Shurik написав:чего это вы все так на гудрич наехали? сам езжу на гудриче МТ одни положительные эмоции и на асфальте отлично и в грязи!!!
Это религиозный спорКаждый ставит такую резину как ему нравится.

Модератор: Модераторы форума
Shurik написав:чего это вы все так на гудрич наехали? сам езжу на гудриче МТ одни положительные эмоции и на асфальте отлично и в грязи!!!
MudMax написав:deltafox24 ты просто попробуй что-нибудь другое
yuralev68 написав:Shurik написав:
![]()
![]()
добре сказано, правда я ставив, яку міг купити.
yuralev68 написав:В мене стояли Мішеліни 235/85 на 16 , аналог гудріча, по протектору. Порівнювати можу тільки з К-153, якщо не помиляюсь. Там де К-153 на пониженій стояла на місці і шліфувала на холостих мокру глину, Мішелін їхав, як по асфальту, для гір супер, але на зиму к-153 явно кращий і на асфальт, також. Зараз в планах Йокогама геоландер, цікаво чи відчується різниця з Мішеліном.
yuralev68 написав:Хмм. читав на випробуваннях , що непогані результати показували... Треба смайлик "чухаю потилицю".
ощутится еще и как - не стоит геоландер брать он нежный боится ударов - стояли у товарища через пол года все выкинул повздувались
deltafox24 написав:ну насколько я знаю ты на гудриче не ездил - откуда тогда такие данные? Я могу сказать что гудрич намого лучше чем йокогама геоландер и немного белее шумный в городе чем купер стт, но немного лучше купера в песке, и это не домыслы а факты!!!
MudMax написав:deltafox24 ты просто попробуй что-нибудь другое
MudMax написав:в горах краще вужчу. На болотах - широку.
MudMax написав:З приводу ширини - я більше схиляюсь до широких - щоб не тонули. Проте вузькі мабуть мають краще тримати машину на схилах, особливо коли тягне вбік.
Хоча народ і на широкій гумі в горах їздить і начебто нічого
Повернутись до Трансмиссия, ходовая, тормоза, рулевое, колеса и шины
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість