Там теж немає в наявностіUAZTer написав:Сегодня приехали диски фенокс по 225грн. шт.
Заказывал тут http://fenox.com.ua/tormoznoj-disk-uaz- ... nents.html

Модератори: MudMax, Student, Модераторы форума
Там теж немає в наявностіUAZTer написав:Сегодня приехали диски фенокс по 225грн. шт.
Заказывал тут http://fenox.com.ua/tormoznoj-disk-uaz- ... nents.html
Кузьма написав:Bobikus Ваш комплект который я купил у Вас не становится.
Разница очевидна
планшайба которую я должен был получить
тормозной шланг вкручивается вот так: при повороте руля в крайнее положение упрётся в нижнее крепление аммортизатора
Скоба суппорта будет держаться на трёх витках резьбы?
пространство, в которое входит тормозной диск,без зазора
При таком комплекте установка не получается: не становится скоба суппорта,не становится диск,просится замена ступицы военной на колхоз,выплывает всем известная проблема с сальником.
Я не розумію, що ви хочете цим сказати. Уточніть будь ласка якщо ви справді хочете щось сказати.Массовый подход дает о себе знать. Совок неистребим, а реклама![]()
Я знаю, де вони продаються (або продавалися) по 150 грн, але це не причина щоби їх радити людям. Я на відміну від Вас несу відповідальність не лише за свою машину і безпеку.Кстати во время переписки в этом топике, заказал и получил патровский диск за 206,0 грн.
Bobikus написав:Ого скільки всього
Почну спочатку. А саме з фразиРазница очевиднапланшайба которую я должен был получить
Ви не повинні були отримати вказаних планшайб, так як вони - для колгоспних мостів, а у вас військові. Крім того, навіть якщо би у Вас були колгоспні - ви би мали проблеми з надто глибокою різьбою на перехідниках - вказані на фото перехідники просто протікали б, оскільки штуцер трубки не міг би вкрутитись до відказу. Тому запевняю вас, що це найкращий варіант з нині існуючих.тормозной шланг вкручивается вот так: при повороте руля в крайнее положение упрётся в нижнее крепление аммортизатора
Я вислав Вам всі деталі окремо і в пакетик з кожною додав чітку інструкцію, де були друкованими літерами чорним по білому написані точки з'єднань. Цей шланг був лише продовжувачем штатного і його довжини повинно вистачити для навіть суперліфтованих машин, підозрюю, ви просто не скористалися інструкціями або з інших причин неправильно встановили. Судячи з фото Вам необхідно провернути планшайбу на одну позицію проти годинникової стрілки, хоча, підозрюю є і інші неточності встановлення. При потребі проконсультую.Скоба суппорта будет держаться на трёх витках резьбы?
Схоже, тут справді моя провина - ці болти для колгоспних планшайб, при комплектації мабуть хтось помилився. Я готовий їх замінити на правильні, звичайно, покривши всі затрати.пространство, в которое входит тормозной диск,без зазора
Цю відстань продумали на заводі. Очевидно це якась конструктивна потреба. Я можу лише сказати, що це не впливає жодним негативом на експлуатаційні властивості.При таком комплекте установка не получается: не становится скоба суппорта,не становится диск,просится замена ступицы военной на колхоз,выплывает всем известная проблема с сальником.
Кузьма, я Вас запевняю, що ідентично такі ж планшайби протягом останніх 2-х років без проблем ставилися на десятки УАЗів які їздять дотепер. Мені складно коментувати, що саме не так, але я нікуди не подівся, якщо потрібно щось поміняти чи уточнити - звертайтесь. Мені також дуже прикро, що Ви потратили час, але я не розумію, чому Ви не подзвонили відразу? Як мінімум відпала б половина питань.Я не розумію, що ви хочете цим сказати. Уточніть будь ласка якщо ви справді хочете щось сказати.Массовый подход дает о себе знать. Совок неистребим, а реклама
Я знаю, де вони продаються (або продавалися) по 150 грн, але це не причина щоби їх радити людям. Я на відміну від Вас несу відповідальність не лише за свою машину і безпеку.Кстати во время переписки в этом топике, заказал и получил патровский диск за 206,0 грн.
Bobikus написав:Ось тут RII ставив їх і фоткав: viewtopic.php?p=132944
Повернутись до Частные объявления
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість