Модератори: MudMax, Student, Модераторы форума
на 15 ку нічого не можу знайти, давайте так : можемо помінятись я вам 16 ку літню, а ат мені зимню. Бо війна по ходу затягнеться я свої 2 комплекти ярославки на АТО віддав сам лишився без зимової гуми.Вовчок написав:15 дюймів...![]()
Раптом треба буде гума на 16-ті диски - гукайте. Є чотири "емтешні" К-151 та одна "Бистриця" на запаску. З камерами. Шкода лише, що зношені більше ніж на половину.![]()
мій т. О5О 6116О21
talisman написав:можемо помінятись я вам 16 ку літню, а ат мені зимню. Бо війна по ходу затягнеться я свої 2 комплекти ярославки на АТО віддав сам лишився без зимової гуми.
gleb написав:За запчастини подивлюся.
Можу допомогти руками. Досвід збирання машини та набор інструмента маю.
Вовчок написав:talisman написав:можемо помінятись я вам 16 ку літню, а ат мені зимню. Бо війна по ходу затягнеться я свої 2 комплекти ярославки на АТО віддав сам лишився без зимової гуми.
Мінятись категорично не буду. Тому, що після реорганізації мого "автопарку" колеса лишились сиротами - нема кого в них "взувати". Волів би їх продати комусь за символічну ціну. Або віддати на військові потреби безкоштовно.
І ще одне ІМХО: шини К-151 в якості зимових можна користувати хіба що в глухому бездоріжжі - вони гарно гребуть там, де є що "гребсти", але дуже слизькі на ожеледиці та трамбованому снігу. Маю попередити...
avto-razborka написав:Они наверное уже у меня.)
Повернутись до Частные объявления
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість