Модератор: Модераторы форума
Ну начнем с того что на буханках ,также как и на штатном 469, сам расширительный бачек находится ниже самого радиатора (верхнего бачка (чуть другая система)+ обем верхнего бачка радиатора довольно таки внушительный. Сама то печка 469го и так нехило дует,но я боюсь завоздушивания (система то полностью получается закрытой) ,а для нее ето очень актуально.hellcat написав:На буханках радиатор печки выше радиатора и бачка, все работает. Если радиатор печки иномарочный поставить - еще и греет
Да я по поводу плохой работы печки не плачу, просто открывать кран для стравливания воздуха после каждой заводки, ето уже наверно слишком. Где то читал об клапане,который автоматом стравливает воздух ,а жидкость не пропускает (помоему применяется в сантехнике)Mykola STARyy написав:Можна поставити краник на верхній патрубок пічки для" розвоздушки", як на фіаті-дукаті. А ще рекомендую викинути кран пічки,замість нього поставити штуцер з чим побільшим проходом, а кран взяти від 2108. Якщо вистачить творчого потенціалу, можна провести трос з салону. тільки за раунок збільшення проходу навіть штатна пічка гріє в2 рази краще(по відчуттях),Пробував на Волзі, до УАЗа ще руки не дійшли.
Да нет, его надо ставить в самой верхней точке радиатора печки ,потому как подача ОЖ идет через нижний патрубок. Ну на худой конец на верхнем (выходном) патрубке.r2 написав:Я працюю в цій області і хочу сказати, що автоматичний розповітрювач треба ставити вертикально. Він має різьбу 3/8, але є 1/2 (15). Якщо ставити на подачу до пічки, то розрізати патрубок і звичайно вставити трійничок ЕЛОЧКА-ЕЛОЧКА посередині різьба внутрішня. Я не знаю як він поведе себе при антифризі, але на воді (системи опалення) він працює. Не дешевіть! Нормальний коштує 80-90 гр. Висота в зборі 8 см.
BoBeG написав:Те що я бачив на фото , бачок ставили в найвищій точці, біля вакумника ГТЦ блище до кузова.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість