Патриот, так в тому і справа - 80 кмг через буреломи і не на відбійниках - це те, що я мріяв

А для комфорту є недопривідні авто. Інша річ, якщо R2 ставить собі пружини для комфорту, тоді так, перестороги доречні, пиво в кульочку з супермаркета далеко не завезеш

.
r2 написав:На скільки я собі думаю, то пружини ставляться для того, щоб не сідали рессори.
Думаю, для цього краще підходять колодки в гаражі. Мучити себе щоби береглися ресори це якось не фен-шуй.
r2 написав:Зараз при їзді по великих нерівностях, дуже сильно підкидає задом, аж пасажири вилітають з дверьок.
Думаю, тут є 2 виходи - поставити міцніші замки на двері або зняти 2-3 листи ресор, поставити найтонші пружини. Тоді буде м'яко, але готуйся до ударів в відбійники на великих ямах або завантаженій машині.
r2 написав:І ще. Які амортизатори ставити, при установці пружин? Чи збільшеться хід (підвіски).
Хід зменшиться. Для максимального комфорту краще лишати рідні або замінити їх на 4 задні від іномарки. Чим легшої тим менше ям відчуватимеш. Тільки от не збагну навіщо з УАЗа робити лімузин, якщо буде простіше купити лімузин?