Модератор: Модераторы форума
Bobikus написав:От сиджу і ламаю голову як витягуватися передньою лебідкою назад. Теоретично можна провести трос попідмашину, але чи це не буде надто різкий кут для нього, чи правильно працюватимуть губи? Можливо є ще якісь способи, може з використанням блоків?
P.S. І ще, для тих хто любить ламати голову подаю головоломну схему. Хто скаже як вестиме себе машина в таких умовах? Потягне назад чи лусне трос? Особисто я розумію цю схему, як таку, що не дасть іншого результату як обрив троса/місця кріплення ітд. Хто скаже?
[/img]
Ну це зрозуміло, просто хочеться знати матчастьShurik написав:Не переймайся так. Лебідка тебе протягне через дуже серьйозну засаду. Просто думай і не пхайся туди де вперед точно нема дороги.
Притримуюсь цієї ж думки, просто на форумі http://www.chinamobil.ru/, звідки зтирнетив про це 5 сторінок дискусіїdeltafox24 написав:при данных схемах единственное чего добъмся это испорченной лебедки т.к. будет тянуть и вперед и назад одновременно =))))) т.к. получается замкнутый круг =)))
Bobikus написав:Ну це зрозуміло, просто хочеться знати матчастьShurik написав:Не переймайся так. Лебідка тебе протягне через дуже серьйозну засаду. Просто думай і не пхайся туди де вперед точно нема дороги.
Я мав на увазі матчасть стосовно способів витягування передньою лебідкою назад. Я розумію, що ситуація рідкісна, але все-таки можлива. Наприклад, коли спереду пісок а позаду ліс. Хайджеком не розвернеш, в машині немає сендтреків, лопата не помагає, машина, логічно, на мостах. Шо дєлать?deltafox24 написав: в твоих рисунках нет матчасти простая физика это не позволит сделать =)))
Bobikus написав:Наприклад, коли спереду пісок а позаду ліс. Хайджеком не розвернеш, в машині немає сендтреків, лопата не помагає, машина, логічно, на мостах. Шо дєлать?
більшості ситуацій протягнути трос попід мости складно, але можливо.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість