Ну то добре, на Штаер якраз короткі ГП ставили.
Бо на Дафах 5 пер., якщо я не помиляюсь пряма.
Модератори: Shurik, Модераторы форума
В Києві є розборка там 2300 долярів. Я найшов за 2500 із коробкою і всим навісним із нерозтаможенного буса. Стан- заведу скажу.Drifter написав:ШАМПАНЬ написав:Другий день занімаюсь переобланням Газелі на мотор із ДАФа (як у Махна). Дуже інтересно все получається. Коробку залишаю ДАФовську. Що з того вийде відпишусь в отчоті.
В яку ціну зараз обходиться такий двигун. І в якому стані?
В яку ціну зараз обходиться такий двигун. І в якому стані?
В Києві є розборка там 2300 долярів. Я найшов за 2500 із коробкою і всим навісним із нерозтаможенного буса. Стан- заведу скажу.
Я не_знаю яка можить буть різниця на один і той самий двигун в ціні, але за коробку опротестую: тільки диваки переробляючи мотор, лишають рідну,чмошну, коробку-роздатку.NoUaZ написав:В яку ціну зараз обходиться такий двигун. І в якому стані?В Києві є розборка там 2300 долярів. Я найшов за 2500 із коробкою і всим навісним із нерозтаможенного буса. Стан- заведу скажу.
Для УАЗа в якості донора більше годиться Форд Скорпио 85-92р.в. - він значно дешевше (коробки ж не треба).
Миждупрочім, я НЕЗНАЮЧИ ПРО ІСНУВАННЯ і обговорення на Уазбуках і т.д. про переобладнання УАЗів, сам придумав Мерсовский мотор і коробку роздатка 69, потім як мені дали ссилки, я про таке читав, але не бачив, Махно невщот він робив по моєму телефону. Але, моя швидкісьть до 80ти, ні в карпатах ні на охоті в мене НІРАЗУ невибивали повишені-понижені, а на рідні!? І як буду колись создавать другого монстра ( а я буду), так як і на газелі буде 2.5 турбо, рідна коробка, і роздата, залежатиме від мостів, направо чі на ліво!NoUaZ написав:Про диваків:
Де-які замість "рідної, чмошної" Арзамаса ліплять.
А чому? Бо не бачать інших вариантів повнопривідної трансмісіі з виходом на правий борт.
А 3.1 для 69... не лишнє?Mykola STARyy написав:Руслане, Ісузу треба шукати, або Монтерея, мені такого привезли на 69 ставити 3.1 турбо, щей з інтеркулером, бомба, щей роздатка на правильний бік. За ціну не скажу, по моєму3.5 за всю машину.
Да це було б супер!!! І головне незаводить, бо зжере- як не фізично, то економічно!Инквизитор написав:есть 3.2 бензин с коробкой и навесным за 2500
Мотор в самый раз для УАЗки. 200 коней атмосферник.
ШАМПАНЬ написав:Да це було б супер!!! І головне незаводить, бо зжере- як не фізично, то економічно!Инквизитор написав:есть 3.2 бензин с коробкой и навесным за 2500
Мотор в самый раз для УАЗки. 200 коней атмосферник.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість