нi.
Рессори вiд Волги ГАЗ-24, 2410, 3110 ну i т. д. Тi, що 5-ти листовi. Вони мають усi пiдходящi для нас характеристики, окрiм максимального навантаження яке зменшиться до чотирьохсот кiлограмiв. Але я думаю, що власний позвоночник важнiший за максимальну нагрузку.
А ще перехiд на цi рессори покращуе характеристики проходимостi по пересiчнiй мiсцевостi, через збiльшенi ходи пiдвiски машину дуже не легко вивiсити дiагонально.
Правда е i мiнус, машина в поворотах буде бiльш валкою але в рамках безпеки, тому не слiд боятися.
Mykola STARyy написав:Незрозуміло. Я не знаю характеристик, але бачу на УАЗі висота дуги ресори 40-60мм, а на 3110- 25-30. З ваших слів виходть, шо волгоресора на УАЗі випрямться ще більше. Звідки тоді більші ходи? Хтось таке робив?аир болотный написав:Нi.
Рессори вiд Волги ГАЗ-24, 2410, 3110 ну i т. д. Тi, що 5-ти листовi. Вони мають усi пiдходящi для нас характеристики, окрiм максимального навантаження яке зменшиться до чотирьохсот кiлограмiв. Але я думаю, що власний позвоночник важнiший за максимальну нагрузку.
А ще перехiд на цi рессори покращуе характеристики проходимостi по пересiчнiй мiсцевостi, через збiльшенi ходи пiдвiски машину дуже не легко вивiсити дiагонально.
Правда е i мiнус, машина в поворотах буде бiльш валкою але в рамках безпеки, тому не слiд боятися.
Давайте визначимося з термінами: Довжна однакова -1350мм.http://www.ressora.biz/product/ressora/gaz/24z [url]/http://www.ressora.biz/product/ressora/uaz/31512z/[/url] Еластчність - здатність відновлювати форму після припнення дії сили. Може ви говорили про меншу жорсткість? То якось назвайте речі своїми іменами.аир болотный написав:
Бiльшi ходи ми одержимо завдяки бiльшiй довжинi.
Mykola STARyy написав:Давайте визначимося з термінами: Довжна однакова -1350мм.http://www.ressora.biz/product/ressora/gaz/24z
Повернутись до Трансмиссия, ходовая, тормоза, рулевое, колеса и шины
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість