Des, боюся, що вас дезінформували. На скільки знаю, за 1000 грн у згаданому розмірі нас можна купити лише китайські, які зроблені для продажу а не для активної їзди і їзди взагалі. Повірте, 800 грн це гуртова ціна якісного ланцюга. Без ціни роботи, бренду, зарплати продавцям ітд. Більше того, для здешевлення для боковин і натяжних кілець я використовував звичайний розривотривкий ланцюг.
І невеличкий ліричний відступ - виробництво ланцюгів для мене не бізнес (я маю кращу роботу) а просто єдиний вихід мати якісний комплект. Перед тим, як зробити тестовий комплект для себе я півроку шукав щось путнє, купував комплекти в автомагазинах, замовляв у Славську (це місто з найбільшою кількістю УАЗів в країні) але все безуспішно рвав. У мене є шенгенська віза, я часто буваю в різних країнах Європи і не тільки, і здогадайтеся, чому я цим дотепер займаюся
Щодо терміновості - зараз зможу продати лише ще не тестований комплект на 33-ті колеса. Ціна 1000 грн, гарантія на установку. Це все, що в моїх можливостях.
До інших, кого цікавить моя пропозиція:
Собівартість буде десь в районі 120-130 доларів за комплект на 2 колеса. Усім, хто сумнівається зможу показати чеки на ланцюг, я їх збирав для підрахунку затрат. Так і продаватиму, можливо накину ще по 10-20 доларів за моральні збитки

. Поки що дати, на коли вони будуть готові не скажу (до нового року планується), але однозначно продаватиму їх лише після тестування. І однозначно даватиму гарантію.
P.S. Des, прошу пробачення за стільки букв у вашій темі.