Voditel написав:Olexa написав:Voditel написав:Тогда скажи, какой народ хочет освободится от такой тирании?
Не зрозумів, до чого це взагалі?
Это уровень жизни в стране третьего (не демократического мира) против которого воюет запад. Название страны думаю ты догадался. И это не допущение, а факты из жизни.
На відміну від тебе, я не став здогадуватися, а скористався пошуком.
Але твоє посилання на рівень життя в Лівії в дискусії про доречність теорії змови в питанні землетрусу та цунамі в Японії якось не виглядає доречним. Принаймні, це не очевидно.
Доречі, в Лівії такий рівень життя завдяки нафті, а не завдяки тому, що вони такі розумні, і державний устрій в них такий гарний. А живуть вони так на чиї гроші? На гроші Заходу (мабуть, завдяки картелю
ОПЕК). А хто дівчину годує, той її і теє.
І ще, доречі, Норвегія теж не страждає від низького рівня життя. І теж завдяки нафті.
Voditel написав:Olexa написав:Voditel написав:Кстати по официальным кремлевским соц опросам отношение к Украине улучшилось за 2010 год.
Так це наслідок того, що в Україні став президентом кандидат, якого підтримувала Москва. Відповідно змінилася пропаганда. Не могли ж вони продовжувати істеричити з приводу цього президента так, як вони істеричили з приводу попереднього. Це суперечило б елементарній логіці, і могло б негативно відбитися на довірі до їхньої пропаганди з боку її цільової аудиторії.
Его поддерживала часть "Москвы", и какая именно я не знаю.
Не суттєво, яка саме, але її частка негативної пропаганди мала зменшитися, і за нею мала зменшитися негативність сприйняття України громадянами РФ. Якщо цьому не завадили зміни пропаганди інших сегментів.
Voditel написав:Olexa написав:Voditel написав:Или ты считаешь, что в Украине и РФ нету подготовленных людей для провидения описанной мной провокации?
Я не
вважаю ані що вони є, ані що їх нема. Щоб
вважати, мені не достатньо інформації з цього питання.
А якби ти спитав, чи
припускаю я можливість наявности таких людей, я б відповів, що, на мою думку, це не виключено.
Розумієш різницю між "вважаю" та "припускаю"? Розумієш неприпустимість "вважання" на підставі домислів (див. Бритва Оккама)?
Я думаю мы не в пятом классе и уже научились понимать, что все люди не могут говорить одними и теми же штампованными фразами. Или я ошибся?
Так в "я вважаю" та "я припускаю" семантична різниця вельми суттєва. Це зовсім не одне й те саме.
Voditel написав:Вот ты и ответил: "это не исключено", или это не твое мнение?
Моя думка, що це не виключено. А не "моя думка, що це саме так і є". Відчуваєш різницю?
Voditel написав:Olexa написав:Voditel написав:А если в правильном месте взорвать правильный заряд...
А якщо не підірвати, то тектонічна плита, що посунулася з одного боку, з іншого не посунеться?
1. Вот америкос и переезжал получить гарантии, что потом тряхнет Чили, а не Калифорнию.
Не сходиться: Чилі вже трухонуло.
Voditel написав:Или ты не допускаешь вероятности подобных расчетов и прогнозов?
Для того набору інформації, що є в моєму розпорядженні, я вважаю ймовірність існування можливости втручання в тектонічні процеси не значною.
Voditel написав:Olexa написав:Voditel написав:Про "Бритву" то есть ты хочешь сказать, что цены как в европе, а качество и доходы как у нас это допущение? Или это в интересах нашего народа?
Про Бритву Оккама я хотів сказати про недоречність притягування теорії змови у випадку землетрусу та цунамі в Японії.
3. Это твое допущение или аргумент подтвержденный фактами?
Це моє вказання на брак фактів для твердження про змову в питанні тектоніки.