Тепер я дещо напишу
Місце зупинки/табору було вибране біля мальовничого місця, на березі р.Стрий.
Погода нам не зашкодила - було сонячно більшість часу , можна було скупатися в річці вода тепла не зважаючи що це гірська вода.
В перший день в вечорі поїхали подивитися що цікавого буде на фестивалі пісні “БЕСКИДИ" що неподалік селища Верхнє Синьовидне, на злитті річок Стрий та Опір, урочище "Княжа галявина".
З початку поїздки сталася маленька халепа з УАЗом МММ, дріт яким був привязаний нижній патрубок сис. охолодження(можливо після їзди по ямам послабився) і вентилятор трохи не перетер до дири патрубок, проблема швидко вирішилася і ми рушили далі. Коли виїхали попали в зливу, яка закінчилася коли прибули на місце , що власне нам і дало можливість заїхати під саму сцену на буханці

, проте потім коли злива закінчилася нас попросили змінити "місце дислокаці"

.
Вся старша аудиторія(я маю на увазі наше товариство, в основному чоловіча стать) розчарувалася в концерті через довгі і нудні настроювання апарутури гурту що мав розпочати виступ, це дуже втомлювало , тому після 1.5 год очікування вирішили вертатися назад.
Діти відмовилися їхати тому після довгих спорів з батьками, найшли консенсус - їх потім забрали на рено кенго.
Там же на концерті зустрілися з Гайдамакою та Річманом, разом вирушили назад до табору.
Після ночівлі з ранку зробили вилазку , їхати було цікаво так як йшов дощ і дорога чим вище перетворювалася в болотяне місиво, по дорозі побачили місцевих - лісничих (ми поїхали в заповідну зону ) які на ГАЗ 69 в гору тільки на задньому мості хотіли виїхати

.
Вони потім зупинилися і питалися в Гайдамаки та Річмана чи в УАЗі не має зброї

, місцевих звісно дивувало шо ті вар'яти(маю на уавазі два УЗА і компанію) тут роблять

.
МММ провів непоганий тест драйв, я зумів зробити порівняня відчуття їзди на бездоріжжі на бобіку і буханці.
Після обіду вирушили до археологічно-історичної пам'ятки Тустань що біля с.Урич.
Ці два дня я провів дуже насичено було багато вражень , карпати і відпочинок мене спонукають зробити якомога швидше свого "Бобега".
Для себе зробив пару висновків на рахунок переваг дизеля і було цікаво ознайомитися з технічними впровадження шо є в УАЗі Гайдамаки.
Всім дякую за проведений час.