Черкаський діалект

Тут говорим обо всём, что не вписывается в тематику других разделов

Модератори: Shurik, Модераторы форума

Повідомлення ШАМПАНЬ » П'ят листопада 12, 2010 8:33

Voditel написав:
ШАМПАНЬ написав:
Voditel написав:Неужели никто не задумывался над тем какой раб самый лучший для своего хозяина? :(
Для Росії- руськоязичний. Тому що 2004 за помаранчивих лохотронщиків, голосував вась захід (за європейський вибір), за ригіони, весь південь і схід (російськомовні), бо був обіцяний союз з Росією. То що мова не предросполагає до рабства? яке запитаєте рабство?
Уявим таку картину, ми в "союзі" і кремлю очередний раз вздумається десь в Чичні чі Грузії чі Карабасі, чі Молдові повоювать. І я, як тато кримльовський, собі подумаю, куди краще нехай гроби почтою ідуть, до мене в Москву!? Чи може десь на Україну... Яке б було моє рішення? А ви кажете що язик ваш це просто так..., ні не просто, тому що ви запрограмовані кимсь колись раби...

Руслан, ты вроде умный мужик, я уже несколькими постами выше на это ответил.

Союз кстати может быть разный, например ВТО или Зона свободной торговли. Такие формы союза не подразумевают воевать за других, а вот НАТО и ОДКБ да. Вот поэтому я против вступления в военные союзы.
Колись хмельницький заключив військовий союз :shock:
У незалежній державі, не державною мовою розмовляє гість, полонений або окупант. (Карл Маркс)
www.shampantrans.com.ua
ШАМПАНЬ
Участник движения

Повідомлення: 1445

Повідомлення ШАМПАНЬ » П'ят листопада 12, 2010 8:50

zen написав:
Ну, по перше, друже, не жду, а чекаю, та то таке.
А по-друге, я писав не безграмотний, а малограмотний, а це трохи різні речі. По-третє, а чтого саме ти чекаєш (чи ждеш)?
І на останок, я не рускоязичний, я російськомовний, бо (тому що) російська мова це моя рідна мова і я не маю бажання на догоду комусь її цуратися. Мої діти, на відміну від мене, знають по чотири мови, а я лише дві, нажаль. Але розмовляти, а тим паче писати так, як ти, мені не дозволяє моє виховання і моя повага до української мови.
Тому, друже, розмовляй, як тобі подобається на своєму унікальному, як ти вважаєш, "черкаському діалекті", але пиши повідомлення українською мовою хочаб з поваги до тих, хто проживае не на черкащині і не володіє твоїм унікальним діалектом.
До речі Вєрка Сердючка родом не з Черкащини? :D
З Полтави. От ти справжній москаль. Тому що тільки москалі можуть на тачанках з кулеметами прийти в гості, а потім з"їхать- то не ми, то по прозьбі трудящихся. Так і в Грузію, спочатку профінансували розбрат, потім переутюжили танками пів Грузії- з"їхавши на те що ми "защіщалі русскоязичних" :!: Так і ти: малограмотний, поганиш Укр. мову. Пиши Українською( :!: :shock: ) А потом, а я шо? Я нічого. Шо від мене ждеш? Я ж вообще руський і російськомовний.... :!: :shock: :shock: :shock:
Страшні люди...
Востаннє редагувалось ШАМПАНЬ в П'ят листопада 12, 2010 9:02, всього редагувалось 1 раз.
У незалежній державі, не державною мовою розмовляє гість, полонений або окупант. (Карл Маркс)
www.shampantrans.com.ua
ШАМПАНЬ
Участник движения

Повідомлення ШАМПАНЬ » П'ят листопада 12, 2010 9:01

Yalta_biker написав:ЭЭЭЭ, друзья, вас тавой... понесло...
Я пишу по-русски потому что почти все 30 своих лет прожил в Ялте, не считая универа в Харькове. Где я жил в комнате с пацанами из Нежина, Яремче, Хмельницкого и Черновцов. Ну так вот получилось. И чудно мы понимали друг-друга и дружили, и я потихоньку выучил мову до разговорного уровня. Но не так грамотно, чтоб писать мовою - я просто не буду ее позорить (и себя тоже своей неграмотностью). Однако, считаю я себя Украинцем. Тихо, так, про себя. Правда, одна из любимых футболок - "Дякую тобi, Боже, що я не москаль". росию и ее граждан предпочитаю не касаться и не иметь с ними вообще ничего общего. Это опять же мое личное мнение, которое я никому не навязываю. Печально что на данный момент москальское правительство купило себе угодную власть у нас. Целиком согласен что население москалятии - наглухо зомбировано. Но заводить на форуме УАЗ-клуба срач, достойный удафф.ком или демотиваторы - это как то неправильно.
ИМХО
Хотілось би з тобою за такі слова чарку випить :D Даже на срач на УАЗ-клубі який ти создав, заплющу очі! :wink: :D
www.shampantrans.com.ua
ШАМПАНЬ
Участник движения

Повідомлення Саид » П'ят листопада 12, 2010 9:43

ШАМПАНЬ написав:...Даже на срач на УАЗ-клубі який ти создав, заплющу очі! :wink: :D

Я ж не дарма просив - перечитаймо тему з початку... ;)
Саид
Член клуба

Повідомлення: 3075
Машина: УАЗ 3163

Повідомлення Mykola STARyy » П'ят листопада 12, 2010 9:56

Voditel написав:Мыслить стереотипами это просто и понятно: москали зомбированы, америкосы тупые, в европе свобода слова и т.д.

Я же понял и пытаюсь вас убедить в том, что это не правильно и как раз именно из-за такого мышления и происходят войны и другие плохие вещи (для начала советую почитать Адика, поймете почему его запретили).
Я Вам поясню на чому грунтуються мої "стереотипи", як Ви кажете. Мої діти закінчили європейські університети, живуть і працюють в Європі, Їздять по всьому світу і ні(на жаль) в Україні, а тим більше в Росії і її союзах подібного рівня життя для себе не бачать. Можете мені сказати, діти звичайного механіка в Росії мають такі можливості? Щоб мати такий рівень життя в союзі з Росією, скільки треба часу? А їм уже от-от тридцятка.
Не треба мені "для начала" читати, начала давно на власному прикладі пройдені. Подивіться на можновладців, де їх діти вчаться, в МГУ, МВТУ, га? То-то! А Ви кежете, хтось прагне на схід.
Гріх сумувати, коли є інші гріхи...
Mykola STARyy
Участник движения

Повідомлення: 1174
Машина: УАЗ31512"Бабай"

Повідомлення ЯНКИ » П'ят листопада 12, 2010 12:49

ДОМ2 натурально... :)
Что вы за человек? У вас нет ничего положительного! - У меня нет ничего положительного? А реакция Вассермана?
http://yanky-ua.blogspot.com
NISSцатьUAZег
ЯНКИ
Участник движения

Повідомлення: 1202

Повідомлення zen » П'ят листопада 12, 2010 12:51

ШАМПАНЬ написав:
zen написав:
Полтави. От ти справжній москаль. Тому що тільки москалі можуть на тачанках з кулеметами прийти в гості, а потім з"їхать- то не ми, то по прозьбі трудящихся. Так і в Грузію, спочатку профінансували розбрат, потім переутюжили танками пів Грузії- з"їхавши на те що ми "защіщалі русскоязичних" :!: Так і ти: малограмотний, поганиш Укр. мову. Пиши Українською( :!: :shock: ) А потом, а я шо? Я нічого. Шо від мене ждеш? Я ж вообще руський і російськомовний.... :!: :shock: :shock: :shock:
Страшні люди...

Я йому - друже, а він мені ти-москаль. От тобі і маєш. Ще й про тачанки згадав. А вони тут до чого?
Тобі по дружньому натякнули про те, що правильно писати це добре, а ти почав ображати російськомовних, у тому числі і українців. Хіба твій "черкаський діалект" того вартий?
До речі, психологи кажуть, що мова людини відображає її внутрішню природу. Якщо вона говорить суржиком, то вона і думає суржиком, а, отже в неї у голові навсрізь суржик той і життя в неї таке, ні туди ні сюди.
УАЗ - "Проходимец", в смысле бездорожник.
zen
Участник движения

Повідомлення: 826

Повідомлення Саид » П'ят листопада 12, 2010 12:52

ЯНКИ написав:ДОМ2 натурально... :)

100-пудово Зображення
Саид
Член клуба

Повідомлення: 3075
Машина: УАЗ 3163

Повідомлення ШАМПАНЬ » П'ят листопада 12, 2010 19:20

zen написав:Я йому - друже, а він мені ти-москаль. От тобі і маєш. Ще й про тачанки згадав. А вони тут до чого?
Тобі по дружньому натякнули про те, що правильно писати це добре, а ти почав ображати російськомовних, у тому числі і українців. Хіба твій "черкаський діалект" того вартий?
До речі, психологи кажуть, що мова людини відображає її внутрішню природу. Якщо вона говорить суржиком, то вона і думає суржиком, а, отже в неї у голові навсрізь суржик той і життя в неї таке, ні туди ні сюди.
Да нез"їзжай. Я тут на форумі відписуюсь чуть більше року. Ти говорив що я малограмотний, розмовляю якимсь діалектом, пишу хрен зна на які мові, і саме головне- поганю Українську мову. Доведи це наприкладі, або вибачся. А потім друже, і все таке, тільки будь ласка, в дьосна жахаться давай таки небудим.
www.shampantrans.com.ua
ШАМПАНЬ
Участник движения

Повідомлення zen » П'ят листопада 12, 2010 20:16

Да нез"їзжай. Я тут на форумі відписуюсь чуть більше року. Ти говорив що я малограмотний, розмовляю якимсь діалектом, пишу хрен зна на які мові, і саме головне- поганю Українську мову. Доведи це наприкладі, або вибачся. А потім друже, і все таке, тільки будь ласка, в дьосна жахаться давай таки небудим.

Це написане тобою, так?
А тепер, українською мовою:

Да не з"їзжджай. Я тут на форумі відписуюсь трохи більше року. Ти говорив, що я малограмотний, розмовляю на якомусь діалекті, пишу хрін (зазвичай у постах не вживається, бо вважається лайкою) знає на якій мові, і саме головне- поганю українську мову. Доведи це на прикладі, або вибачся. А потім, друже, і все таке, тільки будь ласка, в десна жахаться (жаргон) давай таки не будемо.
А тепер порахуй скільки ти зробив помилок у п`яти реченнях і сам собі вистав оцінку.
УАЗ - "Проходимец", в смысле бездорожник.
zen
Участник движения

Повідомлення: 826

Повідомлення Mykola STARyy » П'ят листопада 12, 2010 21:23

Я от думаю, чому в мене Русланова "чиста мова" не викликає негативу. Напевно тому що її ніхто не перейме, це тільки його. Уявіть, він почне писати літературною українською чи російською, це буде Шампань?
До яких меж будем заставляти його писати грамотно? Якщо на 100%, то всім треба забути про "мне нравитЬся", "борот_ся", звертання на "ми" -"смотрим, покупаем", хто буде визначати процент?
А Олексій правий, української стало набагато більше. І Руслан в цьому також винен.
Гріх сумувати, коли є інші гріхи...
Mykola STARyy
Участник движения

Повідомлення: 1174
Машина: УАЗ31512"Бабай"

Повідомлення SalvaDoR » П'ят листопада 12, 2010 21:56

Все це фігня)Головне не говорити "Азаровським язіком",над якими я угораю до цеї пори :lol:
SalvaDoR
Участник форума

Повідомлення: 181

Повідомлення FreeFraG » П'ят листопада 12, 2010 22:55

МОДЕРАТОРЫ!!!
Закройте тему до 22-го ноября!!!

А то будем на шестилетии смотреть как "в дьосна жахають"...

P.S. 22-го пусть продолжат :lol: :lol: :lol:
Крут не тот, кто дальше всех заехал, а тот, кто своим ходом вернулся
FreeFraG
Член клуба

Повідомлення: 1862
Машина: УАЗ-31512

Повідомлення iiiiaaaa » П'ят листопада 12, 2010 23:30

ШАМПАНЬ написав:...в дьосна жахаться давай таки небудим.

Пачему Зображення
Зображення
"Уважай всякого человека по всей силе возможности, пока этот
человек тебе не показал, что твоего уважения не достоин" Б.Акунин
iiiiaaaa
Участник движения

Повідомлення: 482

Повідомлення DIMON » П'ят листопада 12, 2010 23:38

А заодно Руслан покажет разницу между жахнуть и заїхать?
Сначала газ до отказу, а там поглядим...
31512 - 417 бенз\метан, скор пары, и куча планов...
DIMON
Участник движения

Повідомлення: 1280

Поперед.Далі

Повернутись до Круглый стол

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей