ice » Вів вересня 30, 2014 9:28
Зара з цією неконтрольованою ситуацією на Донбасі з"явилось багато наглих кидал. Ситуація, яка відбулася зі знайомою.
Продавала щось на Сландо. Короче, нарозказував їй чувак, що подарунок для дами але оплатить він якимись електронними грошима, тобто наложений платіж не катить, щоб дама його не платила за товар. На ПриватБанк кидати теж не захотів - пообіцяв перевод, але треба, мовляв бути біля банкомату саме Ощадбанку і підтвердити отримання грошей. Короче в телефонному режимі розказував, що натискати. Як вона сказала, там меню заморочене, а він торохтів на вухо - не в"їхала як мало не перерахувала свої кошти йому на картку - грошей на картці було менше, ніж вказана сума. Ну потім, звісно, як прийшла СМС про відмову в операції, то вона вкурила в чому справа. Розказала, я попросив номер і, як я люблю, зателефонував і пригрузив з понтом, що до мене звернулись із заявою і т.д. Ну чувак і обрисував, правда в культурній формі, що хрін він ложив на наші "внутрішні справи". І дійсно, що ти йому зробиш? Так би із принципу, за борзоту наказав би, а так ...
Тому будьте уважні. Якщо в когось щось не виходить і щось треба робити - посилайте зразу. Як хто хоче - знайде можливість і все перерахує як нормальні люди.
Доборолась Україна до самого краю. Гірше ляха свої діти її розпинають Т.Г. Шевченко