Модератори: MudMax, Совет Клуба
Bobikus написав:Так, є такі (для установки потребують невеличкої доробки, за місцем все стане ясно), в наявності на складі, за акційною ціною по 100 грн за штуку. Фото можна переглянути тут: http://shop.wesem.com/en/4/6597/Round_a ... type#14095
Отец Андрей написав:Добрый вечер.
Посоветуйте пожалуйста на люстру, 2 фары ближний две дальний и 4 фары рабочего света.
Так, не рифлені вийдуть по 120 грн за штуку. Якщо Вас влаштує, скиньте адресу доставки мені в приват, я напишу реквізити до оплати. Дякую.alvaso написав:Добрый вечер!
На Патриот становятся после небольшой доработки? Можно заказать с нерифленкой? Если да, какова то стоимость и укажите координаты для 100% пердоплаты. Можно в ЛС.
Спасибо!
Bobikus написав:Отец Андрей написав:Добрый вечер.
Посоветуйте пожалуйста на люстру, 2 фары ближний две дальний и 4 фары рабочего света.
Доброго дня!
З Вашого дозволу трішки теорії. Ближнім світлом вважається джерело, що розташоване не вище 1-1,5 метра над поверхнею дороги та має чітке та повне відсікання світла по горизонталі, щоби не сліпити зустрічний транспорт та автомобілі попереду з можливим підняттям променя, скерованого на узбіччя (у країнах з правостороннім рухом це праворуч). Тому сенсу ставити такі на люстру просто немає, більше того, при установці фар ближнього світла на люстру воно автоматично перестане бути ближнім.
Тепер щодо дальнього - для якісного дальнього потрібні фари з великим рефлектором, тобто фари з діаметром від 15 см. Ставити такі на люстру не практично бо вони згинаються під гілками у лісі, через велике коліно у кріпленні можуть легко зламатися. Тому моя порада, яка базується не лише на моїй практиці є такою:
На люстру 4 фари LKR5FF, вони майже рівномірно освітлюють зону 10-50 метрів перед машиною, є невеликими, протиударними, їх вистачає для позадорожнього використання а також якісного освітлення табору, місця ремонту ітп. Для якісного ближнього рекомендую заміну штатних фар на більш якісні RE І якщо в доповнення штатного дальнього світла потрібно щt щось бронебійне - тоді рекомендую доставити на бампер дві додаткові фари дальнього світла HOS2.
Загальна ціна такого коплекту вийде (2 головні=240, 4 на люстру=490, 2 додаткові дальнього=650)=1380 грн.
Отец Андрей написав:Всё , спасибо, разобрался.
Как заказать?
Куда платить?
Bobikus написав:Отец Андрей написав:Всё , спасибо, разобрался.
Как заказать?
Куда платить?
Реквізити скинув Вам приватним повідомленням. Прошу у відповідь надати адресу доставки Дякую.
Отец Андрей написав:Bobikus написав:Отец Андрей написав:Всё , спасибо, разобрался.
Как заказать?
Куда платить?
Реквізити скинув Вам приватним повідомленням. Прошу у відповідь надати адресу доставки Дякую.
Оплачено (подтвердите пож. факт получения денег)
Адрес отправки в личке.
Bobikus написав:Так, не рифлені вийдуть по 120 грн за штуку. Якщо Вас влаштує, скиньте адресу доставки мені в приват, я напишу реквізити до оплати. Дякую.alvaso написав:Добрый вечер!
На Патриот становятся после небольшой доработки? Можно заказать с нерифленкой? Если да, какова то стоимость и укажите координаты для 100% пердоплаты. Можно в ЛС.
Спасибо!
Добрый день ! Хочу приобрести 2 фары главного света на УАЗ 469 , интересует качество света и герметичность ! Предложите !!!!!! СПАСИБО !!!!!!
alvaso написав:Bobikus написав:Так, не рифлені вийдуть по 120 грн за штуку. Якщо Вас влаштує, скиньте адресу доставки мені в приват, я напишу реквізити до оплати. Дякую.alvaso написав:Добрый вечер!
Спасибо!
Спасибо! Получил!
Повернутись до Коммерческие Объявления
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість