dobrojelatel написав:мне нравится когда люди которые там не были начинают учить как правильно делать, да еще и потом... и чтоб унять особо ретивых- и символика и эмбдемы и прочие атрибуты есть, и о клубе говорилось через слово, а почему руководство канала или кто еще там так смонтировал ролик-непонятно,
к Mykola STARyy и фри фраг-можете собраться и подать в суд на канал за искаженную информацию, думаю вас все поддержат.(на видео ряде нет ни одной эмблемы, ни слова о организаторе ни в интерьвью, ни в коментариях, и на случайность это не похоже

)
с репортерами оговаривались приоритеты, и ребята были очень довольны, но видимо не они решают...
Скільки раз у мене в дворі було цих кінодраматургів, аце прімерно під 10 раз, ніразу і немелькнуло- "Шампаньтранс" в кадрі!!! Томущо це вже реклама- І ЦЕ ДУЖЕ ДОРОГО!!! Спитаєте чому я їх приглашав? Відповім, та горілка була недаром потрачена, бо хто коли бачив автобус Шампаньтранс, то така назва запам"ятається назавжди, а тут по тел. показують Шампань! Я гадаю що це, розумна людина в своїй голові пов"яже! А з АСТВі була проведена ВЕЛИКА роз"яснювальна робота - ЩО УКАЗ-КЛУБ ЯВЛЯЄТЬСЯ ГРОМАДСЬКОЮ ОРГАНІЗАЦІЄЮ, ЯКА НІЯКИХ ФІНАНСОВИХ ДОХОДІВ НЕПРИНОСИТЬ!!! +гостинність,і відкритість, простота, і чувство дружби зробили те що мали зробить! "Про пятиріччя точка зору журналюг співпала з інтересом клубу, виявляється, це не вина оргів" як пише М.Старий, приймаю як ЛІЧНУ ОБІДУ!!! По тій причині що я живу від Києва далеко, і приймать участь в організації якихось покатушок клуба я не можу фізично! А те що роблю для клуба, ніхто небачить, та ще й обсуждають чи то, паскудять..., обідно СУКА

!!! Прошу цю тему надалі непродовжувать, або витирти геть.