Дальний свет...

Тут говорим обо всём, что не вписывается в тематику других разделов

Модератори: Shurik, Модераторы форума

Дальний свет...

Повідомлення Voditel » Суб січня 15, 2011 19:16

Вот уж не знаю для какого раздела тема.

Собственно тут все написано:

http://www.rian.ru/analytics/20110114/321538551.html

Интересует следующее, насколько быстро ДАИ переймут этот опыт?
Зображення
Voditel
Член клуба

Повідомлення: 3464

Повідомлення zen » Суб січня 15, 2011 22:37

А ничего они не предпримут и не переймут. У англичан и у нас, как и подавляющего большинства стран, разная система права. Меня, лет пять назад тормознули за такое же "правонарушение" в Херсонской области и что? Очень долго искали норму, какую я, якобы нарушил и ничего не найдя, отпустили с миром. Даже, если предположить совершенно невероятное и дрпустить, что в ПДД внесут такую норму, как зафиксировать "моргание" дальним светом, а тем более увязать его с тем, что таким образом я предупреждаю других участников ДД о засаде?
А англичане, они изначально странные. :D
УАЗ - "Проходимец", в смысле бездорожник.
zen
Участник движения

Повідомлення: 826

Повідомлення Voditel » Нед січня 16, 2011 2:12

zen написав:А ничего они не предпримут и не переймут. У англичан и у нас, как и подавляющего большинства стран, разная система права. Меня, лет пять назад тормознули за такое же "правонарушение" в Херсонской области и что? Очень долго искали норму, какую я, якобы нарушил и ничего не найдя, отпустили с миром. Даже, если предположить совершенно невероятное и дрпустить, что в ПДД внесут такую норму, как зафиксировать "моргание" дальним светом, а тем более увязать его с тем, что таким образом я предупреждаю других участников ДД о засаде?
А англичане, они изначально странные. :D

А каков у нас процент людей разбирающихся в законодательстве? Те кто разбираются или с корочками те не пострадают, а все остальные? Вот о чем речь.
Зображення
Voditel
Член клуба

Повідомлення Bobikus » Нед січня 16, 2011 11:43

Якось то розмовляв з головним ДАІшником Полтавщини (вже колишнім) , який свого часу був новатором встановлення макетів та чучел інспекторів та патрульних авто в кущах. Не зважаючи на те, що преса його розкритикувала нижче плінтуса, кількість ДТП там суттєво знизилась. Як потім було виявлено, таке падіння кількості ДТП відбулося не за рахунок страху перед даїшними опудалами а за рахунок того, що деякі водії (особливо транзитний транспорт) не знали про експеримент, не встигали ідентифікувати лжедайців і блимали фарами зустрічним. Відтак переставали поспішати, обганяти і порушувати навіть ті місцеві, хто знав всі точки встановлення макетів, бо не було впевненості, думали, що поруч з опудалом міг бути пост.
freshoffroad.com
Bobikus
Участник движения

Повідомлення: 3226
Машина: УАЗ 469БГГ

Повідомлення Voditel » Нед січня 16, 2011 15:09

Bobikus написав:Якось то розмовляв з головним ДАІшником Полтавщини (вже колишнім) , який свого часу був новатором встановлення макетів та чучел інспекторів та патрульних авто в кущах. Не зважаючи на те, що преса його розкритикувала нижче плінтуса, кількість ДТП там суттєво знизилась. Як потім було виявлено, таке падіння кількості ДТП відбулося не за рахунок страху перед даїшними опудалами а за рахунок того, що деякі водії (особливо транзитний транспорт) не знали про експеримент, не встигали ідентифікувати лжедайців і блимали фарами зустрічним. Відтак переставали поспішати, обганяти і порушувати навіть ті місцеві, хто знав всі точки встановлення макетів, бо не було впевненості, думали, що поруч з опудалом міг бути пост.

Тут есть очень скользкий момент, если мы не будем нарушать вообще то, за какие деньги будут жить рядовые ДАИшники. Похоже на прикол, но это горькая правда жизни.
Зображення
Voditel
Член клуба

Повідомлення zen » Нед січня 16, 2011 16:09

Не боись, Андрюха! Дураков хватало во все времена. Умные и сейчас не нарушают, а потому и не платят, а неумные, на то они и неумные, чтобы быть источник обогащения, и не только на дорогах, но и в повседневной жизни. :D
zen
Участник движения

Повідомлення Voditel » Нед січня 16, 2011 16:29

zen написав:Не боись, Андрюха! Дураков хватало во все времена. Умные и сейчас не нарушают, а потому и не платят, а неумные, на то они и неумные, чтобы быть источник обогащения, и не только на дорогах, но и в повседневной жизни. :D

Наш народ всегда отличался солидарностью, поэтому у нас реформы плохо идут, а тут прямое посягательство именно на эту черту.
Если введут штраф за "дальний свет" сколько людей будет предупреждать?
Зображення
Voditel
Член клуба

Повідомлення zen » Пон січня 17, 2011 0:14

А сколько сейчас предупреждают? Я лично предупреждал и буду предупреждать, так как это традиция, а, они, традиции, как известно, они устойчивые!
zen
Участник движения

Повідомлення Olexa » Чет січня 27, 2011 19:23

Voditel написав:Тут есть очень скользкий момент, если мы не будем нарушать вообще то, за какие деньги будут жить рядовые ДАИшники.

Може, щось з голови на ноги переставлять, бо ж ринок праці таки є ринок праці. І це правильно.
Olexa
Член Совета Клуба, Админ форума

Повідомлення: 7741
Машина: УАЗ 31602

Повідомлення Voditel » П'ят січня 28, 2011 1:37

Olexa написав:
Voditel написав:Тут есть очень скользкий момент, если мы не будем нарушать вообще то, за какие деньги будут жить рядовые ДАИшники.

Може, щось з голови на ноги переставлять, бо ж ринок праці таки є ринок праці. І це правильно.

Согласен. :D
Зображення
Voditel
Член клуба

Повідомлення Bobikus » П'ят січня 28, 2011 18:22

Два ролики про реформу в ДАІ Грузії. Буквально за кілька днів там зникли проблеми з дальнім світлом, штрафами, чергами в МРЕВ, судами та даїшниками в кущах як поняття. Рекомендую потратити кілька хвилин для перегляду, воно цього вартує:

http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/sho ... php?t=7625
freshoffroad.com
Bobikus
Участник движения

Повідомлення: 3226
Машина: УАЗ 469БГГ

Повідомлення Miron » П'ят січня 28, 2011 19:29

Але я плачу.
Хіба не можна було в 2004 гаранту і у нас бути жорсткішим, але заради чогось кращого?
Во Франції два підлітка, порушуючи закон вбилися струмом, ховаючись від полісменів, так потім два тижні палили передмістя Парижу.
А у нас хлопця вбили в відділенні міліції - походили, поговорили та і забулося.
Все ж таки ми "мірна" нація. У нас все спокійно, як на цвинтарі.
Все "...зараЗи майбутнього України" (copyright Януковіч В.Ф.).
Единственный путь - неправильный.
Miron
Член Клуба ,Основатель клуба

Повідомлення: 1551

Повідомлення ШАМПАНЬ » П'ят січня 28, 2011 19:50

В Європі за блимання фар- штраф 100%!
Колись мене мєнт за це нагинав, але коли я йому сказав що ти тут не для того щоб покарать, а для того щоб запобігти! А те що я поморгав, то я запобіг твоїй може смерті, народ не жинеться, і тебе не переїде як собаку! Він відповів що "я не собака" і віддав документи.
У незалежній державі, не державною мовою розмовляє гість, полонений або окупант. (Карл Маркс)
www.shampantrans.com.ua
ШАМПАНЬ
Участник движения

Повідомлення: 1445

Повідомлення Voditel » Суб січня 29, 2011 0:21

Bobikus написав:Два ролики про реформу в ДАІ Грузії. Буквально за кілька днів там зникли проблеми з дальнім світлом, штрафами, чергами в МРЕВ, судами та даїшниками в кущах як поняття. Рекомендую потратити кілька хвилин для перегляду, воно цього вартує:

http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/sho ... php?t=7625

Это можно сделать в киевской области. А дальше начинаются "места". И к центральной власти у них соответственное отношение. История показала, у нас ситуацию исправить можно только снизу.

Плохо это или хорошо судить не берусь. Но в Грузии преследовались и достигнуты совсем другие цели. Тему на политику сбрасывать не хочется, если интересно стукнись в личьку, побеседуем.
Зображення
Voditel
Член клуба

Повідомлення Саид » Суб січня 29, 2011 0:32

Пример:
- Добрий день. Сержант Петренко, ДАІ області. Ви порушили №, Ви мигнули світлом фар.
- Я? :shock: Вибачте, напевно я просто випадково зачепив підрульовий перемикач...

А если все так плохо, так сложно, зачем тогда вообще делают вот эту функцию - моргание дальним светом? Нет, серьезно - зачем? Я знаю только такие варианты:
а) "зеленый" уже давно, чо стоим?
б) дружище, можно я по этой полосе проеду чуть быстрее?
в) тссссс... там сержант Петренко.
г) чувак, проснись! ты на дальнем едешь! а, это был ближний... ниче, я скоро для тебя люстру поставлю...
:D
Саид
Член клуба

Повідомлення: 3075
Машина: УАЗ 3163

Далі

Повернутись до Круглый стол

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість