Модератор: Модераторы форума
Даа... я поняв кроми ДАКа, все остальне фігня. Уже дзвонив в сібірь. договорився. Тепер буду ждать.Bobikus написав:Кажуть, вони не зовсім і блокіровки
Щоб не бути голослівним, лінк тут: http://media.club4x4.ru/959-testiruem-b ... uazov.html
ШАМПАНЬ написав:Даа... я поняв кроми ДАКа, все остальне фігня. Уже дзвонив в сібірь. договорився. Тепер буду ждать.Bobikus написав:Кажуть, вони не зовсім і блокіровки
Щоб не бути голослівним, лінк тут: http://media.club4x4.ru/959-testiruem-b ... uazov.html
Примусовок дуже багато + неудобста. Наприклад перед кожною калюжкою став включив, а потім ще раз став виключив. А є ще кращий варіант- перед калюжкою в облом тормозить- та, думаєш пройду, а не пройшов! Включаєш блокіровку, а вона вже пофіг!!!! А от коли вона сама включається і виключається коли треба, оце вже вещь!!! А на рахунок сирості... то я ж думаю в передок тільки ставить, а він же незавжди влючен, наїзд буде малий. А оно москалі і в волги ставлять, то там постоянний привід! Але їздять же. А на зад мені ставить нізя, бо це ж неповний діф! бо бува як заходю в поворот на швидкості, я прям чую мотора, наче сциплєніє пробуксовало! То піднімає заднє колесо. А з ДАКом трохи й страшно, а от полуосям точно капець!MudMax написав:Руслан, а чим примусові тобі не підходять?
Колись так і було!!! А тепер бжоли- нуууу геть поооовна фігня!!!!!Olexa написав:"Все в цьому світі фігня, крім бджіл, ..."
Це інтересна тема! Якби ще хто її розжував! Правда від БТРа мені трошки неподобається що нада газувать, щоб заблокіровало, а газ незавжди "умєстєн"! Але однозначно краще чім нічого!!!
Є десь в Україні?MudMax написав:Руслан, а чим примусові тобі не підходять?
ШАМПАНЬ написав:korak написав:а такой вариант![]()
Правда від БТРа мені трошки неподобається, щоб заблокіровало, а газ незавжди "умєстєн"! Але однозначно краще чім нічого!!!що нада газувать
Гальмує, мабуть не яmotofanat написав:товарышу! зробы инакше не газуй а ГАЛЬМУЙ а мотор хай працюе на середних обертах.на ручному газу напрыклад.
я с диагоналок так вылажу частенько.натыскай на гальма импульсно и побачиш шо трапытся
Є в Одесі. Общавсь із ними. Роблять самі. Ціна 400ує. Телефони я втратив (вмісті з телефоном), але непроблема. Наприклад Шурік казав що в нього є.Mykola STARyy написав:Є десь в Україні?MudMax написав:Руслан, а чим примусові тобі не підходять?
Повернутись до Трансмиссия, ходовая, тормоза, рулевое, колеса и шины
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість