Куплю ковані диски

Объявления о единичных не регулярных продажах, покупках, обменах, дарениях

Модератори: MudMax, Student, Модераторы форума

Правила форуму
В даному розділі можна публікувати оголошення про продаж, купівлю, обмін, дарування та прийняття в дар одиничних екземплярів товарів та послуг на не регулярних засадах.

Заборонено створення одним користувачем більше 3 тем або 5 повідомлень за добу.

Назва теми повинна включати слово Продам/Куплю/Обміняю/Подарую/Подаруйте, а також коротку назву об’єкту купівлі/продажу/обміну/дарування.

в оголошенні повинно бути вказано:
- об'єкт продажу;
- стислий опис об'єкту продажу;
- ціна;
- місце знаходження продавця;
- контактна інформація продавця;
- за можливості - фото.

Після завершення продажу (купівлі, ...) необхідно закрити тему за допомогою відповідної кнопки внизу сторінки теми, без публікації повідомлення в темі, що її закрито.

Користувачам забороняється підіймати тему повідомленнями, що не несуть нової інформації по темі, якщо від публікації останнього повідомлення в ній пройшло менше, ніж півмісяця. Підняття теми під приводом зниження ціни на величину, меншу ніж 1%, або 10грн, також каратиметься згідно пункту 2.10 Правил.

Для публікації оголошень про не одиничні (масові), або регулярні продаж, купівлю, обмін, дарування та прийняття в дар є розділ Коммерческие Объявления.

Для публікації оголошень про зустрічі та майбутні події є розділ Встречи.

Куплю ковані диски

Повідомлення RawaVlad » Вів липня 08, 2008 18:13

Куплю ковані диски Крамз Лідер 4 шт. 8Jx15CH ЕТ-25, або підкажіть де можна купити? Адресу чи ссилку в мережі.Чомусь всі кажуть,що Крамза в Україні немає.Що трапилося?
Востаннє редагувалось RawaVlad в Вів липня 08, 2008 21:41, всього редагувалось 1 раз.
"И каждый мнит себя стратегом, видя бой со стороны"
RawaVlad
Участник форума

Повідомлення: 31

Повідомлення yuralev68 » Вів липня 08, 2008 19:17

я їх теж хотів купити, дозвонився навіть на КрАМЗ, як я зрозумів з пояснень , в них там відбувається зміна власника, колеса по-моєму зараз не випускаються, але в Росії їх купити взагалі-то можна. Якщо є хто знайомий в Москві. Я би, до речі, зкооперувався, хочу купити примусове блокування, в мене там є подруга, то поршня вона ще купила мені, але за все інше сказала , що задуше мене :D :D :D і тепер на звязок не виходе...
yuralev68
Участник движения

Повідомлення: 669

Повідомлення RawaVlad » Вів липня 08, 2008 21:01

В Москві я знайшов,але заспівали 4350 руб./шт Думаю задорого,це біля 180 дол.На Уазбуці пропонують лише штамповку по 2300 руб.Людина в Москві є,але чи не варто зачекати,бо обіцяють розпочати виробництво в середині серпня.
RawaVlad
Участник форума

Повідомлення Dan » Вів липня 08, 2008 21:16

а что, такие хорошие диски?
Броня крепка и танки наши быстры!)
ГАЗ-69, 1971; BMW-525TDS Touring, 1995
Dan
Участник движения

Повідомлення: 424

Повідомлення RawaVlad » Вів липня 08, 2008 21:31

Подобаються,та й важать лише 7 кг.Тайваня не хочу і не визнаю. Колеса вже є BF 33/10.5 M/T ,а от диски на 8J шукаю по всій ненці Україні.В прайсах на сайтах забито,а насправді нема.Консультанти кажуть,що Крамза вже нема більше року.
Востаннє редагувалось RawaVlad в Пон серпня 04, 2008 20:08, всього редагувалось 1 раз.
RawaVlad
Участник форума

Повідомлення yuralev68 » Сер липня 09, 2008 0:37

я взяв собі тайваньські 7" на 15 з нульовим вильотом на асф., а на бездор мабуть візьму від Хантера 16. Легкі диски потрібні в першу чергу для швидкості, тому 8" може і немає змісту ковані, на болото залізо, дешево , рихтується і вибір великий. Хоча в ідеалі я би ковані взяв і на асф. і на болото.
yuralev68
Участник движения

Повідомлення RawaVlad » Сер липня 09, 2008 9:06

Ковані також піддаються рихтовці.І інше,чомусь всі завжди говорять про багнюку,страшне болото.В мене машина експлуатується 70% асфальт-гравійка,20% ліс,10% болото.Штатний диск,якщо не зраджує пам"ять важить 13 кг,кований 7-7,5 кг.
Маю практично все для встановлення дискових гальм на передній міст.Тому треба диск з від"ємним ЕТ.
RawaVlad
Участник форума

Повідомлення Shurik » Сер липня 09, 2008 9:11

Не буду претендовать на истинну в последней инстанции но у Сергея, в Карпатах под легкосплавные диски вечно чтото набивалось. То трава то ветки. На стальных дисках такого не наблюдалось. (Правда у меня 6" диски под 10" резину )
Там, где асфальт, ничего интересного, а где интересно, там нет асфальта.

© Аркадий и Борис Стругацкие
Shurik
Член Клуба, Администратор форума

Повідомлення: 8853
Телефон: О67-49-26-l7l
Машина: УАЗ 3151

Повідомлення MudMax » Сер липня 09, 2008 9:31

Мне тоже палка залезла между колесом и диском, там и сломалась. Читал, что кака больше забивается когда диск ненамного уже колеса.
Мы поговорили о машинах и пришли к выводу, что если уж покупать что-нибудь, так это ГАЗ-69, но их, к сожалению, не продают. (Стругацкие)
MudMax
Член клуба

Повідомлення: 3240

Повідомлення yuralev68 » Сер липня 09, 2008 10:31

RawaVlad написав:Ковані також піддаються рихтовці.І інше,чомусь всі завжди говорять про багнюку,страшне болото.В мене машина експлуатується 70% асфальт-гравійка,20% ліс,10% болото.Штатний диск,якщо не зраджує пам"ять важить 13 кг,кований 7-7,5 кг.
Маю практично все для встановлення дискових гальм на передній міст.Тому треба диск з від"ємним ЕТ.

Ну ...згодись при 20% лісу і 10% болота, машина убивається на70% саме в цих умовах (порівняння приблизне). І при цьому запхати на диск мадовську гуму, яка сама важить десь 20кг, якщо не більше, то мені здається вага диску вже великої ролі не грає. Ширина-так. Полуосі я ще не ламав, але з досвіду Драгобрата-навіть на звичайній гумі від УАЗа - тріскають при певних умовах, тоб-то знову таки легшими дисками від цього не врятуєшся. Непідресорені маси теж на УАЗі величезні, 10кг туди-сюди на мості. великої ролі теж не зіграють.

Я теж за ковані диски, але вирішив, що спочатку куплю блокіровку за ті гроші, лебідку (за окремі гроші), а вже тоді дойде черга до кованих дисків. Звичайно в кожного своє бачення концепціїї власної машини, тому-це я виклав....ну скажем свої думки вслух.
yuralev68
Участник движения

Повідомлення mickeman » Сер липня 09, 2008 16:54

Посмотри, может эти подойдут: http://www.ityre.com/uk/disks/catalog/kramz/2169/
mickeman
Участник форума

Повідомлення: 25

Повідомлення Инквизитор » Сер липня 09, 2008 17:50

Shurik написав:Не буду претендовать на истинну в последней инстанции но у Сергея, в Карпатах под легкосплавные диски вечно чтото набивалось. То трава то ветки. На стальных дисках такого не наблюдалось. (Правда у меня 6" диски под 10" резину )

А еще они у него потрескались.
Щас он на ВСМПО кованых рассекает.
Правильный джип - японский джип.
Инквизитор
Участник движения

Повідомлення: 2574

Повідомлення yuralev68 » Сер липня 09, 2008 18:07

ВСМПО помоєму ширше ,як 6,5" не було і прайс на них був більший... минулої осені в Київі на окружній....
yuralev68
Участник движения

Повідомлення RawaVlad » Чет липня 10, 2008 14:55

Якраз вся сіль в тому,що легкосплавні литі диски (тим паче тайвань) тріскає при потраплянні колеса в яму на швидкості або іншу перепону (та сама гілка в лісі).Такого я не хочу.Кований,як і штампований,лише деформується з можливістю рихтовки.
Спробую на днях свідомо зважити штатну гуму,штатний диск та порівняти з 33" М/Т + кований диск.
Тут інше питання,в умовах ринкової економіки та тотального базару існує дефіцит певного товару і ніхто цю нішу не хоче заповнити???
Всі інтернет та звичайні магазини,що зміг знайти відповідають,в прайсі висить,на справді 1,5-2 роки не займаємося Крамзом.
Mickeman дякую за ссилку, 2 роки як не займаються.
RawaVlad
Участник форума

Повідомлення yuralev68 » Чет липня 10, 2008 15:32

Я хоч і не хочу з України виїздити, але те що у нас країна, мяко кажучи, цікава-це факт. Наприклад тюнінг на хонду з Америки приходить за той самий час , що і з України , але десь на 500дол. дешевше. Нова ступиця з підшипноком на субару-доставка з київа-одна ніч і 900грн, а в Франківську пропонують за 400 євро і два тижні чекати.
Підходять диски з Вітари, може на неї ковані пошукати,,,цікаво яка ціна буде.?
yuralev68
Участник движения

Далі

Повернутись до Частные объявления

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість