Модератори: MudMax, Student, Модераторы форума
Bobikus написав:Саша, прошу пробачення за флуд, але я би радив пошукати німецький від БМВ, Фолькса чи Ауді. При тій же ціні та потужності він буде менший, легший та даватиме менше навантаження на двигун.
Саша69 написав:Bobikus написав:Саша, прошу пробачення за флуд, але я би радив пошукати німецький від БМВ, Фолькса чи Ауді. При тій же ціні та потужності він буде менший, легший та даватиме менше навантаження на двигун.
Дуже дякую за пораду.
Я не знаю про який "Бошівський" мова але будь-який з прелічених мною видає 14,4 вольти вже при 500 обертах в хвилину, що є нижче холостого ходу УАЗа, у них це стандарт.kullibin13 написав: в отличие от Бошевского, который надо раскрутить почти до максимума Уазовского мотора.
Прошу не путать Вольты и Амперы, зто две большие разницы.Bobikus написав:Я не знаю про який "Бошівський" мова але будь-який з прелічених мною видає 14,4 вольти вже при 500 обертах в хвилину, що є нижче холостого ходу УАЗа, у них це стандарт.kullibin13 написав: в отличие от Бошевского, который надо раскрутить почти до максимума Уазовского мотора.
Не плутаю. При сильному навантаженні (напр. з дальнім світлом+люстра) на холостих обертах радянські генератори свистять і в системі падає напруга як наслідок падіння струму, при чому двигун далі працює від акумулятора, доки той не сяде. Іноземні генератори (90А+), як правило, мають настільки високий КПД, що при згаданих споживачах інколи навіть глушать двигун УАЗа, але утримують навантаження до останнього, не даючи акумулятору різко розряджатись. Натомість без навантаження крутяться без відчутного опору. Я не висловлюю пусту особисту думку а базуюся на порівняннях, які сам проводив. Відверто скажу, я колись був в душІ прихильником радянських, здавалося, що вони міцніші, масивніші, пройдуть і Рим і Крим, але коли порівняв думка кардинально змінилася. Зараз катають на 90-амперному від Фолькса. До речі, працює ідеально і під водою.kullibin13 написав:Прошу не путать Вольты и Амперы, зто две большие разницы.Bobikus написав:Я не знаю про який "Бошівський" мова але будь-який з прелічених мною видає 14,4 вольти вже при 500 обертах в хвилину, що є нижче холостого ходу УАЗа, у них це стандарт.kullibin13 написав: в отличие от Бошевского, который надо раскрутить почти до максимума Уазовского мотора.
Повернутись до Частные объявления
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість