Модератори: MudMax, Student, Модераторы форума
Vitamin написав:Только с феста вернулись, бобик не подвел, пробовали пески, броды различные, аккуратно без фанатизма, все хорошо, по ходу дела потекла старая помпа, привезли новую с Перова, за 1 час под пиво успешно поставлена новая, в остальном все хорошо.
ice написав:Vitamin написав:Только с феста вернулись, бобик не подвел, пробовали пески, броды различные, аккуратно без фанатизма, все хорошо, по ходу дела потекла старая помпа, привезли новую с Перова, за 1 час под пиво успешно поставлена новая, в остальном все хорошо.
Ви катались на Поросьонку? не пам"ятаю УАЗіка на Гудрічах.
ice написав:Vitamin написав: мда уж (((, не радужная перспектива, но пока ни кто мне и 3500 не предложил)))
Та тому, що всі наступають на одні й ті ж граблі. Мені ще на початку казали, що візьми собі вже готового за 5000-6000баксів і насолоджуйся. Так ні ж. Взяв за 1500баксів, півтора роки #блі по вихідним, як проклятий і в дощ і в мороз і в жару при тому ВСЕ робив сам. - в гараж не влазить по висотіВклав близько 7000 баксів по теперішньому курсу - для цікавості вів в Екселі підрахунок всього витраченого, і ще ж треба мінімум 1000баксів. Якби хтось робив то 7000баксів не обійшовся б точно. І що? Ціна йому 5000баксів як повезе.
Зрозумій, я не то щоб хочу якось образить там чи відговорить від чогось - я кажу як воно є. Той, хто каже про 4500баксів хай собі його візьме за такі гроші. А так просто казать "найдет ценителя" або "не слушай никого"(тільки мене слухай) то вермишель! Або людина сама лохонулась і хоче виправдаться, мовляв, я за схожого 4500баксів віддав і я не лох.![]()
ІМХО
Повернутись до Частные объявления
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість