Правильну машину я купив...

Здесь можно похвалить или поругать компанию, магазин, продавца или любого, оказавшего техническую помощь. Также в данном разделе можно найти информацию о Службе спасения Клуба и спасательных операциях

Модератори: Olexa, Модераторы форума

Правильну машину я купив...

Повідомлення Вовчок » Чет березня 01, 2007 14:14

Вчора після роботи на роботі поїхав на роботу в гараж :D : поміняв хрестовини в задньому кардані, сальник хвостовика заднього моста, наладнав ручника, прикрутив поперечину... 23.00... Помив руки, замкнув хату, попер додому в Київ спати (гараж мій на дачі).
Їду через ліс до Лютіжа. У бік Київського водосховища до якоїсь бази відпочинку від дороги йде вузенька, на одну машину, бетонка чищена бульдозером, а отже вкрита шаром криги та полірованого підталого снігу :D . Проминаю цю бетонку, бачу - щось багато там світла від фар та якесь скупчення машин. Чого б то, думаю, серед ночі в лісі шастати? Ну я - дурень, це я і сам знаю, а вони? Вже був зопалу і проскочив метрів триста, а тоді таки розвернувся і собі в ліс - може там що дають :roll: . Та і знову ж таки: "блутус чи хендсфрі у вусі" зобов'язують... (Це натяк на Sana з теми "Подяка доброму незнайомцю" :D )
Ситуація наступна. Мікроавтобус, здається Хюндай, надумав розвернутись на тій бетонці бо побачив, що не туди заїхав. Здав задом у ліс. Задні ведучі колеса з'їхали з бетону на глицю, вкриту мокрим снігом, і забуксували. Коли я нагодився, дядько викопав колесами все, що міг і сів дном на край бетону, перегородивши вузеньку слизьку доріжку (із акуратними сніговими брустверами надодачу). Незабаром утворилась "пробочка" із якоїсь пані на спортивному бімері, що їхала на ту базу. Пробували вони смикати бусик тим бімером, але розвернути під гострим кутом і висмикнути на дорогу - марна справа для бімера :? ...
І тут я (TLC100, 4,2TD, гідропідвіска і т.п.) - такий впевнений, спокійний, поважний, шляхетний :D
Підвіску в положення "HI". Перевалив через бруствер у ліс, попетляв між соснами, випхався на дорогу з іншого боку бусика, зачепив шворкою і...
Ось тут сталося те, задля чого власне і сплодив тему. Це незрівнянне відчуття досі було в мене тільки раз (попри великий досвід на різних 4х2) і подарував його мені мій УГАЗ69, коли я ним волочив на дачі здорове корито, яким на будівництві краном піднімають розчин: я просто потихеньку рушив і поїхав..., АБСОЛЮТНО не відчуваючи, що машина щось там розвертає, тягне, що під колесами слизько...
4х4 і великий кліренс - це саме воно! І я таки доведу до путя свого УГАЗика! І їздитиму на ньому там, де може проїхати тільки таке АВТО! І вам того бажаю!
Вовчок
Участник движения

Повідомлення: 552

Повідомлення Batya » Чет березня 01, 2007 15:31

:wink: уж да! Это только на трассе эти бимеры и хюндаи крутые. А вне дороги они и наши авто уважают!
Batya
Участник движения

Повідомлення: 325

Повернутись до Отзывы. Служба спасения

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість