Приміром, шведи на Марс не летять, нікого не вчать, а живуть краще від багатьох.Voditel написав:
...Но, как обычно, есть вопрос: если все будут жить для себя и сидеть на своих "хуторах" то кто тогда полетит на Марс? ...
Модератори: Shurik, Модераторы форума
Приміром, шведи на Марс не летять, нікого не вчать, а живуть краще від багатьох.Voditel написав:
...Но, как обычно, есть вопрос: если все будут жить для себя и сидеть на своих "хуторах" то кто тогда полетит на Марс? ...
Mykola STARyy написав:Приміром, шведи на Марс не летять, нікого не вчать, а живуть краще від багатьох.Voditel написав:
Дааа, вас "Київських" непоймеш (незрозумієш), Був Космос- опустили нижче плінтуса, тепер вам Марс подавай!!??Voditel написав:
Приходив сьогодні на фірму "директор дитбудинку", сам циган, чорний як сволоч, показував заламіновані, бумажки із хрестами, сам хрестився, і прямо требував пожертву на діточок які ось-ось мають померти з голоду, цілим дит-будинком. Жаль, мене дома небуло... Айрі то не ти? Чі мо" рідня?Mykola STARyy написав:Наберіть в пошуку "циганський гіпноз" і Ви побачите (якщо вистачить"непредвзятості").
Mykola STARyy написав:9 травня тут до того, що минуле треба оцінювати з прагматичної точки зору., а не "сколько наших отцов, матерей". Прошу замітити, шо моє дитинство припало на 60ті роки, коли на базарах, в автобусах, під церквами було повно калік, учасників, справжніх, а не теперішніх, тої війни, яких чобітьми гнали напівп"яні сержанти, а вони виставляли свої культі, просили співчуття в сердобольних жіночок, а потім пропивали тих жіночок копійки, і відпускали на їх же адресу гидкі жарти. І билися між собою, безрукі, безногі, а ми підглядали величезними очима. А нам кажуть Отечественная, не сметь!
Наберіть в пошуку "циганський гіпноз" і Ви побачите(якщо вистачить"непредвзятості"), на чому вся радянська пропоганда базується. Я свідомо написав саме "базується", а не "базувалась".
п.с. Коли мене називають "друже", в більшості випадків дружбою там і не пахне.
ШАМПАНЬ написав:Дааа, вас "Київських" непоймеш (незрозумієш), Був Космос- опустили нижче плінтуса, тепер вам Марс подавай!!??Voditel написав:
Все крапка. Тепер, по ТСН сказали- Вас криси заїдять!
zen написав:Mykola STARyy написав:9 травня тут до того, що минуле треба оцінювати з прагматичної точки зору., а не "сколько наших отцов, матерей". Прошу замітити, шо моє дитинство припало на 60ті роки, коли на базарах, в автобусах, під церквами було повно калік, учасників, справжніх, а не теперішніх, тої війни, яких чобітьми гнали напівп"яні сержанти, а вони виставляли свої культі, просили співчуття в сердобольних жіночок, а потім пропивали тих жіночок копійки, і відпускали на їх же адресу гидкі жарти. І билися між собою, безрукі, безногі, а ми підглядали величезними очима. А нам кажуть Отечественная, не сметь!
Наберіть в пошуку "циганський гіпноз" і Ви побачите(якщо вистачить"непредвзятості"), на чому вся радянська пропоганда базується. Я свідомо написав саме "базується", а не "базувалась".
п.с. Коли мене називають "друже", в більшості випадків дружбою там і не пахне.
Навіть не має бажання спримати цю дурість, а тим більше коментувати її.
Yalta_biker написав:Про 9-е мая. Предпочитаю думать что это праздник моего доныне живущего деда - день его победы. Он у меня был медбратом, был ранен, осколок по сей день в кисти сидит. Когда проводили "Рейд памяти-2008" то был такой момент что мне надоело все... Уселся, уже хотел поворачивать в лагерь... Потом думаю -вот мне 27 лет, я сыт, тренирован, не болен и по сути, играю. А деду тогда (на той же самой Караби-Яйле) было 19 лет, он неделю уже топал пешком, явно не был сыт и неделю спал под ноябрьским дождем 1942 года, причем спал мало и явно не сладко. И деваться ему особо было некуда - толи татарва поймает и сдаст немцам, толи свои же под трибунал. Отаке... 9 мая -это день победы тогдашних юных наших дедов... А парады и прочая хрень - то пропаганда.
Люди, вы гоните... Давайте не подменивать понятия (не путать длинное с теплым) - ведь по сути (жаль, не всех знаю лично) - и Руслан, и Микола, и Айри, и Андрей, и Зен - вы каждый - неординарные личности. Чтож вы сретесь то как подростки. Зачем оскорбления?
Yalta_biker написав:Люди, вы гоните... Давайте не подменивать понятия... Что ж вы сретесь то как подростки. Зачем оскорбления?
Yalta_biker написав:Про 9-е мая. Предпочитаю думать что это праздник моего доныне живущего деда - день его победы...
Yalta_biker написав:Про 9-е мая. Предпочитаю думать что это праздник моего доныне живущего деда - день его победы...
? Чи що мені хтось заважає бути українцем?, А ні, то не морочте бульласка людям голови.жиды или кацапы или цыгане
То Вам свят бракує?Если отбросить светские праздники, что останеться? Новыйгод, Пасха и Троица?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей