Шины Forward safari 500

Круг вопросов по трансмиссии, ходовой, тормозной системам, колесам и шинам обсуждается тут

Модератор: Модераторы форума

Шины Forward safari 500

Повідомлення Maryan » Нед травня 15, 2011 22:27

Хотелось бы узнать мнение специалистов о шинах Forward safari 500 ? :oops: Это рабочая резина или неудачный эксперимент... Заранее благодарен.
Maryan
Участник форума

Повідомлення: 96

Re: Шины Forward safari 500

Повідомлення Pinochet » Нед травня 15, 2011 22:56

Maryan написав:Хотелось бы узнать мнение специалистов о шинах Forward safari 500 ? :oops: Это рабочая резина или неудачный эксперимент... Заранее благодарен.

фото есть?
"Джипом" автомобиль делают его владельцы, а мы им в этом помогаем...
www.4x4RanchoClub.com.ua
Pinochet
Участник движения

Повідомлення: 1126
Телефон: +380445921175
Машина: фсе 4х4

Повідомлення Quattros » Нед травня 15, 2011 23:06

Pinochet
Зображення
Зображення
Зображення

Maryan
54 страницы ,.бери пиво и изучай.
http://forum.uazbuka.ru/showthread.php?t=90695&page=54
Ранее по автомобилю судили сколько человек зарабатывает....ныне судят сколько должен :)
Quattros
Участник движения

Повідомлення: 313

Повідомлення Гриша » Пон травня 16, 2011 16:04

Подскажите, возможно ли в Украине купить данную резину, если да, то где, сколько денег она стоит
Гриша
Участник форума

Повідомлення: 86
Телефон: 098-247-90-30

Повідомлення Quattros » Пон травня 16, 2011 16:40

Ранее по автомобилю судили сколько человек зарабатывает....ныне судят сколько должен :)
Quattros
Участник движения

Повідомлення cableman » Пон травня 16, 2011 16:48

или заказать оригинал с этой копии тут http://www.uaz-club.org.ua/forum/viewto ... 34&start=0 либо наварку....
cableman
Участник движения

Повідомлення: 217

Повідомлення Quattros » Пон травня 16, 2011 17:43

оригинал то оригинал...может кому то бюджет не позволяет.
Quattros
Участник движения

Повідомлення Maryan » Пон травня 16, 2011 19:34

Читал я на УАЗбуке "воды" много, а по сути вопроса не очень. Я думал может кто лично испытывал... Как ведет себя не очень ясно :( Просто обидно будет купить и ...... плакать.
Maryan
Участник форума

Повідомлення cableman » Вів травня 17, 2011 17:17

без воды-оригинал Сильверстоун мт экстрим резина бомба....лучше,да и то не всегда,боггера....
cableman
Участник движения

Повідомлення Maryan » Вів травня 17, 2011 21:57

Как по мне то производитель содрал протектор с Simex Extreme Trekker. Правильно было замечено - "бюджет не позволяет". Цена на Forward Safari 500 примерно 1650-1700 грн., а сколько стоит Simex, Silverstone, BFGoodrich и т.д. я думаю знают все? Интересует соотношение цена-качество :(
Maryan
Участник форума

Повідомлення cableman » Вів травня 17, 2011 22:10

Maryan написав:Как по мне то производитель содрал протектор с Simex Extreme Trekker. Правильно было замечено - "бюджет не позволяет". Цена на Forward Safari 500 примерно 1650-1700 грн., а сколько стоит Simex, Silverstone, BFGoodrich и т.д. я думаю знают все? Интересует соотношение цена-качество :(

цены на сильверстоун в студию!!!позвонить хоть пытался????симекс уже не выпускают,а сильвер-читай новое название симекса....
cableman
Участник движения

Повідомлення Bobikus » Вів травня 17, 2011 22:30

Maryan написав:Цена на Forward Safari 500 примерно 1650-1700 грн., а сколько стоит Simex, Silverstone, BFGoodrich и т.д. я думаю знают все? Интересует соотношение цена-качество :(

Якщо ціна за комплект - тоді вартує, як заміна штатній російській гумі за дешевшу ціну. Якщо це ціна за одне колесо - навіть і дивитися в цей бік не варто. В двох словах поясню чому:

1. Ціна. Реальний розмір показаної резини - 30,5 дюйми. Це ціна нових Сільверстонів або наварок під Сімекс у такому ж розмірі. Фінансової логіки купувати немає.
2. Якість гуми. На фото видно, що гумовий склад коліс до неможливості дубовий (МТ-колеса це моє хоббі, навіть не сперечайся :)) Це означає, що вона при навантаженні не деформується і як наслідок, не повторить форми поверхні, від чого зменшиться пляма доторку і швидше почнеться букс. Також це колесо через твердість не виводитиме з-під себе болото. Про слизьке рівне покриття взагалі мовчу.
3. Висота протектора. Це лише 40% від оригіналу. Тобто навіть при умовах, якби гума була якісна, це колесо мало б коштувати так, як зношений на 60% Сільвік 30-го розміру, тобто колесо, яке за кордоном викидають у смітник.
4. Відсутність грунтозачепів. Основна перевага протектора Сімекса - бокові грунтозачепи, яких тут немає :)
5. Мала ширина, як для мт-коліс, це не дозволить їм плющитись приспусканні тиску.
6. Алогічний протектор - квадратики на боковингках не зможуть працювати при такій формі колеса, тут вони лише декоративні.
7. Мала відстань між шашками центрального ряду - це означає, що він скоро забиватиметься, на відміну від оригіналу.
freshoffroad.com
Bobikus
Участник движения

Повідомлення: 3226
Машина: УАЗ 469БГГ

Повідомлення Quattros » Вів травня 17, 2011 22:49

есть резина для заработка денег и понтов.
а есть резина.

че вы за ерунду тут несете?
:shock: ....

а это
5. Мала ширина, як для мт-коліс, це не дозволить їм плющитись приспусканні тиску.

камрад я не поленюсь найти где ТЫ утверждал обратное...)))

Якість гуми. На фото видно, що гумовий склад коліс до неможливості дубовий

мож мне фото своей бабушки вывесить?

расскажешь что у нее болит? ...Шаман блин)))
Quattros
Участник движения

Повідомлення Bobikus » Вів травня 17, 2011 23:03

Quattros написав:
а это

камрад я не поленюсь найти где ТЫ утверждал обратное...)))

Навряд. Давай так, якщо ти таке знайдеш - я не полінюся і вишлю в Волноваху пляшку твого улюбленого пива (якщо таке є), даю слово при усьому клубі. Якщо ні - ти признаєш що такого не було. По руках? :)

мож мне фото своей бабушки вывесить?
Сорі, але ні :) Щодо висновку з вигляду - я бачу характерний глянц, який аж кричить про якість матеріалу, повір, він не притаманний новим колесам цього класу. З 90-процентною впевністю зможу сказати, що вона ультрадубова в порівнянні з Сільвіками, Сімексом чи наваркою під них. І не треба говорити, що їх хтось натирав вазеліном, я бачу, що це не так ;).

Зображення

Зображення

че вы за ерунду тут несете?
Колего, я навів аргументи. Знаєш, що це не так - контраргументуй, я не виключаю, що можу помилятись, але "ерунда" це якось непереконливо. І несолідно.
Востаннє редагувалось Bobikus в Вів травня 17, 2011 23:19, всього редагувалось 1 раз.
freshoffroad.com
Bobikus
Участник движения

Повідомлення: 3226
Машина: УАЗ 469БГГ

Повідомлення Quattros » Вів травня 17, 2011 23:13

ай...камрад..мне ты ничего не вдолбишь уже в голову...
а спорить небуду и поливать дерьмом Сильверы по некоторым (сугубо моим) догадкам........я думаю ты понял,все взрослые)

зы: а по ширине резины...блин..раз пиво-найду обязательно..ну вот помню как сейчас текст...
если не найду напишу что не нашел( или ты удалил быстрее найденный пост) )))) а потом пиво вместе выпьем....)
Quattros
Участник движения

Далі

Повернутись до Трансмиссия, ходовая, тормоза, рулевое, колеса и шины

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість