Yalta_biker написав:Резюме - я очень разочарован машиной и тем фактом, что вложив в ее постройку еще половину цены - не получил мало-мальски пригодный автомобиль.
Во-во, а знаєш як обідно мені було на полюванні 31 в Канівських ярах? Короче приїхав я ранком, всі мисливці на мого УАЗа дивляться неначе на голу бабу. Ну я зразу поняв що мені придстоїть їздить із стоковою Нивою та санітарка із гумою в шашечку (Я 192) помоєму. А воно дощик та яри шо Карпати та глина. А я кажу, ну нічого пацани, виживем- я джипер, бабок в УАЗ вложив тисячі зелених, маю енергостропи, шакли, лебідки, удлінітєлі, корозащітки іт.д. всіх джиперских примочок, включаючи повнопривідну лопату, проїдим, чі я вас протягну.
Перша гора, Нива раз і зверху, бухань даже не буксонула. Я ж із своїми блокіровками узяв її десь раз за шостий
! І так цілий день! Я після другої загонки поспускав колеса, та трохи зрівнявсь із проходимістю буханки. ЯК З МЕНЕ РЕГОТАЛИ то і досі сниться. І всі як один казали- НАХРЕНА ТОБІ ТАКА ШИРОКА ГУМА!? До речі з цим я і боровся,- вони по лісі понарізали своїми колесами вузьких колій, а я мав їх попрорізать до свого розміру. Ну це мого позору не виправдовує!!! Але ще скажу одне- Гулдріч КМ2 ГААААААААААААВНО!!!!!!!!!!!!! милиться страшно! От так, та ще із тількищо зробленого передка колесо чуть не відпало...