Хлопці, я створив цю тему не для того, щоб переконати вас, що цей пристрій замінить вам все, чим ви до цього користувалися, і чим збиралися користуватися в майбутньому
. Я створив її для того, шоб ви були в курсі, що на ринку має з’явитися такий пристрій. Гаразд?
Влад написав:Olexa написав:Так. Але присутній Bluetooth. Та Wi-Fi (теоретично можна зробити, щоб штурман бігав навколо машини, і отримував її координати через Wi-Fi, питання програмного забезпечення).
Теоретично можна все, але для того щоб було зручно треба щоб воно було все в одному.
Та я згоден, приймача GPS сильно бракує.
Влад написав:Взяв собі один девайс і покриває він все що тобі треба. Якщо вдома, то інтернет браузити на дивані, якщо в машині, то це навігатор який і в воді не мокне і струсу не боїться. Ще більше, як воно буде дружити з відтворення flash
А які можуть бути проблеми з Flash? Це ж Android, а не яблука.
Влад написав:та фільмів в HD якості? Думаю, що з такою апаратною платформою просто ніяк
Можливо. Все ж таки не nVidia Tegra 2. Хоча хто їх там зна, що там за DSP.
Влад написав:До того ж, в ньому немає таких штук як GSM/WCDMA/WiMAX модулів.
В ньому є Bluetooth. А в тебе є телефон. А для заміни телефона він однаково занадто громіздкий.
Влад написав:Коли всі інші вже мають хоча б один з них практично за промовчанням. Останнім залишається питання ціни. Якщо він буде занадто дешевшим, то все ок. Можна змайструвати щось з WiFi чи Bluetooth. І змиритися з вище згаданими недоліками. Якщо вже ні, то краще купити Panasonic чи iXplore чи ... щось подібне.
Як на мене, якби в ньому був приймач GPS, і було відповідне програмне забезпечення, його можна було би розглядати як не маньячний позашляховий навігатор, в тому числі для "вибігання" з позашляховика.