Модератор: Модераторы форума
Mykola STARyy написав: ну і сама турбіна. Без інтеркулера, до речі, мало що дає
Дуже просто, турбіна повітря гріє, а значить збіднює, і сама зжирає левову долю свого ефекту, причому чим більша нагрузка, тим більше гріє.genadiy написав:Mykola STARyy написав: ну і сама турбіна. Без інтеркулера, до речі, мало що дає![]()
![]()
Это как мало шо дае?
Mykola STARyy написав:Треба паливний насос, автомат випередженняс з "турбохарактеристикою", поршні, для зменшення ступеню стиску, масляний насос більшої продуктивності, провести систему масляного охолодження поршнів, поміняти розпилювачі, ну і сама турбіна. Без інтеркулера, до речі, мало що дає
Плюс усиленные шатунные вкладышы.genadiy написав:Mykola STARyy написав: ну і сама турбіна. Без інтеркулера, до речі, мало що дає![]()
![]()
Это как мало шо дае?Да с интеркулером еще десяток лошадок добавит,но сама турбина по сравнению с атмосферником минимум двадцать добавляет,а в остальном все правильно.Еще бы добавил что у турбированного (по сравнению с атмосферным) поршневые пальцы большего диаметра,так что к поршням еще добавятся и шатуны.Распред вал тоже может быть с другими фазами газораспределения.
genadiy написав:на оборот есть желание себе его добавить так как холодный воздух плотнее и турбина может его больше напхать в цилиндры,я о том что турбина даже без интеркуллера дает прирост мощности и крутящего момента.
Родной то алюминиевый,его переделать как два пальца об асфальт,а турбину можно развернуть под любым углом.Проблема одна(у меня, сейчас) полное отсутствие свободного времени.NoUaZ написав:genadiy написав:на оборот есть желание себе его добавить так как холодный воздух плотнее и турбина может его больше напхать в цилиндры,я о том что турбина даже без интеркуллера дает прирост мощности и крутящего момента.
На этапе интеркулера я и застопорился с турбированием Пыжа.
Не проходят патрубки - получается нужен самодельный впускной.
А это по-моему подвиг.
ШАМПАНЬ написав:І це все що перечислено міняв Кубік!!??
Все то набагато простіше, все це нада, коли розраховувать двигун під турбіну. Турбіна шо робить? Нагнітає воздух!? Да і небагато вона там нагніта- від 0,8 і до 1,6. Такого давлєнія явно маловато щоб на 30% піднять мошность. Головна робота турбіни- збільшить вентиляцію циліндра, в момент незакрившегося випускного, і одкрившегося впускного! От тут і ефект! Я маю в виду поставить малопродуктивну турбіну!
Ще була мисля просто поставить інтеркуйлер, але..., чі дасть він шо без турбіни...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість