Черкаський діалект

Тут говорим обо всём, что не вписывается в тематику других разделов

Модератори: Shurik, Модераторы форума

Повідомлення Влад » Пон листопада 15, 2010 17:37

+1 :D
Влад
Участник движения

Повідомлення: 411

Повідомлення ШАМПАНЬ » Пон листопада 15, 2010 18:25

Саид написав:Так их, Вова! Тяжелая артиллерия в действии! Шоб знали!.. :D
:D Шо тяжола, (Зен вибач, хотів сказати "тяжка") то факт!!! :D :D :D
У незалежній державі, не державною мовою розмовляє гість, полонений або окупант. (Карл Маркс)
www.shampantrans.com.ua
ШАМПАНЬ
Участник движения

Повідомлення: 1445

Повідомлення ШАМПАНЬ » Пон листопада 15, 2010 18:38

Айри написав:До речі, психологи кажуть, що мова людини відображає її внутрішню природу.
Якщо вона говорить суржиком, то вона і думає суржиком, а, отже в неї у голові навсрізь суржик той і життя в неї таке, ні туди ні сюди.

Руслан сам по собі колоритний чоловяга, але таким чином він ще більше намагається виділитися серед інших.
А що занадто, то нездраво.

Доживсь, москалі мене, рідної мови учать... :shock:
Доречі, це оказується мабуть через суржик ще, я виділяюсь серед інших, бо до цього я думав що то не я, то ВОНА..., а тут через суржик! Короче в одній людині два в одному: ВОНА, і ВІН (суржик)... дааа, загрордився я собою :shock: ! :D :D :D
У незалежній державі, не державною мовою розмовляє гість, полонений або окупант. (Карл Маркс)
www.shampantrans.com.ua
ШАМПАНЬ
Участник движения

Повідомлення: 1445

Повідомлення zen » Пон листопада 15, 2010 20:53

ШАМПАНЬ написав:
Саид написав:Так их, Вова! Тяжелая артиллерия в действии! Шоб знали!.. :D
:D Шо тяжола, (Зен вибач, хотів сказати "тяжка") то факт!!! :D :D :D

Та за ради бога. Тільки "тяжола", я спочатку прочитав як тяжопа. Зір паганий, а я зараз без окулярів (хотів написати очків, але передумав, бо нагадує слово "очко", а це майже теж саме, що й "тяжопа"). Ржунимагу! :D :D :D
УАЗ - "Проходимец", в смысле бездорожник.
zen
Участник движения

Повідомлення: 826

Повідомлення Voditel » Пон листопада 15, 2010 22:30

Olexa написав:
Voditel написав:Вот тут обратите внимание на цвет:

http://gtmarket.ru/news/state/2009/10/06/2192

Ось, доречі, в мене часто викливають посмішку карти якихось показників, у яких РФ представлено однією територією. У деяких випадках коректніше було б представляти по федеральних округах.

Согласен, но там взят средний уровень. И если там средний выше чем наш средний...
Зображення
Voditel
Член клуба

Повідомлення: 3464

Повідомлення Olexa » Вів листопада 16, 2010 13:51

Voditel написав:
Olexa написав:

Ось, доречі, в мене часто викливають посмішку карти якихось показників, у яких РФ представлено однією територією. У деяких випадках коректніше було б представляти по федеральних округах.

Согласен, но там взят средний уровень. И если там средний выше чем наш средний...

То може бути, що в ЦФО він набагато вищий за наш, а в решті округів (включно з Північно-західним) — суттєво нижчий.
Olexa
Член Совета Клуба, Админ форума

Повідомлення: 7741
Машина: УАЗ 31602

Повідомлення Voditel » Вів листопада 16, 2010 14:54

Olexa написав:
Voditel написав:
Olexa написав:

То може бути, що в ЦФО він набагато вищий за наш, а в решті округів (включно з Північно-західним) — суттєво нижчий.

Скорее всего так оно и есть. Но мы граничим именно с западными округами РФ и центральные не так далеко. И всего лишь линия на карте обеспечила такой раздел. Почему?

Мое личное мнение (очень утрировано напишу) это большая концентрация лично обиженных на территории Украины которые занимаются выяснением отношений, а не созиданием.
Зображення
Voditel
Член клуба

Повідомлення Olexa » Вів листопада 16, 2010 15:05

Voditel написав:Скорее всего так оно и есть. Но мы граничим именно с западными округами РФ и центральные не так далеко. И всего лишь линия на карте обеспечила такой раздел. Почему?

Зовсім не обов’язково. Доречі, північно-західний це той, у якому Санкт-Петербург, перша столиця Росії.

Voditel написав:Мое личное мнение (очень утрировано напишу) это большая концентрация лично обиженных на территории Украины которые занимаются выяснением отношений, а не созиданием.

Так отож, звикли бути під кимось, лише критикувати, а робити щось лише під примусом.
Olexa

Повідомлення Voditel » Вів листопада 16, 2010 15:28

Olexa написав:Так отож, звикли бути під кимось, лише критикувати, а робити щось лише під примусом.

Вопрос в том как с этим жить дальше? Особенно с пропагандой про очередное светлое будущее только в союзе с ЕС (РФ, НАТО и тд.)?
Зображення
Voditel
Член клуба

Повідомлення Olexa » Вів листопада 16, 2010 15:34

Voditel написав:
Olexa написав:Так отож, звикли бути під кимось, лише критикувати, а робити щось лише під примусом.

Вопрос в том как с этим жить дальше?

Виховувати. Впливати.

Voditel написав:Особенно с пропагандой про очередное светлое будущее только в союзе с ЕС (РФ, НАТО и тд.)?

Ну, тут іще на приклади треба дивитися. Хоча б тих же Польщі та Білорусі.
Olexa

Повідомлення Mykola STARyy » Вів листопада 16, 2010 15:43

Voditel написав:Вопрос в том как с этим жить дальше? Особенно с пропагандой про очередное светлое будущее только в союзе с ЕС (РФ, НАТО и тд.)?

Перше, позбутись рабського духу. Ви питали, які країни? Німеччина, Швеція. Там цього духу нема, на відміну від РФ.
Сприймайте, як хочете, але тільки молодь, якій не цікаві 7 листопада, 1 і 9 травня, Сталін, Бандера і т.п., можуть щось в цій країні побудувати.
Гріх сумувати, коли є інші гріхи...
Mykola STARyy
Участник движения

Повідомлення: 1174
Машина: УАЗ31512"Бабай"

Повідомлення zen » Вів листопада 16, 2010 16:10

А 9-те травня тут до чого? Чи вона (молодь) повинна забути про те, що відбувалася друга світова війна?
Друже, хто забуває своє минуле, той не здобуває свого майбутнього.
До речі, класична політекономя трактує війни, як вийнятковий спосіб розвязання економічних проблем. І не обовязково така війна має бути з застосуваням зброї. Те, що зараз відбувається у світі, це і є третя світова війна. Війна економічна, віна валют, війна за ринки збуту перевиробленого непотрібу.
Ми вже мабуть забули, що це В.Ленін закликав до створення "Об`єднаних штатів Європи", що стало реальністю на межі тисячоліть і без більшовиків. На сьогоднішній день воюють між собою три основні гравці - США Китай і Об`єднана Європа. Росія намагається впливати на хід цієї війни, але її роль та вплив мізерні. А Україна як завжди була є і буде буфером і розмінною фішкою у цій війні. Всі її хочуть і мають, бо вона періодично, то стоїть задом до Росії, передом до Європи, то навпаки.
УАЗ - "Проходимец", в смысле бездорожник.
zen
Участник движения

Повідомлення: 826

Повідомлення Mykola STARyy » Вів листопада 16, 2010 17:30

9 травня тут до того, що минуле треба оцінювати з прагматичної точки зору., а не "сколько наших отцов, матерей". Прошу замітити, шо моє дитинство припало на 60ті роки, коли на базарах, в автобусах, під церквами було повно калік, учасників, справжніх, а не теперішніх, тої війни, яких чобітьми гнали напівп"яні сержанти, а вони виставляли свої культі, просили співчуття в сердобольних жіночок, а потім пропивали тих жіночок копійки, і відпускали на їх же адресу гидкі жарти. І билися між собою, безрукі, безногі, а ми підглядали величезними очима. А нам кажуть Отечественная, не сметь!
Наберіть в пошуку "циганський гіпноз" і Ви побачите(якщо вистачить"непредвзятості"), на чому вся радянська пропоганда базується. Я свідомо написав саме "базується", а не "базувалась".
п.с. Коли мене називають "друже", в більшості випадків дружбою там і не пахне.
Гріх сумувати, коли є інші гріхи...
Mykola STARyy
Участник движения

Повідомлення: 1174
Машина: УАЗ31512"Бабай"

Повідомлення Voditel » Вів листопада 16, 2010 19:11

Mykola STARyy написав:
Voditel написав:Вопрос в том как с этим жить дальше? Особенно с пропагандой про очередное светлое будущее только в союзе с ЕС (РФ, НАТО и тд.)?

Перше, позбутись рабського духу. Ви питали, які країни? Німеччина, Швеція. Там цього духу нема, на відміну від РФ.
Сприймайте, як хочете, але тільки молодь, якій не цікаві 7 листопада, 1 і 9 травня, Сталін, Бандера і т.п., можуть щось в цій країні побудувати.

Тогда, по меньшей мере надо перестать ставить новые памятники.

А формула избавления от рабского духа известна очень давно.
Что касается РФ или нас то иногда почитывая форумы могу с радостью констатировать процесс пошел...

Но, как обычно, есть вопрос: если все будут жить для себя и сидеть на своих "хуторах" то кто тогда полетит на Марс? Справедливости ради надо отметить, что средние века занимают наибольший временной отрезок в известной истории человечества. Что происходило в этот период думаю всем известно.
Востаннє редагувалось Voditel в Вів листопада 16, 2010 19:18, всього редагувалось 1 раз.
Зображення
Voditel
Член клуба

Повідомлення Voditel » Вів листопада 16, 2010 19:16

zen написав: А Україна як завжди була є і буде буфером і розмінною фішкою у цій війні. Всі її хочуть і мають, бо вона періодично, то стоїть задом до Росії, передом до Європи, то навпаки.

Значит надо научится извлекать выгоду из этого. Финляндия очень хорошо научилась и лабусы тоже.
Зображення
Voditel
Член клуба

Поперед.Далі

Повернутись до Круглый стол

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість