Куплю цепи противоскольжения...

Объявления о единичных не регулярных продажах, покупках, обменах, дарениях

Модератори: MudMax, Student, Модераторы форума

Правила форуму
В даному розділі можна публікувати оголошення про продаж, купівлю, обмін, дарування та прийняття в дар одиничних екземплярів товарів та послуг на не регулярних засадах.

Заборонено створення одним користувачем більше 3 тем або 5 повідомлень за добу.

Назва теми повинна включати слово Продам/Куплю/Обміняю/Подарую/Подаруйте, а також коротку назву об’єкту купівлі/продажу/обміну/дарування.

в оголошенні повинно бути вказано:
- об'єкт продажу;
- стислий опис об'єкту продажу;
- ціна;
- місце знаходження продавця;
- контактна інформація продавця;
- за можливості - фото.

Після завершення продажу (купівлі, ...) необхідно закрити тему за допомогою відповідної кнопки внизу сторінки теми, без публікації повідомлення в темі, що її закрито.

Користувачам забороняється підіймати тему повідомленнями, що не несуть нової інформації по темі, якщо від публікації останнього повідомлення в ній пройшло менше, ніж півмісяця. Підняття теми під приводом зниження ціни на величину, меншу ніж 1%, або 10грн, також каратиметься згідно пункту 2.10 Правил.

Для публікації оголошень про не одиничні (масові), або регулярні продаж, купівлю, обмін, дарування та прийняття в дар є розділ Коммерческие Объявления.

Для публікації оголошень про зустрічі та майбутні події є розділ Встречи.

Куплю цепи противоскольжения...

Повідомлення Des » Сер грудня 01, 2010 1:46

Вобщем ищутся цепи на все 4 колеса, для резины размером 31-10.5. Жду предложений :)

067 1922370 Андрей
Постройка и обслуживание внедорожников 067 1922370 Андрей (Des)
Des
Участник движения

Повідомлення: 276
Машина: Suzuki SAMURAI

Повідомлення Bobikus » Сер грудня 01, 2010 12:03

Якщо назбирається 4-5 охочих, зможу виготовити декілька комплектів. У мене вже тестується комплект, поки що політ нормальний. Щодо ціни - за запитом сформую на кінець тижня, але будуть значно дорожчі ніж у R@inman-a, там тільки сам метал (боромістка зносостійка фінська сталь) коштує близько 800 грн (використовується 2 типи ланцюга). Зварка теж з заявкою на дуже високу якість - робиться на заводі. Є можливість виготовлення під колеса 30-34 дюймів. Наперед скажу, що не бачу сенсу робити з дешевших матеріалів, вони "ходять" до моменту з'їзду з дороги, а далі в рихлому снігу чи болоті рвуться як пластилін. Тобто працюють там де непотрібно і рвуться теж там, де це найменш потрібно :)
freshoffroad.com
Bobikus
Участник движения

Повідомлення: 3226
Машина: УАЗ 469БГГ

Повідомлення jocia » Сер грудня 01, 2010 14:06

Покажи фото.
jocia
Участник движения

Повідомлення: 303

Повідомлення Bobikus » Сер грудня 01, 2010 15:04

Немає покищо фото :( Машина зараз далеко. Чи точніше я від машини. Форма сплетіння - драбинка, перехресні не робили з розрахунку, що вони менш універсальні для різних типів коліс, тобто робляться тільки під чіткий розмір колеса. Драбинка у свою чергу, дозволяє регулювати натяжку на колесах з різницею діаметру в 1-2 дюйми. Це важливо на мадовій резині, часто для установки потрібно додатковий діаметр ланцюга.
freshoffroad.com
Bobikus
Участник движения

Повідомлення Jeep » Сер грудня 01, 2010 15:32

+1
31*10.5
ждем цену итого.
Jeep
Участник форума

Повідомлення: 155

Повідомлення Петру-у-ха! » Сер грудня 01, 2010 19:07

Мене також цікавить, але що там з ціною?
УАЗ хорош для того, у кого он есть. И плох тому, у кого он не окажется внужный момент...
Петру-у-ха!
Участник форума

Повідомлення: 193

Повідомлення Des » Сер грудня 01, 2010 21:13

Ну, во-первых, нужны Очень СРОЧНО, во вторых за 1000 гривен я их куплю завтра-послезавтра. Интернет переполнен предложениями...В третьих за 2-3 недели под заказ приедут из любой точки мира не намного дороже... Так что, в вашем проекте я не участвую...
Des
Участник движения

Повідомлення Bobikus » Сер грудня 01, 2010 22:03

Des, боюся, що вас дезінформували. На скільки знаю, за 1000 грн у згаданому розмірі нас можна купити лише китайські, які зроблені для продажу а не для активної їзди і їзди взагалі. Повірте, 800 грн це гуртова ціна якісного ланцюга. Без ціни роботи, бренду, зарплати продавцям ітд. Більше того, для здешевлення для боковин і натяжних кілець я використовував звичайний розривотривкий ланцюг.

І невеличкий ліричний відступ - виробництво ланцюгів для мене не бізнес (я маю кращу роботу) а просто єдиний вихід мати якісний комплект. Перед тим, як зробити тестовий комплект для себе я півроку шукав щось путнє, купував комплекти в автомагазинах, замовляв у Славську (це місто з найбільшою кількістю УАЗів в країні) але все безуспішно рвав. У мене є шенгенська віза, я часто буваю в різних країнах Європи і не тільки, і здогадайтеся, чому я цим дотепер займаюся :)

Щодо терміновості - зараз зможу продати лише ще не тестований комплект на 33-ті колеса. Ціна 1000 грн, гарантія на установку. Це все, що в моїх можливостях.

До інших, кого цікавить моя пропозиція:

Собівартість буде десь в районі 120-130 доларів за комплект на 2 колеса. Усім, хто сумнівається зможу показати чеки на ланцюг, я їх збирав для підрахунку затрат. Так і продаватиму, можливо накину ще по 10-20 доларів за моральні збитки :). Поки що дати, на коли вони будуть готові не скажу (до нового року планується), але однозначно продаватиму їх лише після тестування. І однозначно даватиму гарантію.

P.S. Des, прошу пробачення за стільки букв у вашій темі.
Востаннє редагувалось Bobikus в Сер грудня 01, 2010 22:26, всього редагувалось 1 раз.
freshoffroad.com
Bobikus
Участник движения

Повідомлення Des » Сер грудня 01, 2010 22:16

Да не вопрос :) Тема вобщем то и не моя :)))
Des
Участник движения

Повідомлення Петру-у-ха! » Сер грудня 01, 2010 23:02

Якщо за 1000 uan, то я - пас!!!
І на сам кінець питання. Тут продаються на форумі отакі - http://www.uaz-club.org.ua/forum/viewtopic.php?t=4024
Китайські, - ні?...
УАЗ хорош для того, у кого он есть. И плох тому, у кого он не окажется внужный момент...
Петру-у-ха!
Участник форума

Повідомлення: 193

Повідомлення Bobikus » Чет грудня 02, 2010 11:08

Вони вже не продаються :) А щодо моделі - не знаю, таких не зустрічав.
freshoffroad.com
Bobikus
Участник движения

Повідомлення Timon » Чет грудня 02, 2010 11:38

могу продать комплект (пара) новые себе ставил на 31х10,5 АТ.
за 700 грн китай, брал себе в прошлом году. ездил на таких же, меня устроило вполне, не порвалось и не разлезлость.

П.С. То что продается в европе тоже очень часто китай, да и китай бывает разный...

067595О194 Дима
Timon
Участник форума

Повідомлення: 46

Повідомлення Des » Чет грудня 02, 2010 18:18

Фото их или ссылку на них можно ??? Для общего представления ?
Цепи в Киеве ? Утром уезжаю в Одессу, вернусь в ПН, предварительно бронирую...
Des
Участник движения

Повідомлення Timon » П'ят грудня 03, 2010 0:01

ссылок и фото нет. Брал на рынке прошлой зимой. Цепи в борисполе. Могу пересечься на левом берегу.
Timon
Участник форума

Повідомлення: 46

Повідомлення МАХНО » П'ят грудня 03, 2010 0:36

Каждый год одно и то.Головой и руцями надо работать.В прошлом году делали Топору на 35 колесы цепи.Сделали за вечер,плели лесенкой,себестоимость около 250 грн.Комплектующие брали в Эпицентре.Саня на них несколько раз прошлой зимой на Драгобрат подымался,полет нормальный.
ВОЛЯ або СМЕРТЬ
МАХНО
Участник движения

Повідомлення: 837

Далі

Повернутись до Частные объявления

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість