Voditel написав:Olexa написав:Чи не варто виходити з практичних міркувань у даний момент часу?
Наконец то, вот покажи мне хоть один мой пост где я кричал про объединение с кем либо? (кроме всех УАЗеводов Мира).
Ось:
Voditel написав:Малороссия это ядро всего Русского мира. Мы его создатели и творцы, мы должны быть его лидерами и вдохновителями. Но у нас хотят отнять эту память. Все вокруг хотят, мы выгодны как Украина но не выгодны как Русь (прежде всего Москве и ЕС)...
Voditel написав:РФ (как государство) и Москва имеют гораздо меньшее отношение к Руси чем Украина (как государство). А вот народ Руси который раздробили и истребляют (кстати очень успешно и сейчас) имеет и еще и какое. И пока мы будем делится на (нас много на кого делят, а мы радуемся) нас и будут истреблять.
Voditel написав:Сколько наших отцов и матерей положили своих жизней на строительство заводов, дорог, школ, больниц отказывая себе во всем. А теперь использую нас (особенно эффективно различия между народами) некоторые люди присвоили эти богатства лично себе.
Звісно, ти можеш сказати, що не мав цього на увазі, а лише пропонував адекватніше ставитися до оцінок. Можливо, так воно і є. Але тоді при написанні варто замислюватися не лише над тим, що ти маєш на увазі, коли пишеш, а і над тим, як це
може бути сприйнято.
Voditel написав:Я считаю надо хотя бы лет 50 не входить не одну организацию. (к сожалению это невозможно для наших вождей)
А я вважаю, що по кожному окремому питанню (кожної конкретної організації) треба підходити детально і зважено. Вдасться увійти на вигідних для себе умовах — треба входити. А до чого доводить ідеологія чучхе, можна спостерігати на прикладі Північної Кореї.
Узагальнення можуть вести до помилок.
Ось, наприклад, про ЗВТ з ЄС:
http://www.dt.ua/2000/2080/70533/. Деталі, деталі.
Voditel написав:Первое, надо рассчитывать на свои силы.
Второе, кричать только о том, что можем сделать сами.
Третье проводить выгодное сотрудничество для нас.
Згоден.
Українці надто тривалий час перебували під кимось, що звикли у своїх негараздах звинувачувати когось, і в тому, що не можуть чогось досягти, теж звинувачувати когось, і чекати, що щастя прийде саме собою (щоправда, для цього потрібно під когось лягти, але може бути не щастя, а чергове зґвалтування).
Voditel написав:Вот например, подписан документ с Русскими о возобновлении производства АН-124. Это плохо?
Якщо в результаті технології, обладнання на фахівців буде вивезено, то це буде погано.
Відповідь в деталях.
Сподіватимемось, що з РФ будуть обачнішими.
Доречі, наскільки я читав, Airbus ніяк не можуть свій A400 довести до розуму, і вилізли вже за всі рамки бюджетів.
Voditel написав:Это я к тому, что думать надо своей головой и понимать, что ни европа ни РФ не хотят видеть нормальной Украины. И ЕС с РФ в этом не отличаются, только сами себя вытащим.
Згоден.
Voditel написав:А пример не желания выполнять волю вождей можно проследить на примере Грузии. Я ими восхитился когда они сложили ружья и разошлись по домам нежилая погибать за идеи вождей."
Наскільки я розумію, в Грузії та її "вождя" (як ти висловився) є багато чому повчитися у викоріненні корупції і побудови людського суспільства, українським "вождям" до нього ще ой як далеко.
Voditel написав:Olexa написав:Voditel написав:Несколькими постами выше: "Ведь народ на референдуме высказался за сохранение СССР (и это тоже факт).
Ну ти ще спитай мешканців Російської Федерації, за що вони висловляться зараз. З їхніми промитими мізками тотальною пропагандою за відсутности фактично (а не формально) вільних ЗМІ (і в першу чергу телебачення) та свободи слова.
Так именно тоталитарные СМИ и сделали результаты второго референдума.
То есть в 1991 на референдуме голосовали только жители РСФСР, а Украинцы нет?
А говорю о мнении в 1991 году, а не сейчас.
Тобто, ти берешся стверджувати, що перший референдум був об’єктивним, а другий — спотвореним??? А на підставі чого ти берешся це стверджувати? Не забувай також, що між цими референдумами у Москві сталася спроба військового перевороту, що могло і повинно було вплинути на думку людей.