Модератор: Модераторы форума
Mykola STARyy написав:Ну це вже забагато одне на друге. При надлишковому в 1.0 патрубки рве аж бігом. І знов таки, чому ввечері? І чого це генератор почав реагувати на Т антифризу? Під капотом холодніше ніж 110. Чому б йому таксамо не реагувати на вентилятор? До речі 2 sundoroЩо каже вентилятор при110?
sundoro написав:короче странная детанацыя в движке которая сопровождаеться глухими удароми в движке (Я просто мотоциклист,на уралах такое частенько бывает,)
no exit написав:sundoro написав:короче странная детанацыя в движке которая сопровождаеться глухими удароми в движке (Я просто мотоциклист,на уралах такое частенько бывает,)
Ты ездиш на машине у каторой странные удары в движк и при температуре 110 не идет пар с под капота и единственное что тебя не устраивает ето недозарядка АКБ
Ми про патрубки від лексуса говоримо?да шо вы говорите патрубки рвет Shocked значит у меня что то не так бо я поднял давления в системе до 1 и нечего не порвало Shocked как это Волга ездит и у нее не рвет странно Wink
Я себе заказал и поставил от Лексуса 470 бомба на складе есть ЫЩЕ одын цена около 170грн Wink
sundoro написав:начнем попорядку!темпиратура 110 это двигло,по прибору,СТМ -5 показивал разницу (только що)в 2 градуса,маса есть на приборке, кулера електро нету вообще, симбирчик у меня один из первых,когда показало 110градусов я несмотрел кипит или нет тосол,а вот калильное зажигание появилось,это точно
рвати буде на раз.вобшето патрубки имеют свой срок особенно советские
Яка різниця, все одно воно проявляється з ростом температури, і падінням напруги. виходить те саме, що росте опір на датчику. Ще можна радити піти на газоаналізатор, але це марна трата грошей і часу. Зарядку треба зробити! Причому не генератор, а машину до майстра і після ремонту має бути мінімум 13,6в через 2хв роботи при дальньому світлі .Olexa написав:А може, він не детонує, а троїть?
Mykola STARyy написав:Яка різниця, все одно воно проявляється з ростом температури, і падінням напруги.Olexa написав:А може, він не детонує, а троїть?
Повернутись до 3160, 3162 (Симбир), 3163 (Патриот)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість