Куплю Хаб

Объявления о единичных не регулярных продажах, покупках, обменах, дарениях

Модератори: MudMax, Student, Модераторы форума

Правила форуму
В даному розділі можна публікувати оголошення про продаж, купівлю, обмін, дарування та прийняття в дар одиничних екземплярів товарів та послуг на не регулярних засадах.

Заборонено створення одним користувачем більше 3 тем або 5 повідомлень за добу.

Назва теми повинна включати слово Продам/Куплю/Обміняю/Подарую/Подаруйте, а також коротку назву об’єкту купівлі/продажу/обміну/дарування.

в оголошенні повинно бути вказано:
- об'єкт продажу;
- стислий опис об'єкту продажу;
- ціна;
- місце знаходження продавця;
- контактна інформація продавця;
- за можливості - фото.

Після завершення продажу (купівлі, ...) необхідно закрити тему за допомогою відповідної кнопки внизу сторінки теми, без публікації повідомлення в темі, що її закрито.

Користувачам забороняється підіймати тему повідомленнями, що не несуть нової інформації по темі, якщо від публікації останнього повідомлення в ній пройшло менше, ніж півмісяця. Підняття теми під приводом зниження ціни на величину, меншу ніж 1%, або 10грн, також каратиметься згідно пункту 2.10 Правил.

Для публікації оголошень про не одиничні (масові), або регулярні продаж, купівлю, обмін, дарування та прийняття в дар є розділ Коммерческие Объявления.

Для публікації оголошень про зустрічі та майбутні події є розділ Встречи.

Куплю Хаб

Повідомлення ШАМПАНЬ » Пон грудня 24, 2012 21:11

Собственно порвав AVMовський усиленний хаб, а народ продає їх попарно... а мені то треба один.
У незалежній державі, не державною мовою розмовляє гість, полонений або окупант. (Карл Маркс)
www.shampantrans.com.ua
ШАМПАНЬ
Участник движения

Повідомлення: 1445

Re: Куплю Хаб

Повідомлення Саид » Пон грудня 24, 2012 21:20

Бери два - через якийсь час будеш знову одного шукати? ;)
Або став трищітки, однак ти тії хаби не вимикаєш...
Саид
Член клуба

Повідомлення: 3075
Машина: УАЗ 3163

Повідомлення ШАМПАНЬ » Пон грудня 24, 2012 21:27

Саид написав:Бери два - через якийсь час будеш знову одного шукати? ;)
Або став трищітки, однак ти тії хаби не вимикаєш...

Я то временно трещотку поставлю, але Рейман завірив що AVMовські хаби геть нівкого не ломаються. Так я і думаю що або я "їзить" умію. або хаб такий попавсь. Куплю два, один заржавіє... :roll:
У незалежній державі, не державною мовою розмовляє гість, полонений або окупант. (Карл Маркс)
www.shampantrans.com.ua
ШАМПАНЬ
Участник движения

Повідомлення Вайнах » Пон грудня 24, 2012 21:38

Мне достались два-один убитый. Обрезало винты скрепляющие две половины и сгрызло внутреннюю втулку скольжения. Огрызки резьб помучился но выкрутил, втулку выточили токаря. Собрал, поставил и сейчас радуюсь :D
Жизнь и так дерьмо, поэтому без негатива. ДИЗЕЛЬ РУЛИТ!
Вайнах
Участник форума

Повідомлення: 198

Повідомлення Саид » Пон грудня 24, 2012 21:41

ШАМПАНЬ написав:Я то временно трещотку поставлю, але Рейман завірив що AVMовські хаби геть нівкого не ломаються. Так я і думаю що або я "їзить" умію. або хаб такий попавсь. Куплю два, один заржавіє... :roll:

Чи я помиляюсь, чи в тебе вже були проблеми з хабами від AVM? І ти був змушений їх "тюнінгувати"?
P.S. Або в тебе такий хаб попався, або не заіржавіє. :D
P.P.S. Я - поганий джипер, я досі не зміг зламати рідних Патровських хабів, за 6 років... :(
Саид
Член клуба

Повідомлення R@inman » Пон грудня 24, 2012 23:02

Саид написав:
ШАМПАНЬ написав:Я то временно трещотку поставлю, але Рейман завірив що AVMовські хаби геть нівкого не ломаються. Так я і думаю що або я "їзить" умію. або хаб такий попавсь. Куплю два, один заржавіє... :roll:

Чи я помиляюсь, чи в тебе вже були проблеми з хабами від AVM? І ти був змушений їх "тюнінгувати"?
P.S. Або в тебе такий хаб попався, або не заіржавіє. :D
P.P.S. Я - поганий джипер, я досі не зміг зламати рідних Патровських хабів, за 6 років... :(

Те хабы ,которые стоят на патриоте с завода не сровнятся с теми , которые продаются отдельно...
ЛЕБЕДКИ Т-МАХ,DRAGON,COME-UP,WARN,TABOR,ARB,ТАКЕЛАЖ,ХАБЫ AVM-ВСЕ ПО ГУМАННЫМ ЦЕНАМ...
8 098 422 67 9О Киевстар
8 093 896 5I 4I Лайф
R@inman
Участник движения

Повідомлення: 786

Повідомлення Саид » Пон грудня 24, 2012 23:46

R@inman написав:Те хабы ,которые стоят на патриоте с завода не сровнятся с теми , которые продаются отдельно...

Все правильно, но можно ли их (Патриотовские, с завода) сравнивать с AVM? Вопрос не случайный, Руслан их (AVM, усиленные) дважды поломал. Я же свои дважды перебрал/промыл, езжу дальше. Вот в чем вопрос, понимаешь?
Саид
Член клуба

Повідомлення Серж » Вів грудня 25, 2012 0:50

а поломаный в дар, для експеремента, никто подарить не хочет?
Із поганими законами і хорошими чиновниками цілком можна правити країною. Але якщо чиновники погані, не допоможуть навіть найкращі закони.
Отто фон Бісмарк
Серж
Участник движения

Повідомлення: 567
Телефон: 063338338 три
Машина: УАЗ

Повідомлення R@inman » Вів грудня 25, 2012 3:23

Саид написав:
R@inman написав:Те хабы ,которые стоят на патриоте с завода не сровнятся с теми , которые продаются отдельно...

Все правильно, но можно ли их (Патриотовские, с завода) сравнивать с AVM? Вопрос не случайный, Руслан их (AVM, усиленные) дважды поломал. Я же свои дважды перебрал/промыл, езжу дальше. Вот в чем вопрос, понимаешь?
Реально -за 5 лет что я ними занимаюсь+ сам езил 2 года 34 колеса-Руслан первый (надеюсь и последний)с рекламацией на AVM...
ЛЕБЕДКИ Т-МАХ,DRAGON,COME-UP,WARN,TABOR,ARB,ТАКЕЛАЖ,ХАБЫ AVM-ВСЕ ПО ГУМАННЫМ ЦЕНАМ...
8 098 422 67 9О Киевстар
8 093 896 5I 4I Лайф
R@inman
Участник движения

Повідомлення: 786

Повідомлення shpion » Вів грудня 25, 2012 10:37

Мне достались два-один убитый. Обрезало винты скрепляющие две половины и сгрызло внутреннюю втулку скольжения. Огрызки резьб помучился но выкрутил, втулку выточили токаря. Собрал, поставил и сейчас радуюсь

А где такое попадается. Я бы тоже прикупил для восстановления, возможности позволяют.
shpion
Участник движения

Повідомлення: 604
Машина: 31514

Повідомлення Вайнах » Вів грудня 25, 2012 21:49

Я 6 с половиной лет откатал на родных-кроме звона на брусчатке проблем не было. Шрус сворачивал на крученый излом-хабы выдерживали. Поменял на AVM по простой причине-достались на шару и получилось их восстановить :D . Плюс, конструктивно они не имеют люфтов, поэтому не гремят. Кстати , основная причина выхода из строя хаба авм это неправильная регулировка шворней-смещение корпуса кулака от центра оси.
Вайнах
Участник форума

Повідомлення Вайнах » Вів грудня 25, 2012 23:48

R@inman написав:
Саид написав:

Реально -за 5 лет что я ними занимаюсь+ сам езил 2 года 34 колеса-Руслан первый (надеюсь и последний)с рекламацией на AVM...

На засыпку-AVM-423 в наличии и уазовские есть? Цена? В личку.
Вайнах
Участник форума

Повідомлення ШАМПАНЬ » Сер грудня 26, 2012 9:07

Ламавсь один і те й же. Але ремонтував. А тут лопнула шліцева часть в хабові (перед цим точив втулку в середині, та болтиком прикрутив саму включалку де напис АVM) вонаж ясне діло дала клин в корпусі і полувіссю. В ітозі алюмінієвий корпус розірвало, напіввісь теж обрізало. Мав в снігу на охоті проблему...
А УАЗовські хаби я кінчив за один сезон охоти, причом обидва. А ці проходили років три.
www.shampantrans.com.ua
ШАМПАНЬ
Участник движения

Повідомлення Dron » Сер грудня 26, 2012 12:05

Імхо: краще зламати хаба ніж напіввісь, тобто ставити меньш міцні хаби (свого роду "запобіжники"). У мене (і не тільки) на Хунтері стоять дешеві, колись брали по 250грн./пара на Перова, взяв 2 к-та, 1к-т лежить в машині на всяк випадок + рідні УАЗовські трещотки. В болоті простіше поміняти хаба, ніж остатися недопривідом. Додам: авто вікористовую виключно для екстріма. Пов. Модери, мож деякі пости ціеї теми, щоб не флудити в ній перенести у "Трансм., ходов.,....", гадаю, багатьом буде цікаво.
Dron
Участник движения

Повідомлення: 538
Телефон: (067)731-03-31
Машина: ХУаз, Jып, Газ-L

Повідомлення Вайнах » Сер грудня 26, 2012 23:46

А у меня на всякий случай крышки ступиц задние с вояк в машине всегда есть :D
Вайнах
Участник форума

Далі

Повернутись до Частные объявления

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість