Модератори: MudMax, Совет Клуба
Вони позиціонуються як універсальні, єдиного стандарту. Потрібно знати яка саме модель мається на увазі, тоді зможу уточнити автомобілі, в яких дозволено застосування.Бармалей написав:А в место штатных фар Н-4 это волговские? На УАЗ 469.
Так, стануть як рідні, а то й краще, бо допуски у них вищі . Вартість - близько 110 грн. Світять краще ніж китайські (ті, що продаються на базарах) у першу чергу за рахунок більш чіткої полоски на ближньому світлі і меншого шкідливого розсіювання.Бармалей написав:RE.12411
0251.5.000.4* подходят лампы H4 картон / 1 8.41EUR * Ikarus, Камаз, MZ, Robur, Trabant, Волга, Запорожец Вот эти в УАЗ встанут без доработки напильником?
Bobikus написав:Так, стануть як рідні, а то й краще, бо допуски у них вищі . Вартість - близько 110 грн. Світять краще ніж китайські (ті, що продаються на базарах) у першу чергу за рахунок більш чіткої полоски на ближньому світлі і меншого шкідливого розсіювання.Бармалей написав:RE.12411
0251.5.000.4* подходят лампы H4 картон / 1 8.41EUR * Ikarus, Камаз, MZ, Robur, Trabant, Волга, Запорожец Вот эти в УАЗ встанут без доработки напильником?
Bobikus написав:Зараз в наявності у Києві є робочі фари LKR-5 та LKR-5ff.
Oldnick написав:Bobikus написав:Зараз в наявності у Києві є робочі фари LKR-5 та LKR-5ff.
Цікаво. У тих, що в Києві яка ціна? А код (LKR5.хххх) який?
Так LKR5ff це вони і є. Кращого варіанту за сукупністю принципів ціна/протиударність/кількість світла/дальність та ширина променя я ще не зустрічав. Для прикладу, коли я нею вперся в дерево, погнуло кришку багажника але фара залишилася цілою. Крім того, вони підводні.Ану нарадь мені на задній хід 2 шт.
Щоб невеликі, на задній бампер поставлю.
Bobikus написав:Це ff. 130 грн/шт. Але вони вже не в Києві, поїхали у Хмельницький. У києві з вівторка будуть такі ж нові, за такою ж ціною.
Повернутись до Коммерческие Объявления
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість