ШАМПАНЬ написав:А ти? Потягом мігби й підскочить до Києва!Shurik написав:Кордон с 1 по 5 мая.
Shurik думай будим рады.

Модератор: Модераторы форума
ШАМПАНЬ написав:А ти? Потягом мігби й підскочить до Києва!Shurik написав:Кордон с 1 по 5 мая.
ШАМПАНЬ написав:І шо Шурік і Рафік думють разом із ним (УАЗом) зробить? Чі Рафік, за Шурікові бабки? Тоді це не буде дешево!
motofanat написав: ХЛОПЦИ цеж не змаганя!це день народженя клубу просто прийихаты розважитися познайомитысь поближче и по снигу або грязюци поборкатысь.впийматы хороший настрий та эмоции.
а шо ШАМПАНЬ ?цi два козака в одний автивци невживуться??в нiй и ременi безпеки 4 точечнi?
ну я не_знаю як вас ще запрошувать!я свое авто в чужи руки недаю практично николы!а як даю то серце щемыть дуже!
ШАМПАНЬ написав:motofanat написав: ХЛОПЦИ цеж не змаганя!це день народженя клубу просто прийихаты розважитися познайомитысь поближче и по снигу або грязюци поборкатысь.впийматы хороший настрий та эмоции.
а шо ШАМПАНЬ ?цi два козака в одний автивци невживуться??в нiй и ременi безпеки 4 точечнi?
ну я не_знаю як вас ще запрошувать!я свое авто в чужи руки недаю практично николы!а як даю то серце щемыть дуже!![]()
![]()
Я горілочки вже трошки заготовив...
Відповідь внятна, і понятнаСаид написав: Ти видно в Конотопі не був...![]()
![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей