Вот уж не знаю для какого раздела тема.
Собственно тут все написано:
http://www.rian.ru/analytics/20110114/321538551.html
Интересует следующее, насколько быстро ДАИ переймут этот опыт?
Модератори: Shurik, Модераторы форума
zen написав:А ничего они не предпримут и не переймут. У англичан и у нас, как и подавляющего большинства стран, разная система права. Меня, лет пять назад тормознули за такое же "правонарушение" в Херсонской области и что? Очень долго искали норму, какую я, якобы нарушил и ничего не найдя, отпустили с миром. Даже, если предположить совершенно невероятное и дрпустить, что в ПДД внесут такую норму, как зафиксировать "моргание" дальним светом, а тем более увязать его с тем, что таким образом я предупреждаю других участников ДД о засаде?
А англичане, они изначально странные.
Bobikus написав:Якось то розмовляв з головним ДАІшником Полтавщини (вже колишнім) , який свого часу був новатором встановлення макетів та чучел інспекторів та патрульних авто в кущах. Не зважаючи на те, що преса його розкритикувала нижче плінтуса, кількість ДТП там суттєво знизилась. Як потім було виявлено, таке падіння кількості ДТП відбулося не за рахунок страху перед даїшними опудалами а за рахунок того, що деякі водії (особливо транзитний транспорт) не знали про експеримент, не встигали ідентифікувати лжедайців і блимали фарами зустрічним. Відтак переставали поспішати, обганяти і порушувати навіть ті місцеві, хто знав всі точки встановлення макетів, бо не було впевненості, думали, що поруч з опудалом міг бути пост.
zen написав:Не боись, Андрюха! Дураков хватало во все времена. Умные и сейчас не нарушают, а потому и не платят, а неумные, на то они и неумные, чтобы быть источник обогащения, и не только на дорогах, но и в повседневной жизни.
Voditel написав:Тут есть очень скользкий момент, если мы не будем нарушать вообще то, за какие деньги будут жить рядовые ДАИшники.
Olexa написав:Voditel написав:Тут есть очень скользкий момент, если мы не будем нарушать вообще то, за какие деньги будут жить рядовые ДАИшники.
Може, щось з голови на ноги переставлять, бо ж ринок праці таки є ринок праці. І це правильно.
Bobikus написав:Два ролики про реформу в ДАІ Грузії. Буквально за кілька днів там зникли проблеми з дальнім світлом, штрафами, чергами в МРЕВ, судами та даїшниками в кущах як поняття. Рекомендую потратити кілька хвилин для перегляду, воно цього вартує:
http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/sho ... php?t=7625
- Добрий день. Сержант Петренко, ДАІ області. Ви порушили №, Ви мигнули світлом фар.
- Я?Вибачте, напевно я просто випадково зачепив підрульовий перемикач...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість