Bobikus » Сер березня 28, 2012 21:06
Маю честь представити одноклубникам декілька сотень найменувань товарів для оффроуду. Я не є перекупщиком, усі товари, які я буду пропонувати - це прямі налагоджені поставки з території Євросоюзу та Китаю. У більшості пропонованих брендів контактую безпосередньо з заводами-виробниками. Буду намагатися пропонувати якомога адекватніші ціни та мужньо боротись за першість у часі/комфорті доставки.
Повністю прийнятним є формат, коли ви знаходите десь (наприклад на інших форумах) товар і показуєте мені його і його ціну, а я пробую запропонувати меншу на той же товар. Також це стосується термінів доставки.
Також можливим є формат, коли ви знаходите товар десь у магазині а я намагаюсь купити його дешевше або просто купую для вас.
Оскільки товарів сотні, думаю, буде доречно, якщо працюватимемо у форматі запитання-відповідь, а з часом я розміщуватиму тут різного роду пропозиції, каталоги та новинки.
Зараз працюю над створенням електронного каталога, з часом його розміщуватиму тут. Але питати про те, що потрібно можна прямо зараз, спробую бути оперативним у відповідях.
Мій телефон О5О Ч3О ЧЧ 1О, Орест.
Востаннє редагувалось
Bobikus в Суб серпня 31, 2013 23:09, всього редагувалось 1 раз.
freshoffroad.com