Под низкооборотистый дизель, не мелочись - есть Богера. Как для тебя с доставкойDrifter написав:Подскажите где достать и сколько будет стоить резина MUD TERRAIN 32-35 дюймов, немного Б/Ушная, и чтобы в радиусе 200км от Житомира.

Модератор: Модераторы форума
Под низкооборотистый дизель, не мелочись - есть Богера. Как для тебя с доставкойDrifter написав:Подскажите где достать и сколько будет стоить резина MUD TERRAIN 32-35 дюймов, немного Б/Ушная, и чтобы в радиусе 200км от Житомира.
Drifter написав:Подскажите где достать и сколько будет стоить резина MUD TERRAIN 32-35 дюймов, немного Б/Ушная, и чтобы в радиусе 200км от Житомира
Кто занимался, подскажите какая приблизительно будет крейсерская скорость с двиг. ОМ616, разжатка, КПП УАЗ, мосты колхозные, и с (желанной)вышеуказаной резиной.
bobik67 написав:Після уважного читання нового закону (штрафи про переобладнання без дозволу і т. д.)на днях накупив купу кузовщини на Газ 69.Так як вмене вже на рамі все прилаштовано,диз.двигун,гур,кпп і роздатка буду пробувати впихнути це все під капот газика.Я так зрозумів тепер саме головне щоб сам авт.мало відрізнялось від оригіналу.А я дуже хочу двері з пройомами нормальні поставити і не_знаю що робити.Вид нестандартних дверей спалить на першому посту даі.І ще питання як нарахунок лобового скла чи можна ставити інші варіанти,всеж авт.40 років стукнуло!(':?:')
bobik67 написав:Drifter
Якщо неважко,потрібно заміряти віддаль від моторного щитка(панелі приборів ,та що розділяє салон від двигуна) до початку двигуна.У мене виходить 80 см. плюс ще радіатор і дифузор, не_знаю чи сховаю в стандартний капот 3 літр.двигун.Ще питання в 3-дверній і 5 дверній версіїї довжина кузова такаж чи відрізняється.Мене цікавить віддаль між передн. і задн.мостами.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість