Модератори: MudMax, Student, Модераторы форума
Drifter написав:Собственно достались вояки без ступиц.
Неспешно ищу военные ступицы, чтобы потихоньку мосты комплектовать.
MudMax написав: ... подзвони Соколу, спитай, в якому стані мої передні ступиці. Одна здається має бути нормальною, якщо так, то забирай. В мене ще є задні, але поки не знайду собі ступиць від колгоспних мостів, віддати не зможу.
Nazar написав: ... готов с доплатой наменять на передний мост.
MudMax написав: ... подзвони Соколу, спитай, в якому стані мої передні ступиці. Одна здається має бути нормальною, якщо так, то забирай. В мене ще є задні, але поки не знайду собі ступиць від колгоспних мостів, віддати не зможу.
Nazar написав: Ступицы, подшипники, барабаны, колодки (новье), хабы военные имеются (поснимал со своих когда ставил мосты)
Drifter написав:Nazar написав: Ступицы, подшипники, барабаны, колодки (новье), хабы военные имеются (поснимал со своих когда ставил мосты)
Назар, ты не хочешь их продать?
Nazar написав:Да че там продавать!
Давай лучше поменяю на че нить толковое, например на гнилые или помятфе задние крылья, мне филенка нужна и обводы на переделку своих.
Nazar написав:На воен мост любое кроме ступиц и тормозной
ШАМПАНЬ написав:А для чого собственно тобі воєнні!? Колгоспні такі самі, тільки флянець із шпильками (на діск) вилитий на 3см. ширше!!! Ставиш колгоспні ступиці, розширяєш колію на 6см., нацарюєш бабок на дискові гальма, нетреба буде шукати косгоспні ступиці, а воєнні викидать!
А я тобі про шо? З мисльою набудуще, гражданські, і їх же найти легше!!!Drifter написав:ШАМПАНЬ написав:А для чого собственно тобі воєнні!? Колгоспні такі самі, тільки флянець із шпильками (на діск) вилитий на 3см. ширше!!! Ставиш колгоспні ступиці, розширяєш колію на 6см., нацарюєш бабок на дискові гальма, нетреба буде шукати косгоспні ступиці, а воєнні викидать!
Дискові гальма мені поки-що накладно. Хочу доукомплектувати поки стандарт, а далі видно буде.
ШАМПАНЬ написав:А я тобі про шо? З мисльою набудуще, гражданські, і їх же найти легше!!!Drifter написав:ШАМПАНЬ написав:А для чого собственно тобі воєнні!? Колгоспні такі самі, тільки флянець із шпильками (на діск) вилитий на 3см. ширше!!! Ставиш колгоспні ступиці, розширяєш колію на 6см., нацарюєш бабок на дискові гальма, нетреба буде шукати косгоспні ступиці, а воєнні викидать!
Дискові гальма мені поки-що накладно. Хочу доукомплектувати поки стандарт, а далі видно буде.
Повернутись до Частные объявления
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість