На 9 мая

Тут все желающие могут обсудить интересные события, связанные с УАЗами и не только

Модератор: Модераторы форума

Повідомлення Voditel » Сер травня 25, 2011 11:19

Olexa написав:
Voditel написав:Но даже в твоем сообщение сверкают искры преклонения перед чехами, поляками и т.д.

Навпаки! Я за те й кажу, що треба виривати з голови таке переконання.

Voditel написав:Правильный вывод учить, это да, а кто будет это делать?

О! І це теж неправильно, шукати, хто б зробив те, що має бути зроблено. Треба брати, і вчитися, брати, і вчити!

Voditel написав:Теперь про самосознание. Мы, Малороссия являемся одним из цивилизационных центров Мира. На территории современной Украины собрано очень много мест силы нашего центра (в пример можно привести типографию во Львове и пещеры со скарабеями под Севастополем).

Центри сили... Довжина шворцу... Батьківщинність слонів...

Voditel написав:Если мы начнем понимать это и действовать соответствующим образом то плохо станет всем вокруг. Особенно нашему северному анклаву. Вы представляете, Меркель выходит на трибуну и с гордостью заявляет: Германия всего на 5 позиций отстает от Украины по уровню жизни... Для них это крах их цивилизации. Поэтому им надо нас принять в ЕС, но что-бы мы этого вожделели и видели в этом светлое будущее. Это убаюкает нашу историческую память еще лет на 100, а там глядишь и вымрет проклятый Славянский народ...

Ладно, помечтали и будет)))

Взагалі не треба мріяти, і марити. Скільки не кажи "халва", в роті солодше не стане. Треба робити. Тут і зараз. Відштовхуючись від того, що є зараз, а не спираючись на міфи та мрії. Вони ефемерні, вони погана опора.

Voditel написав:А реальность такая:
учить некому и некого, по настоящему учить могут только независимые люди. Изначально заработавшие себе своим трудом. На западе это поняли, поэтому малый бизнес очень жёстко контролируется, хотя профессионально и не заметно. В преуспевающем государстве (не путайте со страной) должна мыть элита с передачей власти своим приемникам (в США 24 семьи со времени провозглашения независимости) и национально настроенное быдло, а также обслуживающий персонал не являющийся гражданами.
Но есть еще хуже есть страны поставщики обслуживающего персонала, чем современный раб отличается от того, что было когда он официально назывался рабом думаю повторять не стоит. Хотя это фундаментально.

Тобто, все погано, світ так влаштований, і тому нема сенсу намагатися щось робити. Хіба мріяти. Я правильно тебе зрозумів?

Voditel написав:П.С. Вот прочитал, что послы США и ЕС срочно приехали к ген прокурору и предотвратили арест Тимошенко. Повторюсь, что я политиков на хороших и плохих не делю. Но на лицо вмешательство во внутренние дела, а народ зомбирован быть колонией и приветствовать такие действия. Грустно как-то.

Народ, мені здається, здебільшого пропустив це повз вуха. Гарно це, чи погано? Адекватна в нас судова система, чи не адекватна? Мають право інші держави вживати якихось дій задля дотримання своїх інтересів, чи не мають? Кому можна втручатися у внутрішні справи України, а кому не можна?

Про шворц (понравилось).
Разумных людей, способных к самообучению очень мало на земле. Я считаю, что у нас их больше чем на западе в процентном соотношении но все равно меньшинство. А значит, хотим мы этого или не хотим но воспитывать народ надо на базе чего-то. Сколько школьников знает про Сикорского или Люльку например? При этом все смотрят Дискавэри где все изобрели исключительно на западе. А Королев работал на врага и т.д...

Я просто пытаюсь перейти от "что делать" к "как это реально сделать".

1. начать с себя.
2. преподнести это окружающим .
Сделано.
3. что дальше? Что делать с большинством?
Востаннє редагувалось Voditel в Сер травня 25, 2011 13:51, всього редагувалось 1 раз.
Зображення
Voditel
Член клуба

Повідомлення: 3464

Повідомлення Voditel » Сер травня 25, 2011 11:26

Olexa написав:Народ, мені здається, здебільшого пропустив це повз вуха. Гарно це, чи погано? Адекватна в нас судова система, чи не адекватна? Мають право інші держави вживати якихось дій задля дотримання своїх інтересів, чи не мають? Кому можна втручатися у внутрішні справи України, а кому не можна?

Раз пропустил значит колония в головах. С чем боролись...

Обычно, в уважающих себя государствах, послы вообще не смеют себя так вести. А в государствах стремящихся к уважению это заканчивается высылкой дипломатов.
Зображення
Voditel
Член клуба

Повідомлення Olexa » Сер травня 25, 2011 11:56

Voditel написав:Разумных людей, способных к самообучению очень мало на зимле. Я считаю, что у нас их больше чем на западе в процентном соотношении

Чого ж ми такі бідні? ;)

Voditel написав:но все равно меньшинство. А значит, хотим мы этого или не хотим но воспитывать народ надо на базе чего-то. Сколько школьников знает про Сикорского или Люльку например? При этом все смотрят Дискавэри где все изобрели исключительно на западе.

Про Люльку й я не знав. Видно, не фахівець. А про Сікорського, наче, чутно. Можливо, якраз завдяки тому, що про нього чутно з Діскавері. :(

А ви от, від свого профільного вишу (та вишів цього ж профілю) влаштували б якийсь захід на річницю народження Люльки, щоб широка громадськість більше дізналася? Чи на День авіації, він ближче (крайня субота серпня). Матеріал би якийсь для телебачення підготували, для газет. Хто це зробить, якщо не ви? Історики чи політики? :)

Це до питання про стіну ;). Доречі, Руслан з братом дещо вже зробили. І продовжують робити.

Voditel написав:А Королев работал на врага и т.д...

Доречі, серед дитячої літератури зараз присутні перекладені з російської книжки, згідно яких все винайдено росіянами в Росії.

Пропонуєш випускати книжки та фільми, що все винайдено українцями в Україні?

Інформація має бути об’єктивною, із висвітленням власних досягнень у контексті. От вчора хтось із сімейства купив дитині історичний атлас світу, із середньовіччя до сучасности. Переклад з англійської (створено в Англії). Так там, попри невеликий обсяг, і індіанців висвітлено, і індійців, і китайців, і африканців. І українців. Поки що лише по діагоналі продивився.

Voditel написав:Я просто пытаюсь перейти от "что делать" к "как это реально сделать".

Це добре.

Voditel написав:1. начать с себя.
2. преподнести это окружающим .
Сделано.
3. что дальше? Что делать с большинством?

Усі люди мають мозок. Який складається з нейронів, що з’єднуються сінапсами. Які змінюються в результаті отримання людиною досвіду, в тому числі інформації та її оцінок.

Я так розумію, що якщо людина чує чиюсь думку, і позитивно оцінює її аргументацію, то в неї в голові щось відкладається. Якщо людина чує подібні думки багато разів, позитивно оцінюючи їх аргументацію, це стає її думкою. Не залежно від того, чи могла б вона сама дійти до неї.
Востаннє редагувалось Olexa в Сер травня 25, 2011 12:29, всього редагувалось 4 разів.
Olexa
Член Совета Клуба, Админ форума

Повідомлення: 7741
Машина: УАЗ 31602

Повідомлення Olexa » Сер травня 25, 2011 11:57

Voditel написав:Обычно, в уважающих себя государствах, послы вообще не смеют себя так вести.

А судді?
Olexa

Повідомлення Voditel » Сер травня 25, 2011 13:05

Olexa написав:
Voditel написав:Обычно, в уважающих себя государствах, послы вообще не смеют себя так вести.

А судді?

Есть дипломатические правила в соответствии с которыми осуществляется взаимодействие между суверенными государствами и там есть очень много рычагов для давления.
Зображення
Voditel
Член клуба

Повідомлення Olexa » Сер травня 25, 2011 13:11

Це все добре, а судді?

Ти, взагалі, не відволікся? Не заглибився в протистояння та протиставлення?
Olexa

Повідомлення Voditel » Сер травня 25, 2011 13:20

А ви от, від свого профільного вишу (та вишів цього ж профілю) влаштували б якийсь захід на річницю народження Люльки, щоб широка громадськість більше дізналася? Чи на День авіації, він ближче (крайня субота серпня). Матеріал би якийсь для телебачення підготували, для газет. Хто це зробить, якщо не ви? Історики чи політики? Smile

Первый мой доклад, на первой моей международной конференции был про Люльку.

Інформація має бути об’єктивною, із висвітленням власних досягнень у контексті. От вчора хтось із сімейства купив дитині історичний атлас світу, із середньовіччя до сучасности. Переклад з англійської (створено в Англії). Так там, попри невеликий обсяг, і індіанців висвітлено, і індійців, і китайців, і африканців. І українців. Поки що лише по діагоналі продивився.

Англичане очень хорошо пишут о тех вещах которые им не угрожают. Вернее не угрожают их пропаганде. Чем им могут угрожать индейцы или средневековые Китайцы? В вот чисто английское изобретение ТРД это уже угроза (Люлька был первым). Чисто английское изобретение самодвижущаяся мина (Александровский был первым) это уже угроза "британскому миру" и ты про это в их атласе не прочтешь.

Для примера: http://www.newsru.com/world/17dec2003/b ... _best.html

Чей список объективней?
Кстати обрати внимание на первый в русском списке.
Зображення
Voditel
Член клуба

Повідомлення Voditel » Сер травня 25, 2011 13:22

Olexa написав:Це все добре, а судді?

Ти, взагалі, не відволікся? Не заглибився в протистояння та протиставлення?

Я не судья, мне в данном случае за державу обидно.
Зображення
Voditel
Член клуба

Повідомлення Olexa » Сер травня 25, 2011 13:46

Voditel написав:Для примера: http://www.newsru.com/world/17dec2003/b ... _best.html

Чей список объективней?

Мені не цікава відповідь на це питання, і не подобається його формулювання. На мою думку, правильним було би формулювання "з об’єктивністю якого переліку погодилися би всі?".

Voditel написав:Я не судья, мне в данном случае за державу обидно.

Так отож, ти не суддя, ти громадянин, якому іноді, можливо, може виявитися потрібною праця суддів (міліції, прокуратури). Те, що посли могли бути не правими, це цікаве питання, те, що люди не відреагували, це теж цікаве питання. Але найцікавіше питання, чи є в Україні справедливий і непідкупний суд? Як на мене, в даному випадку це питання найголовніше. А задавання замість нього інших — це якраз дії на відволікання уваги від головного. Про що й говорили.
Olexa

Повідомлення Voditel » Сер травня 25, 2011 13:59

Olexa написав:
Voditel написав:Для примера: http://www.newsru.com/world/17dec2003/b ... _best.html

Чей список объективней?

Мені не цікава відповідь на це питання, і не подобається його формулювання. На мою думку, правильним було би формулювання "з об’єктивністю якого переліку погодилися би всі?".

Так отож, ти не суддя, ти громадянин, якому іноді, можливо, може виявитися потрібною праця суддів (міліції, прокуратури). Те, що посли могли бути не правими, це цікаве питання, те, що люди не відреагували, це теж цікаве питання. Але найцікавіше питання, чи є в Україні справедливий і непідкупний суд? Як на мене, в даному випадку це питання найголовніше. А задавання замість нього інших — це якраз дії на відволікання уваги від головного. Про що й говорили.

Начинать надо с себя, а не прятаться за мнением всех. Полная объективность не возможна, люди просто есть люди.
А вопрос чем не нравится или религия не позволяет назвать русский список более объективным?

Последние факты говорят о том, что у нас существует система позволяющая добиться справедливости.
http://censor.net.ua/ru/photo_news/view ... toreportaj

Как думаешь, чем закончилось?

И немного про преступность (жаль только что Украины в списке нету). Но если предположить, что у нас как в России (хотя Кавказ есть Кавказ) то непонятно откуда берется уверенность о рае где то там...
http://forum.uazbuka.ru/attachment.php? ... 1306319727
Источник: http://www.nationmaster.com/countries
Востаннє редагувалось Voditel в Сер травня 25, 2011 14:42, всього редагувалось 1 раз.
Зображення
Voditel
Член клуба

Повідомлення Olexa » Сер травня 25, 2011 14:39

Voditel написав:
Olexa написав:

Чей список объективней?

Начинать надо с себя, а не прятаться за мнением всех.

Тобто, в даному випадку виробити перелік на основі особистих уподобань та особистих знань, і намагатися його всім нав’язати?

Voditel написав:Полная объективность не возможна, люди просто есть люди.

Це ти скажи фізикам та математикам. Вони з тебе посміються.

Voditel написав:А вопрос чем не нравится или религия не позволяет назвать русский список более объективным?

Я не релігійний, і до догматів взагалі ставлюся негативно. Про що тобі регулярно й пишу.

MSNBC опитало своїх глядачів. Вони сформували свій перелік, виходячи з того, що їм було відомо, і що їм було доступно.

"Військовий портал Bigler.ru" (доречі, перший раз про нього чую) опитав свою аудиторію. Вони сформували свій перелік, виходячи з того, що їм було відомо, і що їм було доступно.

Що можна побачити? Аудиторії "Bigler.ru" не були доступні персональні літаки, вони не знають, що таке Cessna! Та я навіть знаю, що це таке! Аудиторії "Bigler.ru" відомі здебільшого лише військові літаки, цивільних вони або не знають, бо вони їм були не доступні, або ті, що вони знають, не достойні цього переліку. Вони не згадали навіть Ан-2!

Твоє питання не коректне. Кожен перелік є об’єктивнішим з точки зору аудиторії, що його склала. Праві обидві аудиторії.

Якщо ж ставити задачу скласти якийсь об’єктивний, а не суб’єктивний (для якихось аудиторій) перелік, то треба виробити набір об’єктивних критеріїв (з якими погодяться всі), і провести оцінку за цим набором критеріїв. Це і буде перелік найкращих. Відносно обраного набору критеріїв. Все.
Olexa

Повідомлення Olexa » Сер травня 25, 2011 14:40

Voditel написав:
Olexa написав:

Последние факты говорят о том, что у нас существует система позволяющая добиться справедливости.

Що ти пропонуєш? Вважати, що так і повинно бути, і перейматися поведінкою послів?
Olexa

Повідомлення Olexa » Сер травня 25, 2011 14:42

Voditel написав:И немного про преступность (жаль только что Украины в списке нету). Но если предположить, что у нас как в России (хотя Кавказ есть Кавказ) то непонятно откуда берется уверенность о рае где то там...

Що це за цифри?
Olexa

Повідомлення Voditel » Сер травня 25, 2011 14:43

Olexa написав:
Voditel написав:И немного про преступность (жаль только что Украины в списке нету). Но если предположить, что у нас как в России (хотя Кавказ есть Кавказ) то непонятно откуда берется уверенность о рае где то там...

Що це за цифри?

Я уже добавил ссылку на источник.
Зображення
Voditel
Член клуба

Повідомлення Voditel » Сер травня 25, 2011 14:45

Olexa написав:
Voditel написав:
Olexa написав:

Що ти пропонуєш? Вважати, що так і повинно бути, і перейматися поведінкою послів?

Знаешь ли ты чем закончилась ситуация с аварией?
Зображення
Voditel
Член клуба

Поперед.Далі

Повернутись до События

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей