Модератори: MudMax, Student, Модераторы форума
Птица написав:интересует блокировка в передний военный мост.
может кто продает?
или поделитесь,кто где и почем покупал?
Ну не знаю чі висилають в Укр., я заказував через Москву. Хто і буде зеказувать, то беріть 90/100 а не 100/90.Stranger написав:Птица написав:интересует блокировка в передний военный мост.
может кто продает?
Лучший вариант ИМХО блокировка "ДАК".
http://www.dak4x4.com/catalog?category=1
Высылает в Украину.
ШАМПАНЬ написав:Ну не знаю чі висилають в Укр., я заказував через Москву. Хто і буде зеказувать, то беріть 90/100 а не 100/90.Stranger написав:Птица написав:интересует блокировка в передний военный мост.
может кто продает?
Лучший вариант ИМХО блокировка "ДАК".
http://www.dak4x4.com/catalog?category=1
Высылает в Украину.
ШАМПАНЬ написав:Stranger написав:Хто і буде зеказувать, то беріть 90/100 а не 100/90.
Well написав:ШАМПАНЬ написав:Stranger написав:Хто і буде зеказувать, то беріть 90/100 а не 100/90.
Таке запитання: на який мост це Ви мали на увазі?
Виробник рекомендує 90/100 на зад і 100/90 на передок.
ТОчно так. 100/90 це лишне. В обидва мости краще 90/100maximus30 написав:Well написав:ШАМПАНЬ написав:Stranger написав:Хто і буде зеказувать, то беріть 90/100 а не 100/90.
Таке запитання: на який мост це Ви мали на увазі?
Виробник рекомендує 90/100 на зад і 100/90 на передок.
Так как известно мне, при блокировке в передний 100/90 борьба с рулем становиться смыслом жизни..)))
Оптимальным лучше ставить 90/100, да и у них на сайте все написано, что и куда, а так же что при этом будет..)
Вибачте за може недоречне запитання, але що означає 90/100 або 100/90? я здогадуюсь, що це якісь відстоки блокування, але кортить дізнатися що саме вони означають в технічному плані, як виявляються в практиці і теорії?
А по моему принудительная лучше самоблоков,тем более,что разница в цене не велика.
Shurik написав:Вперед/назад. Обычно ставят на пердний мост 90/100 на задний 100/90.
Повернутись до Частные объявления
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість