tatarin 1 написав:А мы проголосуем
веревку брать?

Модератори: Shurik, Модераторы форума
Натякаю: буде гарно!konst написав:Орест, ты хочь намекни - что, где и как?
Bobikus написав:Натякаю: буде гарно!konst написав:Орест, ты хочь намекни - что, где и как?![]()
Програма в стадії підготовки, станом на зараз відомо, що табір буде далеко від сіл на березі річки, в якій можна купатися. Вночі буде чутний шум ріки та гудки потягів. З табору можна буде робити походи по ріці на рибалку. Щодо поїздок - то перший і четвертий дні будуть відпочинкові, будемо бавитись у таборі та неподалік нього. Можливо зробимо кілька веселих конкурсів, зокрема спробуємо провести неважкий тріал-заїзд. Другий та третій день присвятимо поїздкам водоспадами, джерелами та визначними місцями. Четвертий - на взяття перевалу. До речі, немає впевненості, що візьмемо цього року, є неперевірені дані про ускладнення маршруту. Але це лише додає інтриги, я навмисне не їхатиму на розвідку чи розчистку. Далі буде.
Вездеход написав:Орест, ты определись с четвертым днем, отдых или штурм перевала?
konst написав:Кстати,Орест!А где завалялся наш прошлогодний приз за самый дальний доезд?
Как говорил Кузнечик в известном фильме : " Вы знаете,я не пью - но дело принципа!"
konst написав:Кстати,Орест!А где завалялся наш прошлогодний приз за самый дальний доезд?
Как говорил Кузнечик в известном фильме : " Вы знаете,я не пью - но дело принципа!"
Вайнах написав:konst написав:Кстати,Орест!А где завалялся наш прошлогодний приз за самый дальний доезд?
Какое-то сильно позднее зажигание у вас!
Bobikus написав:Юра, приїжджайте цього разу буде 2
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей