Модератори: MudMax, Student, Модераторы форума
так, правильно, інколи на капоті краще сидіти або взагалі біля машини коли лебедишся.Daniil написав:Да я так и думал впринципе, в салоне она по любому будет, а вот джойстик тоже хотелось, чтоб каждый раз в салон не лазить. А вот кнопок для наружного применения- влаго и пыле защелканных не нашел.
Bobikus написав:До речі, у мене є новий з гарантією радіопульт за 290 грн.
Почну з того, що частота каналів роботи пульта 315Мгц/433.92Мгц. Продовжу тим, що навіть якби і 27, то жодних загроз би не було. Адже для того щоб запустити лебідку з іншого пульта потрібно спочатку розкодувати сигнал, потім підібрати код і після цього повторити сигнал у відповідній послідовності коду. Ймовірність того, що це станеться випадково є такою ж як і у випадку, коли ви, розмовляючи по мобілці, почуєте розмову сусіда, який теж розмовляє по телефону за стіною. Телефони ж теж на одній частотіDaniil написав:Bobikus написав:До речі, у мене є новий з гарантією радіопульт за 290 грн.
У у тебя на 27 ммгц ? Шурик, правильно говорит, тем более в Киеве....((
Можливо то було щось допотопне. Ці працюють на кодованій частоті. Пульт до сигналки теж і там не лише інший код але і нший принцип шифрування даних.Shurik написав:Але якщо там цифрове кодуваня і дійсно є завадозахищений код, то то інша справа. То щоя бачив було на 27 мггц. Ну для переврки варта потикати пультом від сигналки біля приймача.
Повернутись до Частные объявления
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість