Шукаю роботу!

Объявления о единичных не регулярных продажах, покупках, обменах, дарениях

Модератори: MudMax, Student, Модераторы форума

Правила форуму
В даному розділі можна публікувати оголошення про продаж, купівлю, обмін, дарування та прийняття в дар одиничних екземплярів товарів та послуг на не регулярних засадах.

Заборонено створення одним користувачем більше 3 тем або 5 повідомлень за добу.

Назва теми повинна включати слово Продам/Куплю/Обміняю/Подарую/Подаруйте, а також коротку назву об’єкту купівлі/продажу/обміну/дарування.

в оголошенні повинно бути вказано:
- об'єкт продажу;
- стислий опис об'єкту продажу;
- ціна;
- місце знаходження продавця;
- контактна інформація продавця;
- за можливості - фото.

Після завершення продажу (купівлі, ...) необхідно закрити тему за допомогою відповідної кнопки внизу сторінки теми, без публікації повідомлення в темі, що її закрито.

Користувачам забороняється підіймати тему повідомленнями, що не несуть нової інформації по темі, якщо від публікації останнього повідомлення в ній пройшло менше, ніж півмісяця. Підняття теми під приводом зниження ціни на величину, меншу ніж 1%, або 10грн, також каратиметься згідно пункту 2.10 Правил.

Для публікації оголошень про не одиничні (масові), або регулярні продаж, купівлю, обмін, дарування та прийняття в дар є розділ Коммерческие Объявления.

Для публікації оголошень про зустрічі та майбутні події є розділ Встречи.

Шукаю роботу!

Повідомлення Петру-у-ха! » Сер лютого 04, 2009 11:04

Вже десь бачив на форумі подібне оголошення, думаю, і собі спробувати щастя в нелегкій справі пошуку цікавої високооплачуваної роботи.
Про себе:
В 2004 році закінчив Національний медичний ніверситет ім О.О. Богомольця;
Після закінченні інтернатури працював в Іванківській ЦРЛ (Київської області) на посаді ургентного хірурга;
З 2006 по 2008 роки проходив підготовку в клінічній ординатурі за спеціальністю "Хірургія" на кафедрі госпітальної хірургії №1 НМУ (тепер-каф. госп. хір. №2).
На даний момент працюю лікарем-хірургом приймально-діагностичного відділення Київської обласної клінічної лікарні.
Маю досвід роботи медичним представником (1 рік), консультативної роботи по спеціальності (працював лікарем-консультантом клініки ВНЛ-2 роки), маю досвід організаційної роботи.
Знання іноземних мов- українська, російська (вільно), англійська (зі словником).
Робота на комп"ютері-офісний пакет (Word, Excel, Outlook Exspress).
Контактна інформація-тел. 8(067)8994599, e-mail: murga-p@ukr.net.
Буду вдячний за будь-яку допомогу (інформацію) братів-форумчан.
УАЗ хорош для того, у кого он есть. И плох тому, у кого он не окажется внужный момент...
Петру-у-ха!
Участник форума

Повідомлення: 193

Повідомлення Shurik » Сер лютого 04, 2009 12:16

На рахунок роботи не знаю, але на зустрічі у якості лікаря будемо запрошувати.
Там, где асфальт, ничего интересного, а где интересно, там нет асфальта.

© Аркадий и Борис Стругацкие
Shurik
Член Клуба, Администратор форума

Повідомлення: 8853
Телефон: О67-49-26-l7l
Машина: УАЗ 3151

Повідомлення Инквизитор » Сер лютого 04, 2009 12:41

Можу тільки поспівчувати. Лікарям зараз дуже важко знайти роботу ,та ще й таку щоб гроші платили. :(
В самого батьки лікарі, на їх щастя вже на пенсії
Правильный джип - японский джип.
Инквизитор
Участник движения

Повідомлення: 2574

Повідомлення Петру-у-ха! » Сер лютого 04, 2009 12:51

І на цьому спасибі! Хочу зауважити, що робота не обов"язково має бути пов"язана з медициною (хоча, звичайно, хотілося б). Тому я і перерахував весь спектр свого широкопрофільного трудового досвіду.
Також забув вказати ще до вищеперерахованого, що маю посв. водія категорії А,В,С.
УАЗ хорош для того, у кого он есть. И плох тому, у кого он не окажется внужный момент...
Петру-у-ха!
Участник форума

Повідомлення Shurik » Сер лютого 04, 2009 13:32

І на цьому спасибі! Хочу зауважити, що робота не обов"язково має бути пов"язана з медициною (хоча, звичайно, хотілося б). Тому я і перерахував весь спектр свого широкопрофільного трудового досвіду.

А відкрити часну практику? Чи в нас не можна. Я просто не в курсі але запитувати ж не заборонено.

Shurik

Повідомлення Петру-у-ха! » Сер лютого 04, 2009 14:09

Можна, але пов"язано з певними туруднощами-починаючи із необхідності орендування приміщення, закупівлю (чи оренду) обладнання, отримання ліцензії і т. ін. і закінчуючи стартовим капіталом для вирішення всіх попередніх пунктів! (Я про цей варіант теж думав, але все це не так швидко робиться, навіть при наявності тогож-таки стартового капіталу. Хіба-що на перспективу..., та і то при умові рентабельності (що теж в медичній галузі рідко буває), навіть, при нйкращих розкладах результат буде ч/з пару років, як мінімум!).
Я чого все це затіяв. Не для того, щоб пожалітися, а з тією мето, що може хтось порекомендує щось кардинально нове, до чого я сам, зважаючи на фузькопрофільність мислення, не можу доуматись?!... Може в долю кудись візьмете?!... В такому плані.
Петру-у-ха!
Участник форума

Повідомлення Shurik » Сер лютого 04, 2009 14:39

Всьо залежить від мети.
Я вважаю якщо відкрити приватниу лікарю в якомусь райцентрі, маючи тільки комп"ютер і інет, і потоварщовавши з місцевим аптекарем можна за декілька років стати шанованою людиною в місті. По грошах то може не буде море, але має вистачати.

Shurik

Повідомлення Петру-у-ха! » Сер лютого 04, 2009 15:41

Звичайно, в райцентрі це все простіше, але я не даремно згадав про рентабельність, бо там (тобто в районному центрі) основне населення-це пенсіонери, які аж ніяк не підпадають під категорію пацієнтів приватних кабінетів, а платоспроможне населення краще поїде до Києва (50 хв, і на місці). Звичайно, щодо авторитету, то Ви абсолютно праві. Я сам деякий час працював у райцентрі. Але авторитет і самодостатність та який-неякий кар"єрний зріст,-то різні речі. Ні один із лікарів району не радив мені там залишатись, причому це не пов"язоне з конкуренцією, оскільки лікарі були різного профілю та й добре мені знайомі ще до того, як я став лікарем, бо нічого хорошого в цьому нема, а вони там працюють лише тому, що вже укорінилися, мають сім"ї, квартири і тому їм важко щось поміняти. Отож і тягнуть свою лямку з дня у день через відсутність альтернативи...
Петру-у-ха!
Участник форума

Повідомлення genadiy » Сер лютого 04, 2009 16:50

Раскрой металла имеет общую основу с хирургией.И там и там надо резать и как можно правильнее.В конце надо сшивать или сваривать.Тоже есть что-то общее.Если такая перспектива не пугает то рядом со мной ребята занимаются изготовлением впускных и выпускных коллекторов,с последующей их имплантацией на авто +установка турбин,интеркулеров и.т.д.Там же есть возможность (опять таки поработать в должности хирурга) поработать с гипсом,стекловолокном или кевларом и полиэфирной смолой.Зароботок там не маленький(то что у меня в гривнах там в баксах) и отбоя от машин нет.На оборот не успевают делать.Так что если перспектива повышения квалификации хирурга до квалификации слесаря-гениколога не пугает то могу познакомить с этими ребятами.Только выходных у них почти не бывает и работают по 12-15 часов в сутки.Правда на завтра я им входной устроил.Все будут на акции.
Вы мне сдесь немного заварите,а я уж дома намертво проволкой закручу.
genadiy
Член клуба

Повідомлення: 2565

Повідомлення Петру-у-ха! » Сер лютого 04, 2009 17:08

Це по-типу, як у анекдоті, коли гінеколог вирішив кардинально все поміняти і податись на якусь більш оплачувану роботу. Пішов в одну із контор, а там конкурс. Сидять слюсарі-автомеханіки вищих розрядів і по одному їх запрошують на "ковйор". Після того, як всіх подивились в роботі -оголошують результат і, виявляється, що на роботу беруть саме гінеколога!... Він-здивований, й запитує, чому саме він, адже були більш достойні кандидатури і з необхідною для цієї роботи кваліфікацією. А йому і відповідають, - "Ми багато чого в цьому житті бачили, але,щоб мотор перебрати через вихлопну трубу???...
Петру-у-ха!
Участник форума

Повідомлення 0lejka » Пон лютого 09, 2009 21:21

еслили б не кризис - предложил бы вам попробоваться сюда http://www.utasco.com/ru/home/, но сейчас и не уверен, что возьмут кого-то... а вообще для врача не врачебная практика - отлично совместили бы, попробуйте связаться с ними, а вдруг они кого-то ищут :)
0lejka
Участник разговора

Повідомлення: 6

Повернутись до Частные объявления

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 1 гість