УАЗ 3151, хотелка 5000 USD, ПРОДАН. ОСТАЛИСЬ КОЛЕСА

Объявления о единичных не регулярных продажах, покупках, обменах, дарениях

Модератори: MudMax, Student, Модераторы форума

Правила форуму
В даному розділі можна публікувати оголошення про продаж, купівлю, обмін, дарування та прийняття в дар одиничних екземплярів товарів та послуг на не регулярних засадах.

Заборонено створення одним користувачем більше 3 тем або 5 повідомлень за добу.

Назва теми повинна включати слово Продам/Куплю/Обміняю/Подарую/Подаруйте, а також коротку назву об’єкту купівлі/продажу/обміну/дарування.

в оголошенні повинно бути вказано:
- об'єкт продажу;
- стислий опис об'єкту продажу;
- ціна;
- місце знаходження продавця;
- контактна інформація продавця;
- за можливості - фото.

Після завершення продажу (купівлі, ...) необхідно закрити тему за допомогою відповідної кнопки внизу сторінки теми, без публікації повідомлення в темі, що її закрито.

Користувачам забороняється підіймати тему повідомленнями, що не несуть нової інформації по темі, якщо від публікації останнього повідомлення в ній пройшло менше, ніж півмісяця. Підняття теми під приводом зниження ціни на величину, меншу ніж 1%, або 10грн, також каратиметься згідно пункту 2.10 Правил.

Для публікації оголошень про не одиничні (масові), або регулярні продаж, купівлю, обмін, дарування та прийняття в дар є розділ Коммерческие Объявления.

Для публікації оголошень про зустрічі та майбутні події є розділ Встречи.

Re: Изучение спроса, УАЗ 3151, хотелка 5000 USD, кто что дас

Повідомлення Vitamin » Пон липня 28, 2014 16:25

Только с феста вернулись, бобик не подвел, пробовали пески, броды различные, аккуратно без фанатизма, все хорошо, по ходу дела потекла старая помпа, привезли новую с Перова, за 1 час под пиво успешно поставлена новая, в остальном все хорошо.
Хуже умного врага, может быть только - хитрожопый друг!
Vitamin
Участник форума

Повідомлення: 20
Телефон: 0960109760
Машина: UAZ 3151

Повідомлення ice » Пон липня 28, 2014 16:30

Vitamin написав:Только с феста вернулись, бобик не подвел, пробовали пески, броды различные, аккуратно без фанатизма, все хорошо, по ходу дела потекла старая помпа, привезли новую с Перова, за 1 час под пиво успешно поставлена новая, в остальном все хорошо.

Ви катались на Поросьонку? не пам"ятаю УАЗіка на Гудрічах.
Доборолась Україна до самого краю. Гірше ляха свої діти її розпинають Т.Г. Шевченко
ice
Участник движения

Повідомлення: 554
Машина: УАЗ-469Б MONSTER

Повідомлення Vitamin » Вів липня 29, 2014 9:01

ice написав:
Vitamin написав:Только с феста вернулись, бобик не подвел, пробовали пески, броды различные, аккуратно без фанатизма, все хорошо, по ходу дела потекла старая помпа, привезли новую с Перова, за 1 час под пиво успешно поставлена новая, в остальном все хорошо.

Ви катались на Поросьонку? не пам"ятаю УАЗіка на Гудрічах.

В официальных заездах не участвовал, были зрителями, так как не хотел гробить, уже после всех заездов, вечером, покатались несколькими машинами по поросенку, на стиралку даже не сувались.
Vitamin
Участник форума

Повідомлення Dream » Вів серпня 05, 2014 7:15

ice написав:
Vitamin написав: мда уж (((, не радужная перспектива, но пока ни кто мне и 3500 не предложил)))

Та тому, що всі наступають на одні й ті ж граблі. Мені ще на початку казали, що візьми собі вже готового за 5000-6000баксів і насолоджуйся. Так ні ж. Взяв за 1500баксів, півтора роки #блі по вихідним, як проклятий і в дощ і в мороз і в жару при тому ВСЕ робив сам. - в гараж не влазить по висоті :D Вклав близько 7000 баксів по теперішньому курсу - для цікавості вів в Екселі підрахунок всього витраченого, і ще ж треба мінімум 1000баксів. Якби хтось робив то 7000баксів не обійшовся б точно. І що? Ціна йому 5000баксів як повезе.

Зрозумій, я не то щоб хочу якось образить там чи відговорить від чогось - я кажу як воно є. Той, хто каже про 4500баксів хай собі його візьме за такі гроші. А так просто казать "найдет ценителя" або "не слушай никого"(тільки мене слухай) то вермишель! Або людина сама лохонулась і хоче виправдаться, мовляв, я за схожого 4500баксів віддав і я не лох. :)
ІМХО

+500
Подпись под каждым словом...(
Dream
Участник движения

Повідомлення: 275

Re: УАЗ 3151, хотелка 5000 USD, ПРОДАН. ОСТАЛИСЬ КОЛЕСА

Повідомлення Vitamin » Чет серпня 14, 2014 17:28

поднял
Vitamin
Участник форума

Re: УАЗ 3151, хотелка 5000 USD, ПРОДАН. ОСТАЛИСЬ КОЛЕСА

Повідомлення Vitamin » Вів серпня 26, 2014 18:13

колеса проданы, тему можно закрывать
Vitamin
Участник форума

Поперед.

Повернутись до Частные объявления

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість