Правила форуму
В даному розділі можна публікувати оголошення про продаж, купівлю, обмін, дарування та прийняття в дар одиничних екземплярів товарів та послуг на не регулярних засадах.
Заборонено створення одним користувачем більше 3 тем або 5 повідомлень за добу.
Назва теми повинна включати слово Продам/Куплю/Обміняю/Подарую/Подаруйте, а також коротку назву об’єкту купівлі/продажу/обміну/дарування.
в оголошенні повинно бути вказано: - об'єкт продажу; - стислий опис об'єкту продажу; - ціна; - місце знаходження продавця; - контактна інформація продавця; - за можливості - фото.
Після завершення продажу (купівлі, ...) необхідно закрити тему за допомогою відповідної кнопки внизу сторінки теми, без публікації повідомлення в темі, що її закрито.
Користувачам забороняється підіймати тему повідомленнями, що не несуть нової інформації по темі, якщо від публікації останнього повідомлення в ній пройшло менше, ніж півмісяця. Підняття теми під приводом зниження ціни на величину, меншу ніж 1%, або 10грн, також каратиметься згідно пункту 2.10 Правил.
Для публікації оголошень про не одиничні (масові), або регулярні продаж, купівлю, обмін, дарування та прийняття в дар є розділ Коммерческие Объявления.
Для публікації оголошень про зустрічі та майбутні події є розділ Встречи.
Продам мешки из прорезиненной ткани(ткань типа резиновых лодок),размер 1120\800,дно вшитое круглое,подходит для всего,что не должно намокнуть-одежда,спальники и т.д.Цена 180грн,отправка Новой почтой наложенным платежом. тел 067 9002590 , 066 6084048 Сергей.
В мешок положил большое армейское одеяло(бундесвер 2х2),зимний спальник до -20,4х местная палатку и еще что то,забыл)все это заняло менее пол мешка.Предположительно с четверга буду в Киеве,можно будет пощупать воочию.
Спасибо мешки Бомба!!! взял 5 шт. появятся бабло ещё пару возьму , имей ввиду!!!
Із поганими законами і хорошими чиновниками цілком можна правити країною. Але якщо чиновники погані, не допоможуть навіть найкращі закони.
Отто фон Бісмарк
Мешки получил, прозрел от их размера . За пятницу-воскресенье потестил. Запасная одежда, ноут и сумки остались довольны Будут лишние деньги, возьму еще парочку если дадут скидку
Я не пытаюсь быть лучшим. Я умею быть самим собой, а это лучше.
Привет. Понадобилось еще 2 мешка по старой цене, а лучше со скидками, как оптовику Мешки будут плавать в байдарке, т.е. нужны очень целые Мои данные у тебя есть, жду отправки.
Я не пытаюсь быть лучшим. Я умею быть самим собой, а это лучше.