Шукаю комплект опорних шайб шкворнів. Такі як тут: http://avtopasker.ru/photo_lib/19403.jpg
Тел О5О ЧЗО ЧЧ 1О.
Дякую.
Модератори: MudMax, Student, Модераторы форума
Bobikus написав:Не знаю, чим викликаний такий злий смайл, але дякуючи за старання, мушу сказати, що за жодним поданим лінком потрібних запчастин у продажу немає. Саме тому виставив оголошення тут.
Тому ШУКАЮ ШАЙБИ ДАЛІ
ice написав:Bobikus написав:Не знаю, чим викликаний такий злий смайл, але дякуючи за старання, мушу сказати, що за жодним поданим лінком потрібних запчастин у продажу немає. Саме тому виставив оголошення тут.
Тому ШУКАЮ ШАЙБИ ДАЛІ
Потому, как шайбы есть! Я не поленился и прозвонил первых 5 номеров! Некоторые эти, как Вы говорите "лінком", готовы заказать их для Вас в течении 3-х дней будут, у некоторых есть в наличии.
Некоторые говорят, что нет на складе.
Вот например http://novaton.com.ua/product/shayba-op ... az/0016930
Bobikus написав:
Дякую за підняття моєї теми і старання, але якщо не полінилися це зробити то не полініться подивитись на фото, що вони називають шайбою шквореня. Ось саме ці кришечки вони і готові привезти впродовж трьох днів. Подібна ситуація і на Картузі - шайби є в наявності але коли прошу описати як вона виглядає, описують різні кришечки та заглушки, які у них є на фото. Я це все пройшов ще до виставляння цієї теми. На жаль. До речі, для цього і виставив лінк на фото у першому оголошенні теми, щоби було більш зрозуміло що саме мені потрібно, на випадок, якщо хтось буде показувати на Картуз чи Новатон. До речі, забіжу наперед, на Деталях ("Дорожня Карта") в Запоріжжі потрібних запчастин теж немає
P.S. ШАЙБИ ШУКАЮ ДАЛІ
NoUaZ написав:Можу завтра зайти на Хабарівську і купити.
ice написав:
СТОП. Бобикус, я выставил ссылку http://novaton.com.ua/product/shayba-op ... az/0016930 чтоб Вы могли контакты посмотреть.
Я как раз им и звонил. Менеджер Паша согласился, что у них на сайте фото не то, он сказал, что на шайбах есть перфорация. Так что не нужно рассказывать.
П.С. Можем договориться так - я презентую Вам комплект(4 шт. вроде как.), этих шайб, в замен получаю 10% скидку при покупке у Вас. По рукам?
Можу завтра зайти на Хабарівську і купити.
ROMANICH 88 написав:А не проще уже поставить на подшипниках или на крайняк на шарах шкворня?
Bobikus написав:ice написав:
СТОП. Бобикус, я выставил ссылку http://novaton.com.ua/product/shayba-op ... az/0016930 чтоб Вы могли контакты посмотреть.
Я как раз им и звонил. Менеджер Паша согласился, что у них на сайте фото не то, он сказал, что на шайбах есть перфорация. Так что не нужно рассказывать.
Я дзвонив туди. Мені оператор сказала, що пропонований товар це те, що на фото і не важливо як воно називається, заглушка є заглушка. Дзвонив також на Картуз. Там мені пояснили, що шайбою вони називають якусь гумову кришечку (на ваших лінках вгорі видно яку саме). На "Деталях" з Запоріжжя теж подібна ситуація, і зауважу, що обдзвонив всю першу сторінку Гугла, безрезультатно. Інші магазини з наступних сторінок не обдзвонював, так як не вірив в те, що там може щось бути, коли немає в основних, найбільших продавців.
Bobikus написав:ice написав:П.С. Можем договориться так - я презентую Вам комплект(4 шт. вроде как.), этих шайб, в замен получаю 10% скидку при покупке у Вас. По рукам?
Не питання, але якщо тема про лебідку, то зможу зробити знижку в розмірі половини свого заробітку на ній. Щоправда він там ніколи 10% не доходить, конкуренція висока, тому профіт там незначний. Тим не менше, думаю, що шайби окупляться.
ice написав:ROMANICH 88 написав:А не проще уже поставить на подшипниках или на крайняк на шарах шкворня?
Есть мнения, что самые надежные это шкворня в классическом исполнении.
Я конечно же, думал о скидке на лебедку SW, но раз так все плохо с маржинальностью - выберу что-то другое. Если после 08.01.14 вопрос будет актуален - пишите.
Bobikus написав:Дотепер не знайшов вказаних шайб, обдзвонив усі вказані магазини, на жаль, шайб не виявилось навіть у тих, хто телефоном казав, що шайби в наявності. Тому шукаю далі, прошу колег подивитись, може десь завалялися, машина вже другий тиждень висить на підйомнику через таку дурничку
Повернутись до Частные объявления
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість