Куплю опорні втулки шквореня

Объявления о единичных не регулярных продажах, покупках, обменах, дарениях

Модератори: MudMax, Student, Модераторы форума

Правила форуму
В даному розділі можна публікувати оголошення про продаж, купівлю, обмін, дарування та прийняття в дар одиничних екземплярів товарів та послуг на не регулярних засадах.

Заборонено створення одним користувачем більше 3 тем або 5 повідомлень за добу.

Назва теми повинна включати слово Продам/Куплю/Обміняю/Подарую/Подаруйте, а також коротку назву об’єкту купівлі/продажу/обміну/дарування.

в оголошенні повинно бути вказано:
- об'єкт продажу;
- стислий опис об'єкту продажу;
- ціна;
- місце знаходження продавця;
- контактна інформація продавця;
- за можливості - фото.

Після завершення продажу (купівлі, ...) необхідно закрити тему за допомогою відповідної кнопки внизу сторінки теми, без публікації повідомлення в темі, що її закрито.

Користувачам забороняється підіймати тему повідомленнями, що не несуть нової інформації по темі, якщо від публікації останнього повідомлення в ній пройшло менше, ніж півмісяця. Підняття теми під приводом зниження ціни на величину, меншу ніж 1%, або 10грн, також каратиметься згідно пункту 2.10 Правил.

Для публікації оголошень про не одиничні (масові), або регулярні продаж, купівлю, обмін, дарування та прийняття в дар є розділ Коммерческие Объявления.

Для публікації оголошень про зустрічі та майбутні події є розділ Встречи.

Куплю опорні втулки шквореня

Повідомлення Bobikus » П'ят грудня 27, 2013 14:51

Шукаю комплект опорних шайб шкворнів. Такі як тут: http://avtopasker.ru/photo_lib/19403.jpg

Тел О5О ЧЗО ЧЧ 1О.

Дякую.
freshoffroad.com
Bobikus
Участник движения

Повідомлення: 3226
Машина: УАЗ 469БГГ

Re: Куплю опорні втулки шквореня

Повідомлення ice » П'ят грудня 27, 2013 18:11

Доборолась Україна до самого краю. Гірше ляха свої діти її розпинають Т.Г. Шевченко
ice
Участник движения

Повідомлення: 554
Машина: УАЗ-469Б MONSTER

Повідомлення Bobikus » П'ят грудня 27, 2013 21:25

Не знаю, чим викликаний такий злий смайл, але дякуючи за старання, мушу сказати, що за жодним поданим лінком потрібних запчастин у продажу немає. Саме тому виставив оголошення тут.

Тому ШУКАЮ ШАЙБИ ДАЛІ
freshoffroad.com
Bobikus
Участник движения

Повідомлення ice » Пон грудня 30, 2013 10:37

Bobikus написав:Не знаю, чим викликаний такий злий смайл, але дякуючи за старання, мушу сказати, що за жодним поданим лінком потрібних запчастин у продажу немає. Саме тому виставив оголошення тут.

Тому ШУКАЮ ШАЙБИ ДАЛІ

Потому, как шайбы есть! Я не поленился и прозвонил первых 5 номеров! Некоторые эти, как Вы говорите "лінком", готовы заказать их для Вас в течении 3-х дней будут, у некоторых есть в наличии.
Некоторые говорят, что нет на складе.

Вот например http://novaton.com.ua/product/shayba-op ... az/0016930
Доборолась Україна до самого краю. Гірше ляха свої діти її розпинають Т.Г. Шевченко
ice
Участник движения

Повідомлення Bobikus » Пон грудня 30, 2013 16:15

ice написав:
Bobikus написав:Не знаю, чим викликаний такий злий смайл, але дякуючи за старання, мушу сказати, що за жодним поданим лінком потрібних запчастин у продажу немає. Саме тому виставив оголошення тут.

Тому ШУКАЮ ШАЙБИ ДАЛІ

Потому, как шайбы есть! Я не поленился и прозвонил первых 5 номеров! Некоторые эти, как Вы говорите "лінком", готовы заказать их для Вас в течении 3-х дней будут, у некоторых есть в наличии.
Некоторые говорят, что нет на складе.

Вот например http://novaton.com.ua/product/shayba-op ... az/0016930

Дякую за підняття моєї теми і старання, але якщо не полінилися це зробити то не полініться подивитись на фото, що вони називають шайбою шквореня. Ось саме ці кришечки вони і готові привезти впродовж трьох днів. Подібна ситуація і на Картузі - шайби є в наявності але коли прошу описати як вона виглядає, описують різні кришечки та заглушки, які у них є на фото. Я це все пройшов ще до виставляння цієї теми. На жаль. До речі, для цього і виставив лінк на фото у першому оголошенні теми, щоби було більш зрозуміло що саме мені потрібно, на випадок, якщо хтось буде показувати на Картуз чи Новатон. До речі, забіжу наперед, на Деталях ("Дорожня Карта") в Запоріжжі потрібних запчастин теж немає :(

P.S. ШАЙБИ ШУКАЮ ДАЛІ
freshoffroad.com
Bobikus
Участник движения

Повідомлення ice » Пон грудня 30, 2013 17:01

Bobikus написав:
Дякую за підняття моєї теми і старання, але якщо не полінилися це зробити то не полініться подивитись на фото, що вони називають шайбою шквореня. Ось саме ці кришечки вони і готові привезти впродовж трьох днів. Подібна ситуація і на Картузі - шайби є в наявності але коли прошу описати як вона виглядає, описують різні кришечки та заглушки, які у них є на фото. Я це все пройшов ще до виставляння цієї теми. На жаль. До речі, для цього і виставив лінк на фото у першому оголошенні теми, щоби було більш зрозуміло що саме мені потрібно, на випадок, якщо хтось буде показувати на Картуз чи Новатон. До речі, забіжу наперед, на Деталях ("Дорожня Карта") в Запоріжжі потрібних запчастин теж немає :(

P.S. ШАЙБИ ШУКАЮ ДАЛІ

СТОП. Бобикус, я выставил ссылку http://novaton.com.ua/product/shayba-op ... az/0016930 чтоб Вы могли контакты посмотреть.
Я как раз им и звонил. Менеджер Паша согласился, что у них на сайте фото не то, он сказал, что на шайбах есть перфорация. Так что не нужно рассказывать.

Продолжим по списку из тех "лінком"

http://usz.com.ua/avtozapchasti/zapchas ... edniy.html - есть на складе на филиале. Будет доставлена в Киев после праздничных если заказать.
http://sto-uaz.com/ - по памяти менеджера - есть, но отгрузят после 7-го

Ну и вот еще. http://www.vipzapchasti.com/uaz-zapchasti.html

В общем, кто ищет тот всегда найдет.

П.С. Можем договориться так - я презентую Вам комплект(4 шт. вроде как.), этих шайб, в замен получаю 10% скидку при покупке у Вас. По рукам?
ice
Участник движения

Повідомлення NoUaZ » Пон грудня 30, 2013 22:33

Можу завтра зайти на Хабарівську і купити.
NoUaZ
Участник движения

Повідомлення: 854
Машина: Фордобобік

Повідомлення ice » Вів грудня 31, 2013 10:56

NoUaZ написав:Можу завтра зайти на Хабарівську і купити.

Ага, и кинешь меня на 10% скидку на лебеду :)
ice
Участник движения

Повідомлення Bobikus » Чет січня 02, 2014 0:10

ice написав:
СТОП. Бобикус, я выставил ссылку http://novaton.com.ua/product/shayba-op ... az/0016930 чтоб Вы могли контакты посмотреть.
Я как раз им и звонил. Менеджер Паша согласился, что у них на сайте фото не то, он сказал, что на шайбах есть перфорация. Так что не нужно рассказывать.

Я дзвонив туди. Мені оператор сказала, що пропонований товар це те, що на фото і не важливо як воно називається, заглушка є заглушка. Дзвонив також на Картуз. Там мені пояснили, що шайбою вони називають якусь гумову кришечку (на ваших лінках вгорі видно яку саме). На "Деталях" з Запоріжжя теж подібна ситуація, і зауважу, що обдзвонив всю першу сторінку Гугла, безрезультатно. Інші магазини з наступних сторінок не обдзвонював, так як не вірив в те, що там може щось бути, коли немає в основних, найбільших продавців.

П.С. Можем договориться так - я презентую Вам комплект(4 шт. вроде как.), этих шайб, в замен получаю 10% скидку при покупке у Вас. По рукам?

Не питання, але якщо тема про лебідку, то зможу зробити знижку в розмірі половини свого заробітку на ній. Щоправда він там ніколи 10% не доходить, конкуренція висока, тому профіт там незначний. Тим не менше, думаю, що шайби окупляться.

Можу завтра зайти на Хабарівську і купити.

Дуже дякую, але мій механік казав, що був там і знайшов лише саморобні шайби, такі не годяться. На Зеленій я був особисто - немає.
freshoffroad.com
Bobikus
Участник движения

Повідомлення ROMANICH 88 » Чет січня 02, 2014 1:36

А не проще уже поставить на подшипниках или на крайняк на шарах шкворня?
ROMANICH 88
Участник форума

Повідомлення: 107
Телефон: 0508850925
Машина: УАЗ 3741, Лада 2107

Повідомлення ice » Чет січня 02, 2014 10:35

ROMANICH 88 написав:А не проще уже поставить на подшипниках или на крайняк на шарах шкворня?

Есть мнения, что самые надежные это шкворня в классическом исполнении. Ролики боятся пережима - на личном опыте, а на шарах по типу как в Патриоте, кажется, вообще не хвалят. По шарам это из слов других - сам не использовал их.
ice
Участник движения

Повідомлення ice » Чет січня 02, 2014 10:46

Bobikus написав:
ice написав:

Я дзвонив туди. Мені оператор сказала, що пропонований товар це те, що на фото і не важливо як воно називається, заглушка є заглушка. Дзвонив також на Картуз. Там мені пояснили, що шайбою вони називають якусь гумову кришечку (на ваших лінках вгорі видно яку саме). На "Деталях" з Запоріжжя теж подібна ситуація, і зауважу, що обдзвонив всю першу сторінку Гугла, безрезультатно. Інші магазини з наступних сторінок не обдзвонював, так як не вірив в те, що там може щось бути, коли немає в основних, найбільших продавців.

Я общался с менеджером, Паша. Он сказал, что на шайбах есть перфорация. Сказал, что фото не то на сайте. Я на самом деле никогда в жизни не видел эту шайбу и не знал, что на ней есть перфорация. У меня роликовые шкворня и шайба им не нужна, а на старых от предыдущего хозяина были шайбы по типу как в мосту на хвостовике регулировочные. Я и не думал, что должна быть какая-то хитрая шайба.

Bobikus написав:
ice написав:

Не питання, але якщо тема про лебідку, то зможу зробити знижку в розмірі половини свого заробітку на ній. Щоправда він там ніколи 10% не доходить, конкуренція висока, тому профіт там незначний. Тим не менше, думаю, що шайби окупляться.

Я конечно же, думал о скидке на лебедку SW, но раз так все плохо с маржинальностью - выберу что-то другое. Если после 08.01.14 вопрос будет актуален - пишите.
ice
Участник движения

Повідомлення Bobikus » Чет січня 02, 2014 23:08

ice написав:
ROMANICH 88 написав:А не проще уже поставить на подшипниках или на крайняк на шарах шкворня?

Есть мнения, что самые надежные это шкворня в классическом исполнении.

Так є, рідні найбільш витривалі. Перевірив і підшипникові і кульові, очевидно через малу площу доторку кульок до поверхні, дуже швидко зношуються. Рідні так не повинні.

Я конечно же, думал о скидке на лебедку SW, но раз так все плохо с маржинальностью - выберу что-то другое. Если после 08.01.14 вопрос будет актуален - пишите.

Спробую вирішити з ними питання сам, дякую за наводку. Щодо лебідки - дзвоніть, щось придумаємо.
freshoffroad.com
Bobikus
Участник движения

Повідомлення Bobikus » Пон січня 20, 2014 19:04

Дотепер не знайшов вказаних шайб, обдзвонив усі вказані магазини, на жаль, шайб не виявилось навіть у тих, хто телефоном казав, що шайби в наявності. Тому шукаю далі, прошу колег подивитись, може десь завалялися, машина вже другий тиждень висить на підйомнику через таку дурничку :(
freshoffroad.com
Bobikus
Участник движения

Повідомлення ice » Чет січня 23, 2014 17:16

Bobikus написав:Дотепер не знайшов вказаних шайб, обдзвонив усі вказані магазини, на жаль, шайб не виявилось навіть у тих, хто телефоном казав, що шайби в наявності. Тому шукаю далі, прошу колег подивитись, може десь завалялися, машина вже другий тиждень висить на підйомнику через таку дурничку :(

Якщо угода в силі і дійсно проблема їх знайти - зможу Вам передати їх в понеділок. У нас в Ніжині вони є в магазині, як мінімум в одному, ще й в 2 рази дешевше ніж по тим магазинам, що продають в Інтернеті. Буду в районі Куренівки/Петрівки на протязі дня в понеділок.
ice
Участник движения

Далі

Повернутись до Частные объявления

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість