Культура стоянки

Тут говорим обо всём, что не вписывается в тематику других разделов

Модератори: Shurik, Модераторы форума

Повідомлення Саид » Чет вересня 08, 2011 18:30

Olexa написав:Теж варіант, але це інспекторам треба більше бігати...

Во-первых, многим из них это ни разу не повредит. :D
Во-вторых, не надо. Я, не задумываясь, назову с десяток мест по району, где можно это проделывать, сидя на стульчике. Через пару часов руки опухнут протоколы выписывать!.. :)
Аватар користувача
Саид
Член клуба
 
Повідомлення: 3075
З нами з: Сер лютого 28, 2007 17:44
Звідки: Киев, Лукьяновка
Машина: УАЗ 3163

Повідомлення Olexa » П'ят вересня 09, 2011 16:45

Olexa написав:школам водійської майстерності це реклама, яка гарно влучає в частину їхньої цільової аудиторії (ту частину, що дійсно водить погано, а не ту, що хоче навчитися водити брутально),

Отут іще товариш висловив спостереження, що люди паркуються неохайно не від невміння, а від бидлоцтва. Хто не вміє, може витрачати на паркування багато часу, але ставити машину нормально, а хто вміє, може кидати машину аби як.
Аватар користувача
Olexa
Член Совета Клуба, Админ форума
 
Повідомлення: 7741
З нами з: Чет червня 23, 2005 16:30
Звідки: Київ
Машина: УАЗ 31602

Повідомлення tatarin 1 » П'ят вересня 09, 2011 17:44

tatarin 1
Участник движения
 
Повідомлення: 381
З нами з: П'ят серпня 28, 2009 13:36
Звідки: Белая Церковь

Повідомлення Olexa » П'ят вересня 09, 2011 17:46


У Франції так можна.
Аватар користувача
Olexa
Член Совета Клуба, Админ форума
 
Повідомлення: 7741
З нами з: Чет червня 23, 2005 16:30
Звідки: Київ
Машина: УАЗ 31602

Повідомлення Саид » П'ят вересня 09, 2011 19:25


Ерунда. Вот так надо.
А так, как здесь - так не надо. Хотя... если бы он припарковался по разметке, это был бы реально 80 лвл...
:D
Аватар користувача
Саид
Член клуба
 
Повідомлення: 3075
З нами з: Сер лютого 28, 2007 17:44
Звідки: Киев, Лукьяновка
Машина: УАЗ 3163

Повідомлення MudMax » Нед вересня 11, 2011 10:38

Olexa написав:

У Франції так можна.

Так у буржуазній Європі наче водії завжди у нейтралці коробку лишають, щоб їх могли посунути при потребі.
Мы поговорили о машинах и пришли к выводу, что если уж покупать что-нибудь, так это ГАЗ-69, но их, к сожалению, не продают. (Стругацкие)
Аватар користувача
MudMax
Член клуба
 
Повідомлення: 3240
З нами з: Суб січня 06, 2007 18:02
Звідки: Киев (06.01.1983)

Повідомлення Olexa » П'ят вересня 30, 2011 23:19

http://autonovyny.org.ua/?p=2776
АвтоНовини написав:Депутати хочуть дозволити ДАІ затримувати авто за неправильну зупинку
Опубліковано September 21st, 2011

Верховна рада України прийняла за основу проект закону №6480 від 1 лютого 2011 року, автором якого є народний депутат України від Партії регіонів Василь Чуднов, про внесення змін до статті 255, 265-2, 321-1, 322 Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо вдосконалення окремих положень. За ухвалення законопроекту проголосували 234 депутати.


Законопроект пропонує вдосконалення державного регулювання у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху та адміністративну відповідальність за порушення правил безпеки дорожнього руху.

Проектом закону пропонується надати повноваження працівнику Державної автомобільної інспекції тимчасово затримувати транспортний засіб за порушення правил зупинки і стоянки, а також за керування транспортними засобами без відповідних документів.

Евакуатори повернуться… ?

Джерело: news.finance.ua


Власне Законопроект 6480 від 03.06.2010 на сайті ВР.
Аватар користувача
Olexa
Член Совета Клуба, Админ форума
 
Повідомлення: 7741
З нами з: Чет червня 23, 2005 16:30
Звідки: Київ
Машина: УАЗ 31602

Повідомлення Miron » Суб жовтня 01, 2011 20:09

Чем плохо?
А то нечем напугать даже.
Во вторник на Контрактовой 10 минут стояли ждали пока трамвай не мог повернуть, поскольку на колее один нехороший человек припарковал своё дорогущее ведро. Я уже думал набрать ДАИ, но трамвай сдал назад (!) переключил стрелку и зарулил по другому радиусу. Пробка рассосалась.
А ещё говорят не трамвай - объедет. Трамвай тоже объедет :)
Единственный путь - неправильный.
Аватар користувача
Miron
Член Клуба ,Основатель клуба
 
Повідомлення: 1551
З нами з: Суб травня 14, 2005 14:09
Звідки: Киев, 25.12.1976

Повідомлення Olexa » Нед жовтня 02, 2011 9:00

Miron написав:Чем плохо?
А то нечем напугать даже.

Та й дробре.

Miron написав:Во вторник на Контрактовой 10 минут стояли ждали пока трамвай не мог повернуть, поскольку на колее один нехороший человек припарковал своё дорогущее ведро. Я уже думал набрать ДАИ, но трамвай сдал назад (!) переключил стрелку и зарулил по другому радиусу. Пробка рассосалась.
А ещё говорят не трамвай - объедет. Трамвай тоже объедет :)

Це перед торгівельним центром Самсон? Я якось бачив, як там трамвай не став об'їжджати, а просто обдер бік погано запаркованову дорогущому відру.
Аватар користувача
Olexa
Член Совета Клуба, Админ форума
 
Повідомлення: 7741
З нами з: Чет червня 23, 2005 16:30
Звідки: Київ
Машина: УАЗ 31602

Повідомлення Bobikus » Нед жовтня 02, 2011 11:31

Та що там далеко бігати ось вчорашнє фото з вікна офісу:

Зображення


А ось фото 5-хвилинної давності

Зображення

Про колір волосся власниці промовчу.
freshoffroad.com
Аватар користувача
Bobikus
Участник движения
 
Повідомлення: 3226
З нами з: Сер грудня 05, 2007 22:59
Звідки: Львів-Київ
Машина: УАЗ 469БГГ

Re:

Повідомлення Olexa » П'ят червня 19, 2015 11:16

Olexa написав:Я трошки дивуюсь автоюашникам. Вони б’ються в істериках стосовно того, що хтось поставив свою машину на стоянку з порушанням ПДР, і так, що він дійсно заважає іншим. В той час як в цивілізованих країнах на такий випадок є дуже простий механізм — дістаєш мобільний телефон, набираєш поліцію, і повідомляєш, що там-то і там-то поставлено на стоянку із порушенням ПДР автомобіль такої-то марки, номер такий-то. І далі вже або поліція приїжджає з евакуатором (якщо, наприклад, поставлене на стоянку з порушенням авто унеможливлює проїзд якогось транспорту), або блокує це авто, або просто складає протокол та виписує штраф, і присилає його власникові того авта по пошті. І все. Цілком дієва мотивація паркуватися так, щоб не створювати проблем іншим людям.

Втім, я не дарма написав, що дивуюся лише трошки. В нас же за часів совка було виплекано, селекціоновано, суспільство злодіїв (хто не сильно володіє українською, російською це "воров"). Система гарантувала всім людям забезпечення у певних рамках, але й гарантувала неможливість докласти власні зусилля, щоб перевищити ці рамки. І однією з найвищих чеснот у цьому суспільстві було змогти докласти свої зусилля для того, щоб обікрасти цю систему. Відповідно, в людей формувалася й злодійська солідарність. Люди об’єднувати свої зусилля, люди, можна сказати, торгували своїми здобутками (ти за рахунок своїх можливостей зробиш щось понад встановлені рамки для мене, а я за рахунок своїх можливостей зроблю щось понад встановлені рамки для тебе). І, відповідно, однією з найбільших ницостей у цьому суспільстві було "заложіть" іншого, "настучать" на нього. Такі дії піддавалися потужному моральному осуду.

Система та не вижила. Не торкатимусь того, яку роль у її загибелі зіграв цей аспект її будови. Натомість зверну увагу на те, що система загинула, а люди лишилися. Люди з поглядами та моральними цінностями, сформованими кількома поколіннями. В тому числі під дією селекції шляхом суворих репресій. І фізичного знищення. В тому числі масового.

І тепер ці люди відчувають потребу в якійсь системі, що забезпечувала би їм комфортне СПІВіснування. Бо не хочуть жити як звірі, коли кожен кожному ворог, коли кожен намагається зжерти такого ж, як він. Ну, більшість не хоче, я так сподіваюсь. І вони б’ються в істериках, намагаючись виробити якусь систему, друкують наліпки "я паркуюсь как мудак", накручують одне одного істериками на форумі автоюа, отримуючи фальшиве відчуття, що ти щось зробив. А рішення ж під носом. Але надто потужним є моральний блок у свідомості, що не дозволяє ним користуватися. Ти що, це ж я буду "СТУКАЧ"!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Тобто, це ж я "заложу" іншого злодія, будучи таким самим злодієм. А задай собі питання, чи є ти таким самим злодієм? Якщо є, то ти або не обурювався би, або ти таки є злодій. А якщо ні, то хіба ти бачиш цей механізм якимось іншим? Все дуже просто: ти розумієш, що для того, щоб всім було комфортно, всі мають дотримуватися певних обмежень (так, обмежувати себе в чомусь), ти готовий дотримувати цих обмежень сам, але натомість вимагаєш, щоб їх дотримувалися інші. Хто не дотримується — твій ворог. Ти себе обмежуєш, а він в тебе краде те, в чому ти себе свідомо обмежив. Він — злодій. Що роблять зі злодієм?


Насамкінець про дієвість механізмів. Хтось може зауважити, що застосування міліції може бути неефективним. Слушно зауважити. Хто стикався з роботою нашої теперішньої міліції (звертався до неї, якщо в нього щось вкрали, чи намагалися вкрасти), швидше за все, підтвердить це. Але вдаватися до іншого злочину (пошкоджувати авто, фізіономію злодія чи намагатися образити його) — не вихід. Злодій усвідомлює, що він злодій, і скористається зустрічним злом для виправдання наступного власного. Особливо, якщо зустрічне зло буде зроблене "із запасом", від розпачу. Міліція працює неефективно? Так треба на неї діяти. Ніщо не змінє своєї швидкости та напрямку, якщо на нього не діють ніякі сили. Є два простих номери телефонів: 102 для звернення, і телефон довіри ДАІ +380 (44) 272 4659 у випадку, якщо перший не спрацював. Якщо сильно хочеться, можна влаштовувати і показові акції (з викладанням відео в Інтернет).


Я дуже тішуся, що можу написати продовження до цього повідомлення.

Міша (він так просив себе називати) Саакашвілі, теперішній голова Одеської області, про призначення головою міліції Одеської області його колишнього колеги по Грузії:

В Одесской области будет сделана регистрационной службы как в Грузии. Никаких взяток, и минуты на оформление, - Саакашвили
Міша Саакашвілі написав:...

Сразу после назначения Лорткипанидзе вечером пришел человек, который подал заявление, что преподаватель одного из вузов вымогает взятку за поступление. Утром этого человека арестовали. В областном управлении УВД выстроилась очередь заявителей.

...


Отак от.

Пощастило нам, ватникам. Що наступна влада Грузії вичавила з неї Мішу.
Аватар користувача
Olexa
Член Совета Клуба, Админ форума
 
Повідомлення: 7741
З нами з: Чет червня 23, 2005 16:30
Звідки: Київ
Машина: УАЗ 31602

Re: Re:

Повідомлення tatarin 1 » Пон червня 22, 2015 9:02

Olexa написав:
Міша Саакашвілі написав:...

Сразу после назначения Лорткипанидзе вечером пришел человек, который подал заявление, что преподаватель одного из вузов вымогает взятку за поступление. Утром этого человека арестовали. В областном управлении УВД выстроилась очередь заявителей.

...


Отак от.

Пощастило нам, ватникам. Що наступна влада Грузії вичавила з неї Мішу.


Угу, когда то при одном грузине во власти тоже сажали, расстреливали на основании заявлений, доказательства -а зачем, презумпция невиновности -о чём это я?
tatarin 1
Участник движения
 
Повідомлення: 381
З нами з: П'ят серпня 28, 2009 13:36
Звідки: Белая Церковь

Re: Культура стоянки

Повідомлення hellcat » Пон червня 22, 2015 10:36

Проблема не в "грузинах у власти", а в тех, кто фактически расстреливал и бездействовал, наблюдая это.
И, справедливости ради, Саакашвили в Грузии практичеки уничтожил криминал, по крайней мере, на самом нижнем уровне, т.е. на том уровне который я лично наблюдал. Многие грузины не любят его за это, ибо криминал был полностью интегрирован в общество. У нас, фактически, то же самое. Сейчас, к сожалению, в Грузии все потихоньку возвращается на место.
Drive... to survive!

УАЗ-31601 '99, УАЗ-452 '85
Аватар користувача
hellcat
Член клуба
 
Повідомлення: 1248
З нами з: Суб січня 06, 2007 12:59
Звідки: Киев

Re: Культура стоянки

Повідомлення Student » Пон червня 22, 2015 11:33

Ребята, тема про культуру стоянки, а не про политику.

Модератор.
Что не убивает, то делает нас сильнее.
Аватар користувача
Student
Член клуба
 
Повідомлення: 3785
З нами з: Вів березня 27, 2007 17:18
Звідки: Киев, Соломенка
Телефон: +38050949 три три 29
Машина: УАЗ-31514

Поперед.

Повернутись до Круглый стол

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

cron