село "Кодаки", зелений туризм - полювання, рибалка

Тут ведутся разговоры о встречах, состоявшихся и пока ещё нет

Модератори: Shurik, Модераторы форума

село "Кодаки", зелений туризм - полювання, рибалка

Повідомлення talisman » Пон липня 23, 2007 13:01

Панове УАЗофіли , я хоч і не є членом клубу, але візьму на себе сміливість запропонувати як Варіант проведення зустрічей та "Покатух" під Києвом, 37 км. по Одеський трассі є мальовниче та історичне село Кодаки... Київський клуб Lacettiпроводив свої клубні зустрічи (я розумію що не той формат транспортних засобів але розгляньте як пропозицію та варіант), я подумав чому б не перевірити на прочність своїх сталевих коників по ярам та буйракам Київщини...чекаю ваших коментарів. Особисто в мене дача в цьому селі, вся необхідна техн. допомога та зв"язок в наявності по місцю.

Після відкриття полювання б"ємо качку на зайця, так що думайте!

З повагою.
Востаннє редагувалось talisman в Пон липня 23, 2007 13:57, всього редагувалось 1 раз.
www.anp.kiev.ua
talisman
Участник форума

Повідомлення: 98
Телефон: 0503317117

Повідомлення ast » Пон липня 23, 2007 13:24

Тільки ЗА! Є якись фоткі з той місцевості?
ast
Участник движения

Повідомлення: 3638

Повідомлення Olexa » Пон липня 23, 2007 13:38

http://maps.vlasenko.net/?x=30.278&y=50.102&search=
http://maps.google.com/maps?f=q&hl=ru&g ... iwloc=addr

Судячи з карти, лісу в межах саме цього села нема, село оточене полями. Ближче до Барахти є яри, ще трошки далі є невеличкий лісок.

Якщо дивитися в той бік, то ліс біля Борової може бути цікавішим. Втім, ніхто не заважає зробити широкомасштабне орієнтування з елементами польового раллі :), охопивши таку територію, щоб до неї увійшли й Кодаки. Можливо, зробити там фініш, нагородження та святкування. В тих місцях є яри та струмки, можна пошукати бродів. Можна захопити темну пору доби. Ймовірно, було б дуже гарно захопити ранок, наприклад, зробити активну частину події з 0 годин неділі до півдня.
Olexa
Член Совета Клуба, Админ форума

Повідомлення: 7741
Машина: УАЗ 31602

Повідомлення talisman » Пон липня 23, 2007 13:54

Відверто кажучі , по швидкості реагування на місцевості вам панове міг би позаздрити головний штаб Київського округу, якщо необхідно фото я виложу але трошки пізніше....але скажу що дуже Васильків Кулибаба-Кодаки -Барахти-Українка - це автопробіг в принципі без офецйних доріг....а маршрут цікавий , я зараз займаюсь його опануванням...багато грунтових доріг що йдуть кріз заливні плавні... і як що дождь чи щось таке.. то випробовання для уаза саме те....є і ліски дубові з грибами і ставки з рибою і бродами... так що думайтеа я поки фотками займусь..!
www.anp.kiev.ua
talisman
Участник форума

Повідомлення: 98
Телефон: 0503317117

Повернутись до Встречи

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість