Voditel написав:У меня это чувство (спокойствия) закончилось под Уманью, кстати к сожалению для меня. Я тоже очень радовался, что наконец то появилось СТО которому я доверяю и т.д. Но реальность оказалась прозаичней.
Тобі сказали приїхати на перевірку, ти не приїхав, бо, з твоєї точки зору це не повинно було бути потрібним. Але тобі надавали ремонт за умови, що ти заїдеш, а ти цього не дотримався. І не важливо, чи дійсно об'єктивно може бути потрібне підтягування, чи це заплановане "усунення косяків". Постачальник послуг відповідає за результат, якщо їх отримувач дотримується оголошених з початку умов. Це загальна логіка (я так думаю).
Voditel написав:Или Макс прав, у нас просто кармы (или еще чего) не сошлись вот оно боком и вылазит.
Поки що я бачу значно приземленішу причину, ніж не сумісність карм.
Voditel написав:Теперь, что касается конфликта. Я высказываю свое мнение, оно у меня такое, оно сложилось под давлением обстоятельств.
Та я ж не проти того, щоб ти висловлював свою думку. Негативний зворотній зв'язок це дуже конструктивна штука.
Я, в свою чергу, висловив свою думку, що в даному випадку твої претензії виглядають не обґрунтованими. Ти ж не обмежуєш мене в цьому праві?
Voditel написав:И в отличии от многих я его высказываю в открытую, а не провожу "обработку" посетителей в нужном мне духе под ковром.
По-перше, як це впливає на якість обслуговування машин?
По-друге, якщо майстер X на СТО N каже, що от, стоїть в роботі машина ще одного клієнта після СТО M, працею якого клієнт виявився не задоволений (а то ще й показує результати цієї праці), то мені що, вважати це "обробкою мене під килимом в потрібному майстрові X дусі"? Особливо якщо я й сам мав досвід з СТО M. Це просто констатація факту. Чи він не повинен мені цього казати, якщо не опублікує це твердження на форумі, щоб це не було "під килимом"? Чи майстер X повинен шарітися, як красна дівчина, і ні в якому разі не хвалитися своїми досягненнями?
Voditel написав:Вот ты меня попросил завести насос у УАЗис. Что я тебе ответил? Не надо ехать к этим..... нехорошим людям после них все отваливается? Сказал, что завезу и все. Вот и весь конфликт с моей стороны.
Ні, такого ти мені не відповів. Ти вже розповів мені свою історію раніше.